Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Nemon directori d'empreses , productes i serveis

266 views

Published on

Producte especialment dissenyat per Associacions d'empreses o comerciants, cambres de comerç, oficines de desenvolupment local, ajuntaments etc.
Permet crear un directori d'emprses productes i serveis de la forma més fàcil i ràpida.

Published in: Business
  • Be the first to comment

Nemon directori d'empreses , productes i serveis

  1. 1. Directori d’Empreses, Productes i Serveis Impulseu la promoció Web de les vostres Empreses Associades. Afegiu un Directori de Negocis, Productes i Serveis a la pàgina web de la vostra Associació/Cambra de Comerçhttp://www.nemon2ib.com/products/crearundirectoriodeempresas/
  2. 2. Directori d’Empreses, Productes i ServeisAplicació Web, que li permetrà: disposar d’un Directori per a les vostres empreses asociades. A més de llistar-les, també mostrarà als visitants els Productes i Serveis que ofereixen, Cada empresa associada tindrà el seu propi espai web per promocionar els seus Productes y Serveis, que podrà mantenir de forma autònoma, Administració senzilla, amb estadístiques d’úsDirigit a: Associacions d’Empreses, Agències de Desenvolupament Local, Cambres de Comerç i Departaments de Suport a empreses d’Ajuntaments.
  3. 3. Directori d’Empreses, Productes i ServeisExemple de pàgina inicial del Directori vista pel Visitant.
  4. 4. Directori d’Empreses, Productes i Serveis Senzilla forma deFiltre fàcil per a localitzar les empreses donar-se d’alta.Categorias definides per vosaltres.
  5. 5. Directori d’Empreses, Productes i ServeisCada Empresa del Directori amb Pàgina Web. Amb els apartats: - Sobre nosaltres - Els nostres Productes i Serveis, - On som? - Contacta, Totalment modificable pel Propietari de l’Empresa.
  6. 6. Directori d’Empreses, Productes i ServeisAdministració del Directori des d’on es potconsultar estadístiques de visites i denegar l’alta aempreses.
  7. 7. ¿Més Info?Fem adaptacions a mida per totes les nostres Aplicacions.Tenim altres Aplicaciones Web de gestió per al treball en equip,visita la nostra pàgina web. Moltes Gràcies. info@nemon2ib.com ¡Prova el Directori d’Empreses, Productes i Serveis Ara! http://www.nemon2ib.comNEMON INTELLIGENCE IN BUSINESS,S.L. CTallers, 2 , Pol.Ind.”La Devesa”, Centre d’Empreses “LaRibera”, FLIX 43750 TARRAGONA, SPAIN

×