2011.02.22 Comunicat de Presa Young Professional Academy

457 views

Published on

Young Professionals Academy (YPA) este un proiect intern al YPC, prin care asociatia impreuna cu partenerii sai, doreste sa isi aduca aportul in societate prin transformarea pozitiva a participantilor si impulsionarea acestora catre o viata de succes.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
457
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

2011.02.22 Comunicat de Presa Young Professional Academy

  1. 1. Asociatia Young Professionals Club lanseaza proiectul Young Professionals Academy! Young Professionals Academy (YPA) este un proiect intern al YPC, prin care asociatia impreunacu partenerii sai, doreste sa isi aduca aportul in societate prin transformarea pozitiva a participantilor siimpulsionarea acestora catre o viata de succes. Programul se va desfasura in Bucuresti in perioada 7 martie- 16 aprilie 2011, in timp ceinscrierile si selectia participantilor vor avea loc in perioada 8-28 februarie 2011.CINE SUNT PARTICIPANTII? Grupul tinta al “YOUNG PROFESSIONALS ACADEMY” este reprezentat de studenti in aniiterminali, absolventi si tineri profesionisti cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani preocupati dedezvoltarea lor personala si professionala.DESFASURAREA PROIECTULUI: Proiectul va cuprinde 2 parti. Prima parte va fi o serie de workshopuri focusate pe dezvoltareaabilitatilor soft (Strategii pentru succes, Apreciere si recunostinta, Health and happiness, Public speaking,Inteligenta emotionala , Branding personal), in timp ce partea a doua va fi practica, constand inconceperea si implementarea unui proiect social.Participantii vor fi impartiti in echipe/departamente: Marketing si PR, Project Management, Sales siFundraising, WebDesign & Online Media si vor colabora ca si cand ar lucra intr-o companie pentrua putea implementa cu succes proiectului social care a fost conceput si initiat de ei.“Suntem mandri ca in sfarsit putem lansa prima editie a proiectului Young ProfessionalsAcademy. A fost gandit si pregatit in detaliu de mai bine de 3 luni de zile si va fi implementat cuajutorul echipei de traineri si mentori. E un program extraordinar care suntem siguri ca va face oschimbare in viata participantilor.” Dragos Barbalata, Project Manager YPABENEFICIILE PROIECTULUI: • experienta practica in derularea unui proiect • gestinarea mai buna a stresului si emotiilor negative • experienta cu lucrul in echipa si in relatiile cu oamenii • apartenenta la o comunitate de elita: cei mai buni vor adera la YPA Alumni Comunity • dezvoltarea unor abilitati si aptitudini profesionale, precum si constientizarea unor valori personale. • cei mai buni 2 participanti vor primi o bursa de participare • posibilitatea realizarii unui internship in companiile partenere …. si multe alteleDetalii despre proiect si procesul de inscriere se gasesc pe site-ul proiectului:www.youngprofessionals.ro/ypaoffice@youngprofessioanls.ro0751.466.860
  2. 2. Young Professionals Club (YPC) este o organizatie nonguvernamentala, infiintata pentru a raspundenevoilor de dezvoltare profesionala si personala membrilor sai.Prin activitatile derulate, YPC doreste sa isi lase amprenta nu doar asupra membrilor sai, dar si asuprasocietatii, prin implicarea in activitati indraznete si derularea de proiecte sociale.

×