Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Listening 3 activity

178 views

Published on

Published in: Self Improvement, Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Listening 3 activity

  1. 1. LISTENING EXERCISE A. Watch the video and answer the following questions. Don’t worry if you don’t catch all the answers at first, you can watch the video as many times as you need it. 1. Where does Harol live? A. Michigan B. Oxford C. United Kingdom 2. What are they having for dinner? A. Soup B. Chicken C. Soup chicken and Salad 3. What time does Elena have dinner in Spain? A. 11 o’clock B. 10 o’clock C. 12 o’clock 4. Which of following words are possession adjectives? A. Mine, yours B. His, her C. All before 5. When does Elena start classes? A. Wednesday B. Friday C. Monday
  2. 2. 6. What is Elena going to do today? A. Resting B. Looking for a job C. Working at home 7. What does Elena prefer drinking? A. Tea B. Black tea C. Coffee 8. Where is the video store? A. Next to a Church B. Next to the Tube Station C. On Frederic St. 9. What did Agatha buy? A. A blue blouse B. Boots C. A skirt, a blouse and a pair of boots. 10.What kind of stories does Victor prefer? A. Science fiction and fantasy stories B. Romantic stories C. Scary stories
  3. 3. B. Underline the correct form of the possessive adjective. 11.This is mine/their blouse. I bought it yesterday. 12. I don’t know why she quit his/her job. 13. Where are his/our children? 14. He lent me its/his guitar and computer. 15. We bought my/our house several years ago. 16. He gave them its/their coats and bags. 17. Your son is the same age as there/mine. 18. She got his/her very own pony as a birthday present. 19. Their house has his/its own swimming pool. 20. The company increased its/those profits.
  4. 4. ANSWERS EXERCISE A 1. B 2. C 3.B 4.C 5.A 6.B 7.C 8.B 9.C 10. A EXERCISE B 11. mine 12. her 13.our 14.his 15.our 1 6.their 17.mine 18.her 19.its 20. its

×