Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Szilárdka, már rég óta várom, hogy egy senkiházi módjára tett rágalmazó kijelentéseidet,velem kapcsolatban, bizonyítsd is,...
Az elöljárók kiket megkerestetek Kökösben, és állítólag rosszat mondtak rólam, nekemmásként beszéltek, azt mondták nem mon...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Nyílt levél - Felszólítom Kozma Szilárd asztrológust, hogy a személyemmel kapcsolatos, lejárató rágalmait bizonyítsa

244 views

Published on

Published in: Automotive
 • Kedves Puli-olvasók!
  1me, a csodálatos Puli-putrinak a négy jellemző fényképe, vagyis annak a magasztos Kökösi fellegvárnak a négy autentikus fotója, amelyben nemzetünknek e besúgói láng elméje kiagyalja az erkölcs- és szellem- mentő eszméit és általa építő kritikának nevezett aljas mocskolódásait: http://www.scribd.com/szilardk/d/62752670-Kozma-Szilard-Nagy-Puli-Attila-sarlatanozasa-hatekony-kovetkezmenyei
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • 2OO4 április 13-án NAGY Attila Puli felállított hozzánk másnaposan, egy kékre-zöldre vert vastag hangú nővel és azzal együtt megakart győzni arról, hogy adjak az, akkor még csak általam Attilaként és a barátomként ismert férfinek (Jóval később a bosszúállása megtétele után sok évvel később derült csak ki, hogy az évekig barátomnak képzelt személy azért keresete és kérte ki a barátságomat, mert a szekuritate által rám állított besúgó volt), egy újabb olyan kölcsönt, amiről tudható volt, hogy az előzőekhez hasonlóan, soha nem fog megadni. Ezt az újabb potya - adományt, a szerencsétlenségemre akkor megtagadtam akkor tőle (Hiszen, ha lett volna is annyi pénzem akkor, az a család növekedett szükségleteinek a fedezésére volt szükséges!).
  Ezt az elutasítást utólag, ő, a lehető legprimtívebb módon megbosszulta, és különböző rólam kiagyalt tárgyi alap nélküli sztorikkal elkezdett az interneten hitelteleníteni, sarlatánozni.
  Puli - Attila azt állítja, hogy nem igaz az, hogy ők másnaposak voltak. De akkor hogyhogy éppen a Kököstől 7O kilométerre levő Csíkseredában és reggel 8 órakor fogyott el a pénzük? Miközben az elmondásuk szerint, éppen azért volt nekik annyira fontos és sürgős tőlem megkapni az újabb vissza nem fizetendő pénz-adományt, mert állítólag anélkül nem tudtak Gyergyószentmiklósra tovább utazni. És ha nem voltak másnaposak, vagy fél-részegek, mint ahogy én akkor érzékeltem, és ami a külsejükből is egyenesen lerítt, akkor, tudatos vétek-számba megy, az a kegyetlenül érzéketlen és otromba viselkedésük, ahogy tekintet nélkül arra, hogy a két szobás lakásunk kis szobájában, mindössze néhány órára a szülés – születés élet-drámája után, pihen és alszik a feleségem és az éppen frissen megszületett kislányunk? Amennyiben a józan tudatuknál voltak mindketten, emberileg elfogadhatatlan az a könyörtelen rámenősség, ahogyan akkor engem a cél érdekében kezelésbe vettek – főként az addig általam ismeretlen, sárga - zöld- és kék monoklis asszony – abból a célból, hogy adjak „kölcsön” pénzt, és ahogy nyíltan hitetlenkedtek, akkor amikor azt mondtam, hogy jelenleg nincs semmi pénz a háznál.
  Még akkor is, ha lett volna feles pénzünk, nekik tekintettel kellett volna lenni arra, hogy egy újszülött körüli adminisztrációs ügyintézés pénzkiadással jár. Én akkor attól szorongtam, hogy ezek a rámenős személyek – főként az asszony...- zavarják a kis Turulát és Emőt. Hogy barátomként a lakásba be engedett Nagy Attila és az utána nyomuló neje a rámanős hangoskodásukkal a család nyugalmát megbontják.
  Puli azt állítja, hogy a igazságtalanul vádolom a feleségét alkohol fogyasztással, mert agy-károsult lévén, neki nem is szabad alkoholt innia. Ha tudták, hogy nem szabad a feleségének alkoholt innia, miért mentek el előző nap egy olyan csíkszeredai családi buliba és miért költötték el az utazási pénzüket éppen ott, ahol tudvalevő volt, hogy a háziak és a vendégeik alkoholt isznak? - És miért állt ezért rajtam bosszút? Miért állítja, hogy az alig szült feleségem ott hagyta a kis Turulát és kilesvén, hogy én éppen mikor nem vagyok a szobában, és neki fogott Pulinak rólam árulkodni ...? Mert hiszen egyéb dolga sem volt szülés után, csak a nagy zajt keltő, és az őt zavaró Pulikának és a nála is hangosabban kiabáló, másnapos feleségének rólam árulkodni!
  Puli ugyanazt állítja – Hogy oda ne rohanjak! – mint a szekus üldözötti dossziémban a szekus tisztek is, hogy annak az érdekében írja rólam a hazugságait, hogy megvédje tőlem, az ártatlan és óvatlan embereket, akikért ugyebár ő prófétasága aggódik, és vérzik értük az ő volt-besúgói és kulturális diverzánsi szíve...

