Romtelecom și COSMOTE România se alătură   evenimentului Internet & Mobile World în calitate de           Part...
Expo-conferința va reuni pe parcusul celor trei zile peste 50 de speakeri internaționali și localide top, într-o agendă ax...
COSMOTE România avea aproximativ 6,4 milioane de clienţi la 30 iunie 2012. Lansată în2005, COSMOTE România a înregistrat c...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Romtelecom și COSMOTE România se alătură evenimentului Internet & Mobile World în calitate de Parteneri Principali

430 views

Published on

Romtelecom și COSMOTE România se alătură evenimentului Internet&Mobile World în calitate de Parteneri Principali. Reprezentanți de top ai industriei locale de telecom, cele două companii susțin cel mai amplu demers de valorizare a industriei autohtone de digital și mobility. Între 19-21 Septembrie, expo-conferința va găzdui cele mai interesante soluții de business ale momentului din domenii precum conectivity și infrastructure, digital marketing, content management, E-commerce, mobile, E-services & E-government, social media, web design. Evenimentul va avea loc în București, la centrul de conferințe Romexpo - Pavilion C6, din Blv Mărăști 65-67.

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
430
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
9
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Romtelecom și COSMOTE România se alătură evenimentului Internet & Mobile World în calitate de Parteneri Principali

 1. 1. Romtelecom și COSMOTE România se alătură evenimentului Internet & Mobile World în calitate de Parteneri PrincipaliRomtelecom și COSMOTE România se alătură evenimentului Internet&Mobile World încalitate de Parteneri Principali. Reprezentanți de top ai industriei locale de telecom, celedouă companii susțin cel mai amplu demers de valorizare a industriei autohtone de digitalși mobility. Între 19-21 Septembrie, expo-conferința va găzdui cele mai interesante soluțiide business ale momentului din domenii precum conectivity și infrastructure, digitalmarketing, content management, E-commerce, mobile, E-services & E-government, socialmedia, web design. Evenimentul va avea loc în București, la centrul de conferințeRomexpo - Pavilion C6, din Blv Mărăști 65-67.“Încrederea acordată de Romtelecom și COSMOTE prin deciza de a deveni parteneri principaliai Internet & Mobile World, este de fapt încrederea acordată pieței digitale și de IT locale. Esteun mesaj puternic de raliere la ambiția, vocea și pasiunea miilor de geeks, de creativi, devizionari, de specialiști IT, de antreprenori online, de web developeri, de încăpățănați carecred cu putere că noul val de tehnologii online și mobile va schimba din rădăcini modeleleclasice de a face business.România trebuie și poate să fie un avanpost de inovație digitală la nivel regional, iar asta sepoate realiza doar dacă vocea acestor mii de pasionați de tehnologie întâlnește și deschidereapieței de a implementa și a-și asuma aceaste schimbări. Misiunea Internet&Mobile World estede a face acest lucru cât mai ușor de realizat. An de an, companie cu companie, om cu om”.declară Cristian Hossu, project manager Internet&Mobile World.Internet & Mobile World este evenimentul care reunește în fiecare an cei mai importanți actoricare oferă soluții de business cu aplicabilitate în aria de online și mobile atât din România cât șidin regiune. Este un demers care-și propune să încurajeze pasiunea, talentul și inițiativa locală,să susțină competențele tehnice autohtone și să transfome România într-un hub digital cheiepentru regiune.Internet&Mobile World are totodată o puternică dimensiune aplicată. Evenimentul a fostconceput pentru a facilita interacțiunea directă între dezvoltatorii de soluții business cuaplicabilitate în online & mobile și managerii structurilor care le pot folosi pentru a optimizaanumite procese de business sau pentru a promova și vinde mai bine produsele companiei.
 2. 2. Expo-conferința va reuni pe parcusul celor trei zile peste 50 de speakeri internaționali și localide top, într-o agendă axată pe studii de caz concrete, cu aplicabilitate directă în business.Peste 3000 de vizitatori - 2700 de reprezentanți din mediul de business și 300 de dezvoltatori deaplicații web și mobile sunt așteptați alături de cei peste 70 de provideri de soluții prezenți înzona expozițională.Accesul se face pe bază de preînregistrare, iar biletele pot fi procurate online în perioada 19 iulie- 21 septembrie, accesând www.imworld.ro/register/Pe lângă partenerii principali deja menționați, evenimentul este realizat și cu sprijinulpartenerilor: IBM și Ericsson - Gold Partners, Samsung - Networking Partner, SEO monitor -Online Partner, 360 Revolution, Distinct - Technical Partner.Sponsorii evenimentului sunt MEC Global, Omnilogic, Zitec, Outbox, HTTPOOL, White Image,Mind Treat Studios, Microsoft, Padicode, Transart, Simplus și Syscom Digital.Fiind un eveniment dedicat industriei de internet și mobility, acesta este susținut și de parteneriisăi instituționali: IAB, ANIS, ISOC și Eurocloud.Internet&Mobile World se bucură de susținerea publicațiilor de profil și de business, iarpartenerii media ai evenimentului sunt: Ziarul Financiar, Business Magazin, Mediafax, RadioGuerilla, AdHugger, BBC Science Focus, B2B Advertising, Business24.ro, Chip, Cariere,Comunicatedepresa.ro, Computerworld.ro, Digital trends, Elevate, Fokus Digital Services,HIT.ro, IQads, IT Trends, Money Channel, MarketingPortal.ro, Mobile-news.ro, Market Watch,Manager.ro, News Outdoor, Playtech.ro, PC World, Rentrop&Straton, Startups.ro, Trafic.ro,Transfer.ro, Zona IT, Ziare.com.Pentru mai multe detalii și un update constant al agendei IMWorld puteți accesawww.imworld.ro.Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piaţa românească de telecomunicații, Romtelecom esteunul dintre cei mai reprezentativi operatori la acest moment. Compania a parcurs o perioadă detransformari majore în ultimii ani, de la un furnizor clasic de telefonie fixă la un jucatorcompetitiv pe piaţa de telecomunicaţii, oferind astăzi o gamă completă de servicii decomunicare şi divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, cu pachete personalizate deteleviziune (satelit și IPTV), internet și voce. La finalul primului trimestru din 2012,Romtelecom avea aproximativ 4,7 milioane de clienți în portofoliu, pentru servicii deteleviziune, internet în bandă largă şi voce, precum şi soluţii complexe de business ICT. Maimulte detalii despre companie sunt disponibile pe www.romtelecom.ro.
 3. 3. COSMOTE România avea aproximativ 6,4 milioane de clienţi la 30 iunie 2012. Lansată în2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa,conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-adepăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTERomânia oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE Româniaeste divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estulEuropei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România.Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

×