Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Perfect Body Cellulit

850 views

Published on

Perfect Body Cellulit

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Perfect Body Cellulit

 1. 2. A szép testbőr nem elérhetetlen többé! Az új Perfect Body testápoló készítmények hatékonyan kezelik a test bőrén kialakuló szépséghibákat. A sorozat növényi eredetű kivonatai eredményesen kezelik a cellulit és a megereszkedett bőr tünetit, szinte újramodellezik a bőr kontúrjait.
 2. 3. Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Anti-Cellulit program Alakformáló program Bőrfeszesítő program 18441 Perfect Body cellulit elleni bőrradír 18426 Perfect Body bőrfeszesítő zselé hastájékra 18436 Perfect Body szérum kebelre 18424 Perfect Body c ellulit elleni nappali zselé 18434 Perfect Body stria elleni krém 17558 Perfect Body éjszakai c elluli t elleniszérum-ampollák Anti -Cellulit program Alakformáló program Bőrfeszesítő program PERFECT Body 2010
 3. 4. PERFECT BODY A Perfect Body sorozat termékei gazdagon tartalmaznak különleges és hatékony növényi kivonatokat , amelyek erősítik a bőr szerkezetét és javítják megjelenését. A hatóanyagok növelik a bőr hidratáltságát, antioxidáns védelmet nyújtanak, elősegítik a kötőszöveti réteg erősödését, így a bőr feszesebbé válik.
 4. 5. CELLULIT Cellulit az egyik leggyakrabban előforduló, a test bőrén jelentkező szépséghiba, amely a nők közel 90%-át érinti. Kialakulásában az öröklött adottságokon túl jelentős szerepe van a női nemi hormonok megváltozott mennyiségének, valamint a kötőszövet gyengeségének. A c ellulit a bőr kötőszöveti rétegében található zsírsejtek (adypociták)rendellenes zsírfelhalmozása miatt alakul ki. Ekkor, az eredeti sejtméret akár százszorosává is duzzadhat. A megváltozott adypociták összetapadnak és az így létrejött képződmény átnyomva a fölötte levő ,laza kötőszöveti réteget egyenetlenné teszi a a bőrfelszín.
 5. 6. Anti -Cellulit program
 6. 7. Oriflame: PERFECT BODY ANTI-CELLULIT PROGRAM 1 lépés : Testradír Előkészítő kezelés 2 . lépés : ANTI-CELLULIT nappali zselé Nappali kezelés 3 . lépés: ANTI-CELLULIT éjszakai ampullák Éjszakai kezelés A hatékonyság érdekében a három terméket együttes használat javasolt!
 7. 8. 1. PERFECT BODY cellullit elleni bőrradír.
 8. 9. PERFECT BODY cellulit elleni bőrradír Puhító K OMPLEX Puhító K OMPLEX Ko ffein : erőteljes cellulit-elleni kivonat, amely karcsúsító hatással is bír. Segíti a felhalmozódott zsírok lebomlását, megakadályozza a zsírfelesleg kialakulását és kisimítja a bőrfelszínt. G yömbér: fokozza a bőr anyagcseréjét, javítja a hajszálerek vérellátottságát, friss, energikus bőrműködést eredményez. A gyömbérolaj mellett k aps z aicin t tartalmaz. A két kivonat tonizálja, vitalizálja és energizálja a bőrt. Tengeri só: ásványokban és dörzsanyagban gazdag, erőteljes mechanikai dörzshatást nyújtó természetes ásvány. Tisztítja, lágyítja, puhítja a bőrfelszínt. Használata megnöveli a bőr hatóanyag-befogadó képességét.   + koffein Használja rendszeresen a cellulit elleni termékek alkalmazása előtt
 9. 10. 2. PERFECT BODY cellulit elleni nappali zselé
 10. 11. PERFECT BODY a nti-cellulit nappali zselé Zsírégető KOMPLEX Reggelente aktivizálja bőrműködését a zselé segítségével . S zója iz oflav onoid: növeli a kötőszövetet felépítő és a bőr tartását, feszességét biztosító rost, a ko llag é n képződését. Csökkenti a zsiradék felszaporodását a zsírt raktározó sejtekben, az ún. adypocitákban. Spirulina alga: h idratálja, regenerálja, védi és vitalizálja a bőrt. Vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el. Ko ffein : erőteljes cellulit-elleni kivonat, amely karcsúsító hatással is bír. Segíti a felhalmozódott zsírok lebomlását, megakadályozza a zsírfelesleg kialakulását és kisimítja a bőrfelszínt.