  Lásd még: http://www.scribd.com/szilardk/d/62752670-Kozma-Szilard-Nagy-Puli-Attila-sarlatanozasa-hatekony-kovetkezmenyei
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Kozma Szilárd:

  Hogyan és miért válhatott Nagy Attila Puli gonosztevőmből jótevőmmé?

  A The Secret c. misztikus film eszmei mondanivalójától megszédült és ebben a misztikus kábulatában hirtelenül a székely - és ezen keresztül (sic!) - a magyar nemzetet megmentő (önjelölt) prófétájává előlépett hajdani szekus besúgó, Nagy Attila Puli, az utóbbi hét évben (Turula lányunk megszületése óta), szakmailag és erkölcsileg lejárató és ez által, velem együtt a 4 gyermekes családomat tönkre tenni szándékozó, rágalmazó és hiteltelenítő háborút folytat ellenem az internet különböző fórumain elhelyezett (Lásd: spiritualitas.blogter.hu, sepsiszentgyorgy.ro, virtus.hu, scribd.com, stb.) gúnyirataival. Nagy Puli eme szorgoskodásának köszönhetően viszont csak néhány hónapig, maximum egy fél évig következett be az, amire ő számított, ti., hogy a tárgyi valóságferdítéseire alapozott következtetéseivel és aljas rágalmaival, és persze, nem utolsó sorban és kiemelten a sűrű a sarlatánozásával, azokban a potenciális horoszkóp-rendelőimben, akik nem ismerhetnek személyesen, illetve, akik nem fogtak bele már korábban a metafizikai tanulmányaim olvasásában, kételyt ébresztett, mind a szakmai kompetenciámat mind az emberi tisztességemet illetően.
  A volt besúgómnak az internet-betyári orcátlansága kb. másfél éve már a szemembe kiabálta, hogy vegyem komolyan ezt az ügyet és nézzek utána annak is, hogy tulajdonképpen minek is köszönheti ez, a nyilvánvalóan elemien erkölcstelen és tehetségtelen személy az internetes olvasottságát. Nos, a Nagy Puli Attila un. nemzet-mentő misztikus zagyvaságait elolvasva, azonnal szembe szökött az, hogy ez az ostoba ember - aki oda s vissza van az ő kétszeres teológiai képzettségével - az ő hibás szellemi alapállásában, teljesen figyelmen kívül hagyhatónak tekinti a fizikai – tárgyi – valóságot. Miután ezt az elemi , de fundamentális metafizikai tévedésből eredő misztikus zavarodottságát nyiltan lelepleztem, az új, potenciális horoszkópigénylők által írt érdeklődő levelek is el kezdtek a levelesládámba érkezni. – Olyannyira, hogy már két héttel korábban el is határoztam, hogy újból kiváltom az asztrológusi engedélyemet.
  E sorok olvasóinak viszont nem kell attól tartania, hogy Pulihoz hasonlóan, én is előállok valamilyen misztikus elmélettel e sorsfordulat értelmezésében. Nem, a dolog – a magyarázat - nagyon egyszerű, logikus és racionális, és ezért teljesen kívül esik a fizikai és erkölcsi nyomorban élő Pulinak a valóságképzeteiről alkotott körén. Noha, Puli is a paraszti pragmatikumra épített, amikor a fene nagy magamutogatási mániájában kieszelte, hogy amennyiben nem egy saját honlapot szerkeszt és azon közli a látszólag a magyarság megváltási szándékából írt, de voltaképpen a vizet Budapesti SZDSZ-liberálisok és a román nacionalisták malmára hajtó műveivel együtt az én fejemre szórt rágalmait, hanem nagy forgalmú (látogatottságú) „blogterekre” teszi fel azokat, az internet-kereső programok azonnal a GOOGLE első helyezettjei közé röpítik e szellemi