Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Behandeling Begrepen Video

686 views

Published on

Behandelingbegrepen.nl
Het overbrengen van een complexe boodschap aan patiënten over hun operatie blijkt in de praktijk lastig.
De arts heeft hiervoor steeds minder tijd en het hoofd van de patiënt zit vol met andere zaken waardoor hij de informatie niet goed opneemt om de juiste vragen te kunnen stellen.

Resultaat is vaak dat de patiënt niet genoeg informatie heeft om de juiste keuzes te maken of om de boodschap te reproduceren naar familie of vrienden.

Om dat op te lossen ontwikkelen we korte 3D animatie video’s die de ingreep stap voor stap uitlegt.
Op een speciaal platform kan de arts met korte 3D animatie modules zelf een ingreep samenstellen en deze vervolgens bespreken met de patiënt. Ook kan de arts dit via de mail nasturen zodat de patiënt dit thuis op z’n gemak nog een te bekijken met zijn familie.

In nauwe samenwerking met de artsen worden scripts gemaakt van de verschillende ingrepen. Na diverse feedbackrondes worden deze in 3D geanimeerd

Published in: Health & Medicine
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Behandeling Begrepen Video

  1. 1. patienten voorlichtings films Bekijk op de volgende slide onze video
  2. 2. Goede voorlichting is essentieel voor een goede gezondheidszorg!
  3. 3. We lichten graag een en ander persoonlijk toe! VOOR EEN AFSPRAAK: Olchert Vels 06 17 44 97 55 olchert@behandelingbegrepen.nl

×