Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
ALGETICS 
FAQ 
Често задавани въпроси за продуктите Algetics
Съдържание 
I. Какво отличава водораслите и как те подпомагат серията? | 3 
II. Колко често и кога кой продукт трябва да с...
ALGETICS – силата на морските водорасли 
ALGETICS е нова серия за тяло, разработена от LR Health & Beauty Systems, която у...
IV. Кога трябва да се използва гелът и кога кремът? 
За интензивна грижа за кожата използвайте гела с неговия специален ко...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

algetics bg

184 views

Published on

https://cvetanova14.lr-partner.com/?lang=bg&flagIcon=bg#home
или
cvetanova14@gmail.com

Published in: Lifestyle
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

algetics bg

  1. 1. ALGETICS FAQ Често задавани въпроси за продуктите Algetics
  2. 2. Съдържание I. Какво отличава водораслите и как те подпомагат серията? | 3 II. Колко често и кога кой продукт трябва да се ползва? | 3 1. Душ-пилинг с водорасли 2. Антицелулитен гел с водорасли 3. Крем за тяло с водорасли 4. Лосион за тяло с водорасли III. Колко често може да се ползва душ-пилингът и какви „абразивни частици” съдържа? | 3 IV. Кога трябва да се използва гелът и кога кремът?| 4 V. Как могат най-добре да се използват двата продукта заедно? | 4 VI. Каква форма на водораслите се използва в продуктите? | 4 VII. Откъде произлизат водораслите? | 4 VIII. Силата на морските водорасли | 4 1. Laminaria Digitata (кафяви водорасли) 2. Palmaria Palmata (червени водорасли) 3. Chlorella Vulgaris (зелени водорасли)
  3. 3. ALGETICS – силата на морските водорасли ALGETICS е нова серия за тяло, разработена от LR Health & Beauty Systems, която успешно се придържа към таласо терапията. Четирите продукта от серията съдържат подбран коктейл от водорасли, който допринася за стягане и изглаждане на кожата. Комбинацията от думите ALGEN (водорасли) и DIETICS (диетика) дава името на серията ни, която представлява истинска програма: ALGETICS. I. Кое отличава водораслите и как те подпомагат серията? Морските водорасли са идеален еликсир за красота и wellness за кожата и тялото. Серията ALGETICS от LR съдържа богат на протеини, витамини и минерали коктейл от пет различни вида водорасли и се състои от четири продукта за подпомагане на програмата ви за стягане и изглаждане на кожата. В душ-пилинга освен това се съдържат и фино стрити коралови водорасли. II. Колко често и кога кой продукт трябва да се ползва? 1. Душ-пилинг с водорасли Съдържа ламинария и коралови водорасли. Използвайте пилинга 2-3 пъти седмично. Той подготвя кожата за следващата стъпка от програмата с водорасли. Стритите коралови водорасли премахват мъртвите клетки и замърсяванията, като правят грубата кожа мека и гладка. Той помага и за намаляване и почистване на големите пори. Масажирайте с кръгови движения лактите, коленете, петите и вроговените зони, като прилагате нежен натиск, и след това отмийте с вода. 2. Антицелулитен гел с водорасли Използвайте го ежедневно. Подпомага укрепването и стягането на кожата. Специален екстракт от ламинария стимулира разграждането на мазнини в проблемните зони. Гелът допълва програмата ви за стягане на кожата и я освежава. 3. Крем за тяло с водорасли За оптимални резултати използвайте два пъти дневно. Нанесете крема с кръгообразни масажни движения отгоре надолу по цялото тяло след къпане. Кремът е много богат и особено подходящ за суха кожа, както и за редовно подпомагане на стягащата програма. Уникалният коктейл от водорасли ламинария и хлорела стимулира разграждането на излишните мазнини в клетките. Кожната структура се подобрява. Карнитин и кофеин усилват стягащото действие, така че кожата изглежда нежна и гладка. 4. Лосион за тяло с водорасли Препоръчваме използване на лосиона два пъти дневно. Приятният, лек лосион попива бързо и е идеален за лятото. Водораслите ламинария и хлорела допринасят за подобряване на еластичността на кожата. Нанесете лосиона след къпане върху цялото тяло, като обърнете специално внимание на горната част на ръцете, деколтето, гърдите и седалището. III. Колко често може да се използва душ-пилингът и какви „абразивни частици” съдържа? Използвайте пилинга с водорасли 2-3 пъти седмично, за да подготвите кожата за следващата стъпка от грижата. Продуктът съдържа фино стрити коралови водорасли, които освобождават от мъртвите клетки и замърсяванията.
  4. 4. IV. Кога трябва да се използва гелът и кога кремът? За интензивна грижа за кожата използвайте гела с неговия специален комплекс от съставки. За стягане на кожата или при суха кожа използвайте крема вместо това или в допълнение. V. Как могат да се използват най-добре двата продукта заедно? Антицелулитният гел е лек и попива бързо. Кремът за тяло от своя страна е богат и е много приятен за нанасяне при суха кожа. Може да използвате двата продукта едновременно, например гела сутрин, а крема – вечер. VI. Каква форма на водораслите се използва в продуктите? Използват се екстракти от 5 различни вида водорасли и фино стрити коралови водорасли като допълнение в душ-пилинга. VII. Откъде произлизат водораслите? Водораслите са с различен произход. Някои са от Британия, а други – от Атлантическия бряг. VIII. Силата на морските водорасли 1. Laminaria Digitata (кафяви водорасли) Те са източник на йод и регулират индиректно отделянето на себум, като по този начин влияят на баланса на мазнини в кожата. Изграждат филм, който защитава и хидратира. 2. Palmaria Palmata (червени водорасли) Стимулират микроциркулацията в клетките, доставянето на хранителни вещества и премахването на разградените продукти. 3. Chlorella Vulgaris (зелени водорасли) Притежават хидратиращи и стягащи свойства благодарение на различни аминокиселини. Anti-Aging съставка стимулира синтеза на естествения за кожата колаген.

×