Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Clarificare interioara exercitiu

Nu costa niciun ban, iar practicarea acestei metode nu va ia mai mult de
un minut, nu implica niciun fel de suferinta, iar rezultatul este garantat de fiecare data.

Va intereseaza?

Metoda presupune un text scris, simplu, pe care il rostiti cu voce tare pentru a va elibera de o convingere sau de un sentiment de care vreti sa scapati si a-l inlocui cu altceva, dupa preferinta.

Acest instrument puternic este extrem de simplu de utilizat. Tot ce aveti de facut este sa rostiti cateva paragrafe. Atat si nimic mai mult!

Cu toate acestea, textul are darul de a va reprograma structura de baza a ADN-ului. Se adreseaza
spiritului dumneavoastra si il roaga sa va ajute sa obtineti limpezirea necesara la nivelurile fundamentale ale fiintei.

Nu trebuie decat sa-l rostiti, introducand in locul potrivit sentimentele din
momentul respectiv de care vreti sa va eliberati si afirmand ceea ce preferati sa simtiti.

Text preluat si adaptat dupa cartile:
• Vindecarea sentimentelor ... din inima ta - Karol K. Truman
• Factorul de atractie - Joe Vitale

  • Login to see the comments

Clarificare interioara exercitiu

  1. 1. Stiai ca ai o "inima de aur"? Ce s-a intamplat cu aceasta? Cum o poti regasi?
  2. 2. CLARIFICAREA INTERIOARA - exercitiu Nu costa niciun ban, iar practicarea acestei metode nu va ia mai mult de un minut, nu implica niciun fel de suferinta, iar rezultatul este garantat de fiecare data. Va intereseaza? Metoda presupune un text scris, simplu, pe care il rostiti cu voce tare pentru a va elibera de o convingere sau de un sentiment de care vreti sa scapati si a-l inlocui cu altceva, dupa preferinta. Acest instrument puternic este extrem de simplu de utilizat. Tot ce aveti de facut este sa rostiti cateva paragrafe. Atat si nimic mai mult! Cu toate acestea, textul are darul de a va reprograma structura de baza a ADN- ului. Se adreseaza spiritului dumneavoastra si il roaga sa va ajute sa obtineti limpezirea necesara la nivelurile fundamentale ale fiintei. Nu trebuie decat sa-l rostiti, introducand in locul potrivit sentimentele din momentul respectiv de care vreti sa va eliberati si afirmand ceea ce preferati sa simtiti. Text preluat si adaptat dupa cartile:  Vindecarea sentimentelor ... din inima ta - Karol K. Truman  Factorul de atractie - Joe Vitale
  3. 3. Draga Spirit /Constiinta mea superioara/ Inteligenta sau Sine Superior, te rog sa gasesti originea sentimentului meu/gandului meu despre ________________. Triaza toate nivelurile, straturile, zonele si aspectele Fiintei mele pentru a descoperi aceasta origine. Apoi analizeaza si rezolva sentimentele si gandurile mele astfel incat acestea sa se armonizeze cu adevarul lui Dumnezeu. Parcurge toate generatiile de-a lungul timpului pana laoriginile eternitatii si vindeca toate incidententele si toate consecintele lor care s-au datorat acestei origini a gandurilor si sentimentelor mele. Te rog sa faci acest lucru in acord cu vointa lui Dumnezeu, pana cand ajungi in momentul prezent si umple-mi inima cu lumina si adevarul divin, cu pacea si iubirea lui Dumnezeu, cu iertarea fata de mine insumi pentru perceptiile mele incorecte, cu iertare fata de toate persoanele, locurile, circumstantele sau evenimente care au contribuit la aparitia acestui sentiment/gand. Intr-o stare de iertare deplina si de iubire neconditionata, sterg acum vechiul meu sentiment / gand din ADN-ul meu si ma eliberez de el. Aleg sa Fiu ______________. Ma simt ______________. SUNT______________. Accept transformarea tuturor problemelor mele fizice, mentale, emotionale si spirituale, inclusiv a comportamentelor mele necorespunzatoare care s-au datorat acestor sentimente negative inregistrate in ADN-ul meu pana la dizolvarea lor completa. S-a implinit. Totul a fost vindecat. Acum problema este rezolvata! Iti multumesc,tie, dragul meu Spirit, pentru ca mi-ai venit in ajutor si m-ai ajutat sa ating masura deplina a potentialului meu. Iti multumesc, iti multumesc, iti multumesc! Te iubesc si ma inchin in fata lui Dumnezeu, cel de la care vin toate binecuvantarile.
  4. 4. Paseste alaturi de Karol K. Truman pe calea care conduce catre regasirea adevaratelor tale sentimente, cele cu care ai venit in aceasta lume. Aceasta calatorie iti va revela din nou frumusetea sufletului tau, „inima ta de aur“, adica sinele tau real. Karol K. Truman este o terapeuta care si-a consacrat viata pentru a-i ajuta pe oameni sa atinga starea de bunastare spirituala si emotionala prin rezolvarea „problemelor majore“ care le afecteaza viata si a conflictelor din interiorul lor. In prima ei carte, Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata… autoarea a explicat importanta rezolvarii sentimentelor „ingropate“ in subconstient si a prezentat conceptul de „Scenariu“. In cartea de fata, Vindecarea sentimentelor … din inima ta, Karol ne impartaseste din bogatia cunoasterii pe care a acumulat-o in timpul seminarelor pe care le-a tinut pe aceasta tema, dar si ca urmare a consilierii a mii de persoane dupa aparitia primei sale carti. Cartea completeaza cunoasterea oferita in primul ei volum si ofera noi „instrumente“ cu ajutorul carora cititorii isi pot realiza potentialul plenar al fiintei lor. Karol este o pianista realizata si profesoara de muzica. Ea a inceput sa exploreze universul sanatatii si al vindecarii si a continuat acest proces timp de zeci de ani. In scurt timp, Karol si-a dat seama ca starea ei de sanatate depinde in totalitate de echilibrul si de sanatatea ei emotionala si spirituala. Dupa ce a inteles acest lucru, ea a inceput sa cerceteze in profunzime sistemele energetice ale corpului uman. Karol a realizat un studiu exhaustiv al legilor cauzei si efectului si al principiilor care guverneaza cresterea spirituala si vindecarea fiintei prin transformarea ei. Ea si-a prezentat rezultatele studiilor sale extinse la diferite conferinte si seminare. Carti scrise de Karol K. Truman:  Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata ...  Vindecarea sentimentelor ... din inima ta

×