 11. 12. 3. PERFECT BODY cellulit elleni éjszakai szérum-ampullák
 12. 13. Éjszaka a bőr regenerálódik, a környezeti ártalmakkal szemben ilyenkor nem kell „harcolnia”. Miközben ön alszik, a cellulit elleni komplex szépíti bőrét. PERFECT BODY anti-cellulit éjszakai ampullák Méregtelenít Csökkenti a zsírfelhalmozódást Erősíti a kötőszövetet Cellulit elleni K OMPLEX Koffein + L ótuszkivonat <ul><li>L ó tus z kivonat: gazdag flavono idokban, h áromféle hatással rendelkezik: </li></ul><ul><li>Stimul álja a zsírbontást, gyorsítja a zsírégetést. Megakadályozza az adypociták (zsírtároló sejtek) deformitásait. </li></ul><ul><li>Csökkenti a kötőszöveti réteg gyulladásra való hajlamát. </li></ul><ul><li>Segíti a bőr méregtelenítési folyamatát. </li></ul>Ko ffein : erőteljes cellulit-elleni kivonat, amely karcsúsító hatással is bír. Segíti a felhalmozódott zsírok lebomlását, megakadályozza a zsírfelesleg kialakulását és kisimítja a bőrfelszínt.
 13. 14. PERFECT BODY ANTI-CELLULIT PROGRAM EREDMÉNYEK <ul><li>2 hét után : </li></ul><ul><li>Láthatóan csökkent a cellulit tüneteit – 87% hatékonyság * </li></ul><ul><li>A bőr textur ája, simasága, tapintása pozítív irányba változott – 92% hatékonyság * </li></ul><ul><li>  </li></ul><ul><li>* A három készítmény együttes használatát követően. 62 hölgy véleménye alapján </li></ul>
 14. 15. KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK K: Mi okozza a cellulit kialakulását? V : Sok tényező együttesen eredményezi a narancsbőr kialakulását. Életkor : Ahogy öregszünk, a bőrünk fokozatosan veszít a rugalmasságából, a zsírsejtek a bőrfelszín közelébe vándorolnak, ami „gödrös” textúrát eredményez – ezt nevezzük narancsbőrnek. Genetika : Ha az édesanyja bőrén is láthatók a cellulit jelei, jó eséllyel fog Ön is hasonlót tapasztalni a bőrén. A cellulit kialakulásában a genetikai adottság a legmeghatározóbb tényező, és az örökölt gének ellen sajnos semmit sem tehetünk. Hormonális tényezők: A narancsbőr kialakulásában a hormonok is jelentős szerepet játszanak. Jól ismert, hogy az ösztrogén, az inzulin, a noradrenalin, a pajzsmirigyhormonok és a prolaktin egyaránt szerepet játszanak a narancsbőr kialakulásában. Életmód: A dohányzók, az aktív mozgást nem végzők, az ülőmunkát folytatók körében a narancsbőr előfordulása jóval gyakoribb. A hízás szintén növeli a narancsbőr láthatóságát, hiszen több zsír halmozódik fel a bőr felszínéhez közel. Ennek ellenére sok karcsú ember is küzd narancsbőrrel. Stressz : Nem szabad alábecsülnünk a stressz hatását! Szervezetünk külső és belső egészségének megtartása érdekében fontos, hogy a lehetőségekhez képest csökkentse a mindennapi stresszt. Táplálkozás : Azok, akik túl nagy mennyiségben fogyasztanak zsírt, szénhidrátot és sót, és emellett túl kevés rostot visznek be a szervezetükbe, erőteljesebb mértékű narancsbőrt észlelnek a bőrükön. Ruházat: A rugalmas, a hátsó részen is feszes alsóneműk korlátozzák a véráramlást és narancsbőr kialakulását eredményezhetik.
