Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Persbericht Eindhoven op een postzegelDe ziel van Eindhoven op een vierkante centimeterMaak een postzegel voor Eindhoven!I...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Persbericht - wedstrijd Eindhoven op een postzegel

673 views

Published on

Persbericht - Eindhoven op een postzegel

Published in: Design, Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Persbericht - wedstrijd Eindhoven op een postzegel

  1. 1. Persbericht Eindhoven op een postzegelDe ziel van Eindhoven op een vierkante centimeterMaak een postzegel voor Eindhoven!In Eindhoven is een postzegelontwerpwedstrijd gestart. Iedereen die Eindhoven een toffe stad vindt, kanmeedoen met deze wedstrijd. De opdracht: verbeeld de ziel van de stad op een postzegel en laat zienwaarom Eindhoven mooi, spannend, sportief, creatief of op een andere manier bijzonder is.Waarom een postzegel voor Eindhoven? TNT gaf Huug Schipper de opdracht een postzegel van Eindhoven temaken. Die kwam met een ontwerp waarin de architectuur centraal staat. Hij noemde de stad ´deprimerend´en dat schoot bij een groep enthousiaste Eindhovenaren in het verkeerde keelgat.“Eindhoven heeft zoveel meer gezichten,” dacht Noud de Greef. “Een stad vol met designers en anderecreatievelingen, een mooie stad. Een stad die je vooral van binnenuit moet leren kennen. Zo’n stad verdienteen postzegel met een ziel.” Samen met zijn vrouw bedacht hij de ontwerpwedstrijd en maakte nog vijfanderen enthousiast om mee te doen.MeedoenInzenders hoeven zelf niet uit Eindhoven te komen of een ontwerpopleiding gehad te hebben en ook leeftijdmaakt niet uit. Het gaat niet zozeer om de kwaliteit van de afbeelding, maar om de betekenis ervan. Deafbeelding mag dus een foto zijn, een tekening, een woord, als het maar de ziel van Eindhoven laat zien.Resultaat: Eindhovenaren laten zélf zien waar ze trots op zijn.Insturen kan op verschillende manieren: via e-mail, rechtstreeks op fotowebsite Flickr of op papier, bij deEindhovenwinkel onder in de Piazza. Kijk op www.eindhovenopeenpostzegel.nl voor de details.JuryAlle inzendingen worden op internet http://www.flickr.com/groups/1621027@N22/ gepubliceerd waar hetpubliek een keus kan maken. De beste vijftig worden ter boordeling voorgelegd aan een vakjury bestaande uitEindhoven-kenners, designers en postzegelspecialisten.PrijsDe winnaar krijgt… eeuwige roem! Daarnaast bieden TNT en enkele andere partijen nog een aantal leukeverrassingen aan.Inzenden vóór 25 maart!De uiterste inzenddatum is donderdag 24 maart a.s. De prijsuitreiking is op vrijdag 22 april 2011.Op www.eindhovenopeenpostzegel.nl is meer informatie te vinden zoals het wedstrijdreglement, de mensenachter de wedstrijd en de manier van inzenden.Noot voor de redactie:De organisatie van de wedstrijd is in handen van meerdere mensen. Contact verloopt dan ook bij voorkeur viae-mail: wedstrijd@eindhovenopeenpostzegel.nl of Twitter: @postzegel040.

×