2014
Wat is appril?
appril is een festival over apps en mobiel internet gedurende de hele maand
april.

Het hoofddoel is het ve...
Wie is appril?
appril bestaat uit een grote groep van 30 vrijwilligers.

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan ee...
Voor wie?
appril is er voor iedere partij die een rol speelt in de keten van de mobiele
digitale toepassingen.
Voor opdrac...
Wat doet appril?
appril brengt mensen, bedrijven, organisaties en disciplines bij elkaar.

Dit doen wij door het festival ...
Themaweken
Iedere week in april heeft zijn eigen appril thema.

Week 1: Delen / Share
Week 2: Werk / Work
Week 3: Leven / ...
Geschiedenis
In 2012 startte appril met het eerste festival. Een hele maand, op
verschillende locaties in Amsterdam, waari...
Deelnemers voorgaande edities
Appril breidt uit!
Naast Amsterdam wordt appril in 2014 ook georganiseerd in Utrecht,
Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Zw...
Gezocht!
Voor appril 2014 zijn wij op zoek naar:
Sponsoren, kennispartners, scholen en universiteiten, sprekers, bedrijven...
Contact
Hoofdkantoor:
Contact:
Contactpersoon:
Web:
Twitter:

Amsterdam
info@appril.nl
olchert@appril.nl
www.appril.nl
@ap...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Presentatie appril 2014

779 views

Published on

appril is een festival over apps en mobiel internet gedurende de hele maand april.
Het hoofddoel is het verbinden van iedereen die iets wil met apps en mobiel internet.
appril is waar pioniers, makers, gebruikers en groupies van apps samen komen en toekomst vormen. Wij geloven dat de digitale revolutie heel veel moois kan brengen wanneer je kennis, kunde, creativiteit en plezier deelt en combineert.

Published in: Marketing
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
779
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
381
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentatie appril 2014

 1. 1. 2014
 2. 2. Wat is appril? appril is een festival over apps en mobiel internet gedurende de hele maand april. Het hoofddoel is het verbinden van iedereen die iets wil met apps en mobiel internet. appril is waar pioniers, makers, gebruikers en groupies van apps samen komen en toekomst vormen. Wij geloven dat de digitale revolutie heel veel moois kan brengen wanneer je kennis, kunde, creativiteit en plezier deelt en combineert.
 3. 3. Wie is appril? appril bestaat uit een grote groep van 30 vrijwilligers. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een klimaat waarin kennis gedeeld wordt. Waar mensen door elkaars verhalen gestimuleerd worden. Waar ideeën realiteit kunnen worden.
 4. 4. Voor wie? appril is er voor iedere partij die een rol speelt in de keten van de mobiele digitale toepassingen. Voor opdrachtgever, ontwikkelaar, vormgever, uitgever, distributeur, gebruiker en fan. appril biedt ruimte aan zowel grootschalige als kleinschalige evenementen. Voor kleine als grote organisaties en voor breed georiënteerde bedrijven als spelers die een niche bedienen.
 5. 5. Wat doet appril? appril brengt mensen, bedrijven, organisaties en disciplines bij elkaar. Dit doen wij door het festival in april: we organiseren evenementen, als workshops, borrels, diners, feestjes, presentaties, business cases en cursussen. Zo verbinden wij kennispartners aan partijen die apps en mobiel internet willen inzetten voor hun specifieke doelen.
 6. 6. Themaweken Iedere week in april heeft zijn eigen appril thema. Week 1: Delen / Share Week 2: Werk / Work Week 3: Leven / Life Week 4: Spelen / Play Interactivity & Media Business & Productivity Lifestyle & Health Games & Fun
 7. 7. Geschiedenis In 2012 startte appril met het eerste festival. Een hele maand, op verschillende locaties in Amsterdam, waarin 43 sessies tot inspirerende ontmoetingen leidden. In 2013 vonden er 53 sessies plaats, hebben meer dan 60.000 mensen de site van appril bezocht en hebben we ruim 500.000 mensen weten te bereiken.
 8. 8. Deelnemers voorgaande edities
 9. 9. Appril breidt uit! Naast Amsterdam wordt appril in 2014 ook georganiseerd in Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Zwolle. Inhoudelijk wordt het programma ook verrijkt: in een aantal inspirerende evenementen gaan kunstenaars op zoek naar creativiteit en apps. Daarnaast hebben we een reizend programma dat alle steden opzoekt. Zo verbinden wij de kennisnetwerken in de verschillende steden met elkaar.
 10. 10. Gezocht! Voor appril 2014 zijn wij op zoek naar: Sponsoren, kennispartners, scholen en universiteiten, sprekers, bedrijven, overheden, organisaties en ondernemers die hun kennis willen delen. Wij vragen hen om op een bijzondere, inhoudelijke en ludieke manier workshops, borrels, diners, feestjes, presentaties, business cases of cursussen te verzorgen, met een door hen zelf geselecteerde rode draad. Dit kan altijd in samenwerking met meerdere partijen, op eigen locatie of een locatie van appril.
 11. 11. Contact Hoofdkantoor: Contact: Contactpersoon: Web: Twitter: Amsterdam info@appril.nl olchert@appril.nl www.appril.nl @apprilNL

×