2013 09 19 de overheid van de toekomst

359 views

Published on

Presentatie die ik gaf op 19 september 2013 op studiedag "generatiemanagement" aan Instituut voor Overheid.

Published in: Business
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
359
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
18
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

2013 09 19 de overheid van de toekomst

 1. 1. De overheid van de toekomst door de ogen van Club35 Nancy De Vogelaere – afdelingshoofd bij Vlaamse oveherheid (Agentschap Onderwijscommunicatie) Instituut voor de overheid – donderdag 19 september 2013 @Club35_BE = Belgisch onthaalnetwerk van jonge ambtenaren…
 2. 2. Wie ben ik?
 3. 3. Wat is club 35? Belgisch netwerk enthousiast Jonge ambtenaren toekomst Online en Offline work =fun Public Service Motivation: Engagement Onthaalnetwerk/”zelfhulpgroep” Innovatie nice side-effect
 4. 4. Club 35: Een gedragen visie in cocreatie
 5. 5. Waarom Club 35?
 6. 6. Wie is Club35 • Een kernteam van vrijwilligers • De toekomst is verzekerd 
 7. 7. Wat wil Club35 • Onthaalnetwerk zijn • Bruggen bouwen • Over de generaties heen • Naar boven • Naar buiten Evenementen – twunches – Debat – Matrickx - … • Waarden: openheid (naar buiten en naar elkaar – los van diplomadenken), transparantie (naar burger/klant toe), zin voor initiatief…
 8. 8. Wat wil Club35 • Klant centraal • Onderstroom / van onder uit • Respectvol gehoord worden en mogen ondernemen (online en offline) • Mee-denken en mee-doen • Aandacht voor het “waarom” Leeftijd geen absolute grens en toch…
 9. 9. Want dit is niet het beeld van de overheid van de toekomst Wat als… zelfstandigen ambtenaren waren? (klik op link)
 10. 10. Durven dromen… en doen
 11. 11. http://be.linkedin.com/in/nancydevogelaere @NancyDVogelaere @BeClub35 Nancy.devogelaere@ond.vlaanderen.be devogelaerenancy@gmail.com www.nancydevogelaere.com www.dinobusters.be Meer info? www.club35.be

×