Block

453 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
453
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
14
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Block

 1. 1. /documentació/ Província Barcelona Comarca Baix Llobregat Distancies 31 km a Barcelona Superfície 18,44 km² Núclis de població 3 Població 14.000 hab. (2010) Densitat 759,22 hab./km² Codi postal 08757 Corbera té un problema, i es que la composen 27 urbanitzacions dis- tanciades les unes de les altres, i totalment diferents. Per tant es pot dir que Corbera no té una identitat pròpia, és a dir que no te una identi- tat que englobi totes les seves urbanitzacions (no te cap "bandera" que unifiqui tot el territori); necessita un element en el qual es puguin repenjar els seus habitants per sentir-se identificats. Perquè és evident que, en la situació actual, un resident de "Cases Cremades" no té res a veure amb un de "Sant Cristòfol", no tenen cap sentiment d'empatia els uns amb els altres. És això el que volem aconseguir ambel nostre projecte. Volem que els habitants de Corbera tinguin un sentiment de conjunt, de germanor. I com ho aconseguim? Proposant una serie d'activitats competitives, distribuïdes per tot el poble i algunes al llarg de les 27 urbanitzacions. També afavorim a que la gent de fora visiti Corbera. No oblidem que també és un mitjà de propaganda per al propi poble. Però els habitants de Corbera rebran una serie de ventatges per sobre dels visitants, mit- jançant un sistema de targetes exclusives per als residents del poble que oferiran descomptes en totes les activitats. Donada la seva naturalesa socio-cultural, a aquest projecte se li tindria que donar un termini d'execució llarg i una prioritat d'execució mitja, per tal de que els habitants de Corbera puguin anar adapta'n-se poc a poc a ell, però sense excedir-se en el temps ja que correm el risc de que el projecte perdi potencial.
 2. 2. /naming/ /THE BLOCK/ CORBERA montanya, pen- dent, panorami- ca, paisatge, verd, marró, natura, indivi- dualitat, pobla- ció, rural. AVENTURA Competició, extrem, risc, montanya, desni- vell, ruta, circuit, dinàmic, movi- ment. ESPORTS DE MONTANYA Competició, equip, habilitat, destresa, tecni- ca, equipació, joc, coordinació, estabilitat, inicia- tiva, diversió, activitat, entrete- niment, temps lliure, emocio, sensació Es va decidir utilit- zar els "blocs rec- tangulars" com a formes primaries, per tant... FORMES LOGO duresa, roca, fort, unió, versa- tilitat, simplicitat, pedra, bloc. Brainstorming envers a les paraules escollides: BLOCK HOUSE TOPOBLOCK ON THE ROCKS ROCKRIDERS BLOCKRIDERS BLOCKSIDES BLOCKSIDERS CORBERA 4X4 WOOD BLOCK CRAZY BLOCK CORBERA ROCKS! ROCK BLOCK CORBERA ON THE BLOCKS THE BLOCK OUTSIDE THE CLOCK BLOCK ROCK CLOCK BLOCK THE BLOCK The Block és un nom que transmet una sensació en l'espectador bastant propera a l'objectiu que nosaltres ens plantejavem. Ja que l'idea de block per un costat fa referencia a l'unitat de una estructura complexa i també quelcom dur, pesat, imponent. El nostre projecte també preten dir que els blocs també estan en la montanya, en la naturalesa. El nom també suposa una gran ajuda per la seva expansió a nivell interna- cional ja que aquest és en anglès. The Block és un nom amb ganxo, es fàcil, ràpid i atractiu de dir, el nom també recrea un cert misteri sobre alló que està amagat rere ell.
 3. 3. /imatge coorporativa/ /grafisme bàsic/ El nom de la marca ha vingut sobretot influenciat per el grafisme que més ens representava, el bloc, per això la nostre unitat gràfica és el bloc i el conjunt, l'estructura que sumen tots ells. Aquest joc és una representació simbòlica de les urbanitzacions que es junten per fer quelcom con- junt a través de un bloc que junt als altres crea estructures més sòlides. El grafisme es va pensar inclinat per reforçar la idea de pendent, disposant la llínia respecte a l'eix horitzontal en 30º.
