Absolut superb ! 2x

385 views

Published on

Published in: Art & Photos
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
385
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Absolut superb ! 2x

  1. 1. O căprioară vine în fiecare dimineaţă în vizită la o pisică.   Această pisică din Harrisburg, Pennsylvania, USA., este norocoasă de a avea o prietenă cu totul specială.   Proprietarul pisicii a făcut aceste fotografii la una din întâlniri .
  2. 7. Orfan , acest urangutan de trei ani era atât de deprimat încât refuza hrana şi orice tratament. Veterinarii erau siguri că va muri.    Dar a întâlnit un câine bătrân, piredut în împrejurimile parc ului zoologi c şi, din acea zi urangutanul a acceptat să intre în sala de tratament.   Au devenit prieteni de nedespărţit. Urangutanul şi-a recăpătat pofta de viaţă şi îl însoţeşte pe noul său prieten peste tot . Ei trăiesc în nordul Californie i , iar înotul est e sport ul lor favori t , cu toate că Roscoe ( urangutanul ) se teme de apă şi nu înoată decât cu prietenul lui .
  3. 16. Nairobi : un pui de hipopotam în vârstă de un an (300 kg!), Owen, supravieţuitor al unui tsunami de pe coasta Keny ei, a legat o prietenie solid ă cu o broască ţestoasă centenar ă în parc ul Lafarge d in Mombassa. El o consideră drept mamă pe broască , directoarea Paula Kahumbu declarând : « Ei înoată , mănâncă şi dorm împreună . H ipopotam ul devin e agres iv dacă cineva se apropie de cea pe care o consideră mama lui »
  4. 24. Anjan est e cimpazeul care a salvat doi tigri albi, separaţi de mama lor de taifunul Hanna. Nu numai că se joacă cu ei , dar le dă şi biberon ul ... A mai îngrijit şi un pui de leopard şi unul de leu ... Este cu adevărat ceea ce se numeşte instinct matern …
  5. 36. Vă aduceţi aminte de Bambi şi de Tambur ! Iată-i din nou !
  6. 47. Sfârşit

×