Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentació per explicar el bosc de lem

248 views

Published on

El Bosc de Lem és un recurs que fomenta una nova manera de treballar la vessant emocional, social i afectiva amb els infants.
Conté 180 sessions per treballar les emocions, els valors i els sentiments des de 1r fins a 6è. http://www.lemweb.cat/

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Presentació per explicar el bosc de lem

 1. 1. Hi ha una necessitat de treballar la vessant emocional, afectiva i social amb els infants. Per què el Bosc de Lem?
 2. 2. És una eina per treballar les emocions, els valors i els sentiments en l’hora setmanal d’educació en valors. Què és el Bosc de Lem?
 3. 3. ● Nati Bergadà Autora i directora pedagògica del projecte ● Editorial Llunna Editorial especialitzada en educació emocional ● Arkham Studio Creativitat, producció i realització Qui hi ha darrere del projecte?
 4. 4. ● Estableix una progressió d’aprenentatge. ● Afavoreix que els infants desenvolupin la competència emocional. ● Permet crear línia d’escola. Per a què serveix?
 5. 5. Progressió d’aprenentatge
 6. 6. Inclou metodologies d’aprenentatge vivencials i participatives: ● Jocs de rol ● Dramatitzacions ● Jocs cooperatius ● Debats d’aula ● ... Com funciona a nivell pedagògic?
 7. 7. ● Dona molta importància al diàleg. ● Afavoreix processos de reflexió. ● Potencia la cohesió de grup i el treball en equip. Conté una guia didàctica de cada sessió per orientar els mestres en la seva aplicació. Com funciona a nivell pedagògic?
 8. 8. ● 6 personatges que creixen amb els infants. ● Les seves aventures són el punt de partida de les sessions. Com són els protagonistes?
 9. 9. ● Animacions ● Còmics ● Seqüències ● Escenes ● Il·lustracions Quins continguts multimèdia inclou?
 10. 10. ● És una plataforma fàcil, lúdica i intuïtiva. ● Conté tècniques de ludificació. ● S’utilitza en línia, sense instal·lar res. ● Funciona a totes les pissarres digitals. Com funciona el Bosc de Lem?
 11. 11. ● Les classes es poden contractar des de la pàgina web. ● El preu baixa a mesura que contractes més classes. Com es contracta?
 12. 12. ● Continguts disponibles de l’1 de setembre del 2017 al 30 de juny del 2018. ● Cada classe tindrà un usuari i contrasenya. Què passarà un cop contractis?
 13. 13. Més informació a lemweb.cat Consulta els tutorials al nostre canal de Youtube (Lemweb) Més

×