 4. 4. /imatge coorporativa/ /logo/ El logotip reflexa la forma coorporativa bàsica amb la que es treballa gràficament, aquest és aplicable a la perfecció en reduccions i en aplicacions en negatiu, postiu, forma, contraforma, etc... Aquest logotip connota idees de duresa, serietat, dinàmisme, estabilitat. El logotip continua fent referencia als adoquins de Corbera com a símbol d'unitat.
 5. 5. /imatge coorporativa/ /cromatisme/ c39,91 m28,41 y0 k0 c39,91 m28,41 y0 k74 c23,01 m24,77 y57,23 k0 c24 m38 y84,12 k70 c50 m28,41 y90,56 k0 c69,46 m54,24 y93,1 k45
 6. 6. /THE BLOCK/ /WHAT?/ La Creu de l’Aragall La Creu de l’Aragall junior Casescremades Solei dels Herbatges Ca n’armengol St Cristofol Els Guixots L’AmuntC an Lluis La Servera Les Parretes El Bonrepos A El Bonrepos B El Bonrepos D El Bonrepos C Can Rigol Nucli Urbà Els Carsos La Creu Nova Can Planes Sud Sta Maria de l’Avall El Mirador Les Cases pairals Mas d’en puig La Soleia La creu Sussalba Can Canonge Can Llopard Can Palet Paratge Socies Can Montmany de mas passoles Can Margarit Can Coll Can Mariscot !" #" $" %" &" The Block serà un complex que anirà apareixent de mica en mica, fins que deliniï tots els circuits possibles de esports extrems. Un dels aconteixe- ments més importants és una competició que es realitzarà anualment en el recinte, aquesta competició serà de caire internacional, d'aquesta manera aconseguirem que Corbera sigui també reconeguda fora de Cata- lunya. Com el recinte albergarà uns esports de caire competitiu, hem fet un llistat per diferenciar en quins esports extrems s'hi disposa de espai per fer-lo competitiu o no. COMPETITIU bicicleta (descens, enduro i dirt-jump), motocross (enduro i cross), long- board (montaña i carretera), quad. NO COMPETITIU escalada, rappel, aventura en els arbres, ala-Delta, rutes Quad, Spherema- nia, rutes a caball. El funcionament del recinte és ben fàcil, els usuaris de la tarjeta abonada, podran disposar de quan vulguin dels vehicles que es disposin a les entra- des dels circuits disponibles, per altre banda els que no fossin posseedrs de la tarjeta haurien d’accedir al punt d’informació just al nucli urbà on allí podrà fer la compra del pase diari o tramitar el carnet. Els residents seràn els primers en rebre a la seva disposició la tarja a partir de la cual disposaran de descomptes i demès, a través del correu. El qual contindrà...
 7. 7. /imatge coorporativa/ /carta presentació/ La carta de presentació serà un ele- ment bastant important en aquest porjecte ja que obrirem les portes als veïns de corbera i lis proporcio- narem facilitats continues perque la convivència sigui adequada. La carta serà enviada a cada una de les cases de Corbera, aquesta contindrà per un costat una presentació escri- ta en un full DIN A-4, just al final del DINA4 hi estarà la tarja de la qual serà poseedor únic aquell qui la rebi, no obstant, també rebrà 3 invita- cions per a la inauguració, d'aquesta manera podriem conseguir presen- tar aquest complex a més gent que a la del propi poble, i per últim el sobre contindrà un folletó amb les activitats dirigides d'aquell mes.