 15. 16. K : Miért kell együtt használni a Cellulit elleni nappali zselét és a Cellulit elleni intenzív éjszakai szérumampullákat ? V : A gyors, látványos eredmény elérése érdekében fontos a nappali zselé és az éjszakai szérumampullák együttes, napi rendszerességgel történő használata. Így, akár négy hét használat után látható eredményre lehet számítani. K : Miért javasolja az Oriflame a Cellulit elleni testradír mindennapos használatát, míg más testradírnál heti egy-két alkalmazás az ajánlott? V : A gyorsabb és a tökéletes eredmény elérése érdekében ajánlott mindennap használni a bőrradírt. Az olajalapú, gyengéd formula felfrissíti és erősíti a bőrt. Körkörös, masszírozó mozdulatokkal vigye fel a bőrre, így fokozva a vérkeringést. A készítmény hatékonyan előkészíti a bőrt a cellulit elleni készítmények hatóanyagainak befogadására. K : Mennyi idő múlva lesz látható eredménye a készítmény használatának ? V : Amennyiben a narancsbőr még kezdeti stádiumban van, vagyis a gödröcskék csak a bőr összenyomásával láthatóak, egyébként pedig alig észrevehetőek, a mindennapos mozgás és a cellulit elleni zselé használata javasolt. Ez esetben a kozmetikumok jelentősen javítják a bőr kondícióját. Használja a zselét egy-két hónapon keresztül, majd tartson szünetet. Három vagy hat hónapon belül ismételje meg a kezelést. Amennyiben a bőre már alaphelyzetben is egy „narancshéjra” hasonlít, továbbá makacs zsírlerakódásokkal is küzd, a cellulit elleni zselé önmagában nem elegendő. Változtatnia kell táplálkozási szokásain, életmódján és tanácsos egy masszázskúrán is részt vennie. Használja a nappali zselé mellett az éjszakai szérumampullákat is a még gyorsabb és hatékonyabb eredmény elérése érdekében. Ne feledkezzen meg a testradírról sem. A szérumampullás kezelésből tartson egymás után két kúrát (28 nap). KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
 16. 17. KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK K : Miért kínál az Oriflame nappali és éjszakai készítményeket egyaránt? V : Szervezetünk bioritmusa más nappal és más éjszaka. Minden reggel, ébredést követően a szervezetünkben felszabadulnak a zsírok, hogy aztán energia képződhessen belőlük. A nappali zselé a gödröcskéket veszi célba, fokozza a bőr feszességét és hidratál. A nappali zselé zsírégető komplexe fokozza a bőr kollagénszintézisét, felgyorsítja a vérkeringést és csökkenti a zsírlerakódást. Az éjszaka során lelassul az anyagcserénk, a szervezetünk pihenő üzemmódba kapcsol. Az éjszakai szérumampullák tehát az idő alatt dolgoznak, amíg Ön alszik. A készítmény cellulit elleni komplexe révén gátolja a zsírok lerakódását és gyorsítja a zsírégetést, emellett javítja a nyirokrendszer méregtelenítő hatását, így előzve meg a víz- és méreganyagok felhalmozódását. K : Használhatom a cellulit elleni nappali zselét éjszakára? V : Természetesen, igen, ha a narancsbőr még csak a kezdeti stádiumban van. A gyorsabb és látványosabb hatásért azonban azt ajánljuk, hogy a mindennapos, cellulit elleni programjába iktassa be az éjszakai szérumampullák használatát is. K : A cellulit elleni készítmények VALÓBAN hatékonyak ? V : Egyetlen krém sem fogja véglegesen eltüntetni a narancsbőrt. Egy készítménytől Ön azt várhatja, hogy használatával nagymértékben csökkenhetnek a cellulit látható jelei. A rendszeres használat során a cellulit elleni testápolók fokozatosan bontják le a zsírsejteket, és az Ön bőre visszanyeri eredeti állapotát. A narancsbőr azonban mindig „visszajöhet”, tehát a a kritikus területeken folyamatosan kell használni a cellulit elleni készítményeket .
