Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Váróczi Üzletberendezés esettanulmány

3,802 views

Published on

Váróczi Üzletberendezés esettanulmány

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Váróczi Üzletberendezés esettanulmány

  1. 1. www.optimonk.hu ESETTANULMÁNY ÜZLETBERENDEZÉS WEBÁRUHÁZ www.varoczi.eu WEBOLDAL WWW.VAROCZI.EU IPARÁG E-KERESKEDELEM ORSZÁG MAGYARORSZÁG KAMPÁNY Letölthető tanulmány EREDMÉNYEK  466%-kal több oldalon eltöltött idő  26,2%-os konverziónövekedés
  2. 2. www.optimonk.hu A weboldalról Kihívások & Célok A Váróczi Üzletberendezés több mint 20 éve ismert és elismert név az üzletberendezés piacán. Ehhez kapcsolódóan blogot is vezetnek, és saját magazinnal is rendelkeznek. Az OptiMonk azzal a céllal került bevezetésre a weboldalon, hogy több érdeklődővel kerülhessen kapcsolatba a cég, s hogy a folyamatos utánkövetés hatására a lehető legtöbb látogató vásároljon.
  3. 3. www.optimonk.hu Megoldás A weboldalon több kampányt is teszteltek az egy év leforgása alatt, különböző időszakokban. Az OptiMonk nemcsak a webáruház konverzióját javította, de több stratégiai fontosságú mutatóra is kiemelkedően pozitív hatással volt. A kampányok közül az ingyenesen letölthető e-könyv promóciója bizonyult a legsikeresebbnek:
  4. 4. www.optimonk.hu Eleinte nem sikerült tökéletesre minden beállítás, mégis szinte az első perctől sikeresek voltak a kampányaink. Aztán persze az ügyfélszolgálat adott pár tippet. Hihetetlen, hogy mindig mindenre van ötletük. Azt tapasztaltam, hogy amit tanácsolnak, ott és akkor meg kell csinálni, és működni fog. Ma már több mint egy éve használjuk az OptiMonkot. A rendszer nagyon jól konfigurálható, szerintem egyszerű kezelni, és ha az ember jól használja, nagyon megéri az árát. Az OptiMonknak köszönhetően eddig több mint ezer üzlettulajdonosnak tudtunk segíteni. Önmagában már ezért is megérné használni, és akkor még nem is mondtam, mennyi bevételt hozott eddig" „ „Eredmények Váróczi Ákos varoczi.eu A teljes év viszonylatában 466%-kal több ideig böngésztek az oldalon azok, akik megigényelték az OptiMonk által közvetített ajánlatot. Az OptiMonk beüzemelését követően 26,2%-kal nőtt a webáruház konverziós rátája – azaz az eladások száma. 19,7%-kal többet költöttek azok a vásárlók, akik éltek az OptiMonk ajánlatával.
  5. 5. www.optimonk.hu Nem elég meggyőző? Próbáld ki a saját weboldaladon 14 napig ingyen, és akadályozd meg, hogy látogatóid vásárlás nélkül távozzanak! Tedd próbára, milyen egyszerű megnövelni a webáruházból származó bevételeket az OptiMonk segítségével! NINCS SZÜKSÉG BANKKÁRTYÁRA Kérdésed van? Mezei Nikinek hívnak, és szeretnélek meghívni egy ingyenes Skype konzultációra velem vagy az egyik kollégámmal. Egyszerűen csak kattints az alábbi gombra az időpontfoglaláshoz: Skype időpont foglalása

×