 8. 8. /ESTOESUNAINVITACIÓN/ /DAYONE’SBLOCKPARTY/ /CORBERADELLOBREGAT/ /ESTOESUNAINVITACIÓN/ /DAYONE’SBLOCKPARTY/ /CORBERADELLOBREGAT/ /ESTOESUNAINVITACIÓN/ /DAYONE’SBLOCKPARTY/ /CORBERADELLOBREGAT/ /imatge coorporativa/ /targes, invitacions, etc../ /targes/ /invitacions/ /polseres/
 9. 9. /imatge coorporativa/ /folletó/ 1. Circuit de Corbera: Circuit, pensat per ser dut a terme en bicicleta, que recorre una gran part de Corbera, principalment la part baixa. 2. Cursa de l’Argall: Comença a la part alta, concretament a la Creu de 3. Descens d’en Margarit: Circuit de descens de mountain bike habi- litat per a veterans. 4. Descens Can Coll: Circuit de descens per a longboards de 5. Circuit de quad Llopard: Circuit el qual esta habilitat en gran part en l’extraradi de Corbera donada la naturalesa del vehicle M apa d’activitats La Creu de l’Aragall La Creu de l’Aragall junior Casescremades Solei dels Herbatges Ca n’armengol St Cristofol Els Guixots L’AmuntC an Lluis La Servera Les Parretes El Bonrepos A El Bonrepos B El Bonrepos D El Bonrepos C Can Rigol Nucli Urbà Els Carsos La Creu Nova Can Planes Sud Sta Maria de l’Avall El Mirador Les Cases pairals Mas d’en puig La Soleia La creu Sussalba Can Canonge Can Llopard Can Palet Paratge Socies Can Montmany de mas passoles Can Margarit Can Coll Can Mariscot !" #" $" %" &" Amb la colaboració de: El Super kebab de Corbera L'ús de la diagonal de 30º i 60º és vigent en moltes de les papereries coorporatives.
 10. 10. /logística/ /sistema targetes/
 11. 11. /senyaletica/ /.../
 12. 12. /publicitat/ /guió creatiu/ La publicitat de BLOCK preten aquest cop ja que seria el llençament, donar imatge de marca, mostrant els petits valors estètics afegits que fan donar color a l'imatge. a publicitat tractarà de THE BLOCK com a una marca en la naturalesa ja que els blocs naturals els trobem davant dels nostres ulls i no ens donem compte. La publicitat estarà total- ment vinculada al cromatisme coorporatiu, les imatges estan tracta- des amb filtres de blanc y negre polaritzats en matiços. El missatge publicitari preten empatitzar l'espectador amb el que veu i el que sent per això les imatges juguen també un petit contrast atractiu entre la sobrietat de l'imatge i el cromatisme, fet que li dona un toc bastant modern i fresc. L'estructura d'aquests evidentment, no perdrà la dia- gonalitat. Com a nou event, el que ens interessa es bombardejar amb els nostres cartells mitjançant qualsevol medi comunicatiu possible, abarcarem publicitat de carrer a busos, banderoles, també en edito- rial, revistes, doble pàgines, faldons, etc.. i per últim farem ús de la publicitat de guerrilla per fer un bombardeig coorporatiu i informatiu mitjançant els grafismes del logo en els carrers de Corbera.
 13. 13. /publicitat/ /opi bus/ /COMPLEJODEPORTIVODERIESGO/ /CORBERADELLOBREGAT/ /INAUGURACIÓN29.07.2011/ /COMPLEJODEPORTIVODERIESGO/ /CORBERADELLOBREGAT/ /INAUGURACIÓN29.07.2011/
 14. 14. /publicitat/ /banderoles/ /COMPLEJODEPORTIVODERIESGO/ /CORBERADELLOBREGAT/ /INAUGURACIÓN29.07.2011/
 15. 15. /publicitat/ /pàgina revista/ /COMPLEJODEPORTIVODERIESGO/ /CORBERADELLOBREGAT/ /INAUGURACIÓN29.07.2011/ /COMPLEJODEPORTIVODERIESGO/ /CORBERADELLOBREGAT/ /INAUGURACIÓN29.07.2011/
 16. 16. /publicitat/ /doble pàgina/ /COMPLEJODEPORTIVODERIESGO/ /CORBERADELLOBREGAT/ /INAUGURACIÓN29.07.2011/
 17. 17. /publicitat/ /folletó/ /publicitat/ /faldó/ /COM PLEJO DEPORTIVO DERIESGO/ /CORBERADELLOBREGAT/ /INAUGURACIÓN29.07.2011/
 18. 18. /publicitat/ /publicitat guerrilla/
 19. 19. /publicitat/ /publicitat guerrilla/

×