 17. 18. KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK <ul><li>K : A férfiaknak is van narancsbőre? </li></ul><ul><li>V : A férfiak bőrén nem jellemző cellulit kialakulása. Ennek egyik oka, hogy a férfiak bőrének vastagabb a szerkezete, ennek köszönhetően eleve kevésbé látható az esetleges narancsbőr. Másrészről a zsír a bőrük mélyebb rétegeiben raktározódik és a nőkétől eltérő területeken rakódik le. A férfiaknál leggyakrabban a has tájékán fordul elő narancsbőr. </li></ul><ul><li>K : Hogyan előzhetem meg a narancsbőr kialakulását ? </li></ul><ul><li>V : - Megfelelő táplálkozás: Ez kulcsfontosságú a cellulit kialakulásának megelőzésében, mivel a táplálék testünk minden porcikájához eljut. (Az egészséges, zsírszegény táplálkozás, sok gyümölcs, zöldség és rost bevitele ajánlott.) </li></ul><ul><li>- Aktív mozgás: Szintén lényeges szerepet tölt be a narancsbőr elleni küzdelemben. Mivel a felhalmozódott zsírok a bőr felszínén narancsbőr formájában lesznek láthatók, rendszeres testmozgással sokat tehetünk ezen zsírraktárak elégetésében . </li></ul><ul><li>- A stressz károsan hat a keringési rendszerre, így a jóga például egy kiváló megoldás a stressz elűzésére és a narancsbőr felszámolására. </li></ul><ul><li>Rendszeres masszázzsal is sokat tehetünk a narancsbőr megelőzéséért. Kérjük szakember segítségét. A masszázs elősegíti a megfelelő véráramot és megelőzi a méreganyagok lerakódását és a zsírsejtek felhalmozódását. </li></ul><ul><li>Javasolt továbbá a megfelelő kozmetikumok használata, de ne alkalmazzon gyógyszeres kezelést! A gyógyszereknek számos nem kívánt mellékhatása lehet. </li></ul><ul><li>Használjon rendszeresen testradírt, amely eltávolítja a bőrfelszín elhalt hámsejtjeit és fokozza a mikrokeringést. </li></ul><ul><li>- Megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag bevitelével jelentősen javíthatja bőre állapotát. Segítségükkel hatékonyan javíthatunk a cellulit megjelenésén. </li></ul>
 18. 19. KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK K : Úgy is csökkenthető a narancsbőr, ha nem sportolok? V : Igen. Abban az esetben, ha Ön egészségesen táplálkozik, rendszeresen jár masszázsra és szaunába, megpróbálja csökkenteni a mindennapi stresszt és következetesen használ narancsbőr elleni készítményeket. Mindemellett azonban mindenképpen tanácsos valamilyen testmozgást is végeznie, hogy szervezete megfelelően működjön, különös tekintettel a nyirokrendszerre. Az erősítő gyakorlatok helyett részesítse előnyben a sétát. Napi 30–60 percnyi, könnyű séta már elegendő mozgás. K : Diétával is megszüntethető a narancsbőr ?  V : Mivel a diétával sajnos nem minden esetben a problémás területekről fogyunk, fogyókúrával nem lehet végérvényesen felszámolni a zsírsejteket. A zsíros és a cukros ételek fogyasztásának csökkentésével viszont nagyban csökkenthető az elraktározott zsírok mennyisége is. Ha azonban a bevitt táplálék mennyiségét gyorsan és drasztikusan fogjuk vissza, a szervezet „éhezést” észlel, és a későbbiekben még több fölös táplálék elraktározásával reagál. K : Hogyan tüntethető el a makacs narancsbőr ?  V : A megoldás a testedzés, a kritikus területek célzott masszírozása, speciális „karcsúsító” készítmények alkalmazása, amelyek segítségével hatékonyan kezelhetők a bőrfelszínen látható gödröcskék. K : Miért javasolt inkább cellulit elleni készítményt használni, mint egy hagyományos testápolót? Szükséges hidratáló testápolót használnom a cellulit elleni zselé felvitelét követően ? V : A cellulit elleni készítmények kisimítják az egyenetlen bőrfelszínt, fokozzák a vérkeringést. Erősítik és tonizálják a problémás területeket és javítják annak kuntúrját. Magas víztartalommal rendelkeznek, ezért intenzíven hidratálnak. Tehát a cellulit elleni készítmények felvitelét követően nem feltétlenül kell hidratáló testápolót használni. Nagyon száraz bőr esetén szükség lehet egy tápláló testápoló felvitelére is, akár a cellulit elleni készítmény fölé.

×