Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
haag
haag
haag
parkeren
parkeren
parkeren
p
p
p
p
p
pleintje
pleintje
duiventil
(optie)
muur
muur
muurtje
muurtje
gras
bod...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

0

Share

Download to read offline

Inrichtingsplan Hoek van Damstraat, Putten

Download to read offline

Inbreidingslocatie Hoek van Damstraat, Putten

In opdracht van Woningstichting Putten heb ik een stedenbouwkundig plan en een inrichtingsplan gemaakt voor een inbreidingslocatie in het centrum van Putten. Het gebied wordt opnieuw bebouwd met rijwoningen, patiowoningen en appartementen. De woningen zijn zodanig ontworpen dat ze zich goed voegen in het bestaande straatbeeld, waarbij de lage gootlijn zorgt voor de aansluiting op de directe omgeving.

Door de situering van de bebouwing en het groene binnenplein, ontstaat in het plan de sfeer van een intiem hofje. De parkeervoorziening te midden van de bebouwing wordt landschappelijk ingericht.

Het ontwerp is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de omwonenden, huidige bewoners, de woningstichting en gemeente.
Naast het stedenbouwkundig ontwerp en het inrichtingsplan heeft Amer ook het bestemmingsplan opgesteld.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

Inrichtingsplan Hoek van Damstraat, Putten

  1. 1. haag haag haag parkeren parkeren parkeren p p p p p pleintje pleintje duiventil (optie) muur muur muurtje muurtje gras bodem bedekker (rozen) groene wand heesters haag beukliguster waldsteinia waldsteinia bodembedekker bodembedekker heesters rozen bomen in binnenterrein variëren in bladkleur, bloeitijd en openheid van kroon referenties pleintjes duiventil (optioneel) p

Inbreidingslocatie Hoek van Damstraat, Putten In opdracht van Woningstichting Putten heb ik een stedenbouwkundig plan en een inrichtingsplan gemaakt voor een inbreidingslocatie in het centrum van Putten. Het gebied wordt opnieuw bebouwd met rijwoningen, patiowoningen en appartementen. De woningen zijn zodanig ontworpen dat ze zich goed voegen in het bestaande straatbeeld, waarbij de lage gootlijn zorgt voor de aansluiting op de directe omgeving. Door de situering van de bebouwing en het groene binnenplein, ontstaat in het plan de sfeer van een intiem hofje. De parkeervoorziening te midden van de bebouwing wordt landschappelijk ingericht. Het ontwerp is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de omwonenden, huidige bewoners, de woningstichting en gemeente. Naast het stedenbouwkundig ontwerp en het inrichtingsplan heeft Amer ook het bestemmingsplan opgesteld.

Views

Total views

499

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

1

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×