Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Interim Sales Manager biomarkt

593 views

Published on

Published in: Career
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Interim Sales Manager biomarkt

  1. 1. Interim Sales Manager/ Verkoopleider Natuurvoeding Landelijk met Internationale scope...duurzaam en biologisch verantwoord!TerraSana is een toonaangevend producent en leverancier van biologischekruideniersdelicatessen, natuurlijke cosmetica en biologische kleding. Zij nemen eenbelangrijke positie in op het internationale speelveld van natuurvoeding. Een dynamischeen sterk groeiende markt. Een markt waar idealen en harde omzet cijfers elkaarontmoeten.Wij zijn voor TerraSana op zoek naar een vak volwassen Salesmanager. Voor dezenieuwe, in eerste instantie tijdelijke functie zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte,verantwoordelijke kandidaat om deze rol zelf vorm te gaan geven.Team captain en verkoop pionierIn de functie van Salesmanager ben je verantwoordelijk voor de commerciële visie enstrategie. Samen met het MT bepaal je het beleid en richt jij de structuur van jouwverkooporganisatie zo in dat jouw team optimaal kan presteren. Jouw verkoop structuuren coachende manier van leidinggeven zal automatisch leiden tot nog hogere omzetcijfers. Jouw team bestaat uit 8 personen; 2 internationaal georiënteerde salesmedewerkers, 2 medewerkers binnendienst, 2 Accountmanagers buitendienst en eendemonstratrice. Op een natuurlijke manier weet jij het beste uit dit team te halen. Jebent een inspirator en een manager, je geeft richting en je bent een bruggenbouwer.Intern werk je veel samen met de afdeling Marketing & Communicatie, Finance en metde Productie. Je rapporteert aan de Algemeen Directeur.Commercieel ben je direct verantwoordelijk voor een 10 tal Key Accounts en je gaat opzoek naar nieuwe markten.Jouw voornaamste verantwoordelijkheden zijn:• Omzet verhogen door duidelijke visie en verkoopstructuur;• het aansturen van jouw verkoopteam;• het jaarlijks opstellen van een verkoopplan;• Key Accountmanagement;• business development;• bewaken resultaten t.o.v. budget / verkoopplan.Gedreven, vakkundig en inspirerendVoor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren, vak volwassen manager. Iemand diegoed de weg weet in de retailmarkt (Biomarkt) en die ook ervaring heeft binnen defood / FMCG sector. Zo kun je in deze Interim functie een vliegende start maken.Je staat bekend om je analytisch vermogen en je weet hierdoor een heldere structuurneer te zetten en hierdoor focus en richting te geven aan een team. Je heb eeninternationale scope en je spreekt je talen dan ook goed.Om succesvol te zijn in deze rol is meer dan 5 jaar verkoopervaring wenselijk, waarvanminimaal 2 jaar als Key Accountmanager. Daarnaast ben je zo’n 2-5 jaar succesvolgeweest als inspirerende Sales Manager. Je schakelt gemakkelijk tussen verschillendegesprekspartners en je weet op een sympathieke manier “je mannetje te staan”.Resultaat telt, je hebt lef en je bent sensitief.
  2. 2. De ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel;• HBO werk- en denkniveau;• > 5 jaar commerciële ervaring in de BtoB (waarvan 2 jaar met Key Accounts);• circa 2 - 5 jaar ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie;• aantoonbaar succesvol geweest in de Food/FMCG en met een trackrecord in de Retail;• Analytisch en communicatief sterk;• goede beheersing van Engels (woord en geschrift) en Duits. Beheersing van Frans is een pré;• je bent woonachtig in de buurt van Aalsmeer (max. 45 minuten reistijd).Uiteraard ben je overtuigend, klant- en servicegerichtheid, kostenbewust, sterk inplannen en organiseren, gedreven en een teamplayer.De aanbiedingTerraSana biedt jou: • een uitdagende salesmanagement positie in een actuele branche op een internationaal speelveld; • een goed salaris van ca. 55K. en een resultaatafhankelijke eindejaarsbonus; • een uitgebreid pakket secundaire voorwaarden waaronder een auto, telefoon en laptop van de zaak, winstdeling, 25 vakantiedagen en een pensioenvoorziening. • een intensieve Interim opdracht (min. 6 mnd. met een mogelijkheid tot verlenging), om jouw expertise in de functie te leggen.Standplaats/ werkgebiedDe standplaats voor deze functie is in Leimuiden.Het werkgebied is in eerste instantie voornamelijk Nederland (80%) en Duitsland.België en Frankrijk zijn potentiele groeimarkten.SolliciterenHeb je interesse? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet. Naast jouw C.V. ontvang ikgraag een korte en overtuigende motivatie. Wij geven de voorkeur aan onlinesollicitaties via onze eigen website: www.avdiensten.nl. Heb je vragen die belangrijk zijnom te beantwoorden voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Sandra Adank viahet telefoonnummer 033-2860150 (06-10759292 buiten kantoortijden).ContactgegevensAV Werving & Selectie, Ruimtesonde 19,3824 MZ Amersfoort, Tel.: 033-2860150, Fax :033-2860149, E: mail@avdiensten.nl, I: www.avdiensten.nl.SollicitatieprocedureDe sollicitatieprocedure voor deze vacature bestaat uit meerdere gesprekken. Het eerstegesprek vindt plaats bij AV Werving & Selectie in Amersfoort. De vervolggesprekkenvinden plaats bij de opdrachtgever. Een referentieonderzoek maakt onderdeel uit vandeze sollicitatieprocedure. Ook kan er een assesment worden afgenomen. AV Werving &Selectie is een Summum.nu gecertificeerd bureau. Het keurmerk biedt zekerheid tenaanzien van onze vakbekwaamheid, integriteit en zorgvuldigheid.Key words
  3. 3. Vacature, Sales, Verkoop, Salesmanager, Sales Manager, Verkoopleider, Hoofd Verkoop,Commercieel Manager, Food, Natuurvoeding, Voeding, FMCG, Retail, Groothandel, ZuidHolland, Noord-Holland.

×