Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Minvej Brochure

58 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Minvej Brochure

  1. 1. Hvad er projekt minvej? Minvej er rettet mod at udvikle en metode, som støtter dig i at leve et godt hverdagsliv, som forebygger tilbagefald og som kan kortlægge, hvad der er hjælpsomt og giver mening for dig i dit liv. En del af metoden er en applikation til en smartphone, som du kan bruge i din hverdag. App’en er en åben skabelon med forskellige funktioner, så du kan designe indholdet, så det giver mening for dig. Metoden og app´en udvikles løbende i sam- arbejde med deltagerne i projektet. Det stærke i det her projekt er, at metoden udvikler sig i takt med, at vi brugere begynder at bruge den.” Allan Styrbæk er medudvikler af metoden og app’en og bruger minvej i sin hverdag. et godt hverdagsliv forebygger tilbage kan kortlægge, hv hjælpsomt og giv for dig i dit liv. En del af metoden applikation til en sm som du kan bruge i d App’en er en åben skab forskellige funktioner, så du inininnnnddhd oldet, så det giver mening for MeMeMeMeMeeetotttttt den og app´en udvikles løbe arararararrarrbebebebebeb jde med deltagerne i projekt Det stærke i det her projekt er, at metoden udvikler sig i takt med, at vi brugere begynder at bruge den.” Allan Styrbæk er medudvikler af metoden og app’en og bruger minvej i sin hverdag.
  2. 2. Hvad kan jeg få ud af at deltage? • Du får et personligt værktøj, som du selv er med til at designe, som gør dig klogere på din sindslidelse, dine udfordringer og dine handlemuligheder. • Du får en iPhone stillet til rådighed. • Du er med til at udvikle en metode, som andre borgere med sindslidelse kan få glæde af. • Du får undervisning af engagerede brugere og professionelle i minvej. • Du får mulighed for at sparre og få inspiration fra ligestillede. Hvad kræver det? • Du skal bo i Københavns Kommune. • Du skal modtage sociale ydelser. • Deltagelse er frivillig. Det her er for mig. Det er brugerorienteret, og det er det, jeg synes er fedt”. Merete Cantor har været med i minvej og brugt metoden siden marts 2013.
  3. 3. Skriv en mail med navn og telefonnummer til kontakt@min-vej.dk eller ring direkte på tlf.: 61 14 21 04, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at høre fra dig. Hvis du vil vide mere om minvej og høre, hvad nogle af deltagerne fortæller om at være med i minvej og bruge metoden, kan du kigge på vores hjemmeside: www.min-vej.dk Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: kontakt@min-vej.dk Jeg føler, at folk lytter til en og at det man siger bliver taget alvorligt. At man ligesom selv er en del af projektet og at det man siger, har stor betydning”. Louise Fie Christiansen har været med i minvej og brugt metoden siden februar 2013. Hvordan kommer jeg med i minvej?

×