csúcsteljesítményeket. Mivel azonban nem az én egyszerű személyi büszkeségemnek a megsértéséről volt szó, amiért én a kisujjamat sem mozdítottam volna, hanem e vitéz tetteivel olyan egzisztenciális krízisbe juttatott, hogy lassan - lassan már a gyermekeimnek sem tudtam enni adni, amiért is előbb a vállalkozásomat kellett feladnom, majd, látván, hogy ez a sporlás sem ment meg a teljes elszegényedéstől, egy elkeseredett lépést tettem annak érdekében, hogy legalább a gyermekek után járó törvényes családi pótlékot és más törvényes juttatásokat megkaphassak.
  A hírre viszont, hogy kétségbeesésemben éhségsztrájkot kezdtem a törvényes szociális jogaink vissza szerzése érdekében, a harkov-diverzáns nem bírta vissza fogni magát és üdvrivalgásban tört ki az internetnek azon a fórumain ahol az éhségsztrájkomról szóló cikkeket közölték. És ez még nem volt elég, különböző fedő- és álnevek alatt, eljátszotta, hogy ő az, a bizonyos „egészséges székely közvélemény”, amely elutasítja a „kunyerálásnak” (Vagyis a törvényes polgári jogkövetelésnek) ezt a törvényes fajtáját és arra okított a misztikához valamiért és valahonnan értő „farkaslogi”, vagy a „csikiszékely”, vagy a „besenyői pistabácsi” nevében, hogy viseljem én is becsülettel a keresztet – akárcsak ők-ő, ugy-e?! – és ne szélhámoskodja többet, mennyek el kapálni. Szóval erre már fel kaptam a fejem és utána néztem annak, hogy mitől is lesznek olyan népszerűek és a GOOGLE által felkapottak a Pulinak az itt megjelent írásai, hogy még az én évek óta bejáratott honlapjaimon található, és un. ezoterikus körökben eléggé népszerű cikkeimet és tanulmányaimat is megelőzik? – A válasz egyszerű volt: mindazok mellett, hogy ingyenes hirdetéseket forgalmazó internet-szolgáltatóknál is hirdeti a magyar közéleti politikusokat és más közéleti személyeket, de engem kiemelten rágalmazó műveit”, olyan blogtereken is forog fenn a meredek nézeteiről hírhedt Puli neve, amelyek berántják az internet toplistáinak az első helyeire minden olyan írást, ahol az ő neve szerepel. Internetes tyúk-eszemmel néhány nap alatt én is rá jöttem, hogy hiába írom meg a védekezéseimet a saját honlapjaimon, mert ugyanott szükséges ezt megtennem , ahol a Puli írások is találhatók, amennyiben azt akarom, hogy az ő írásaival egyszerre kerüljenek az én védekező írásaim azoknak a szemei elé, akik kedvet kapnak a Puli által gyalázatossá, sőt: sátáni sarlatánná festett tetteimről és mentalitásomról szóló, volt besúgói „jellemzéseket”.
  És láss világ csodát, három hétre rá, hogy ezek a Puli hitelességéről szóló leleplezéseim megjelentek, újra megfelelő arányú személyi horoszkóprendelési lehetőségek felől érdeklődő leveleket kapok! Sőt: ez úttal még többet, mint azelőtt. – Így változott át tehát a családom gazdasági tönkretétele érdekében az interneten rólam gátlástalanul hazudozó és engem lesarlatáznozó Nagy Puli Atilla, a jótevőmmé. Sőt: még csak ezután fog igazából a jótevőmmé változni, mivel, az általa előidézett kényszerhelyzetemben én is készítettem azokon a szuper-forgalmas magyar blogtereken személyi naplókat, ahol az ő, ha nem is világ-, de magyarság rengető „művei” megjelentek, de ettől kezdve nem az ő rólam keltett és ferdített meséinek az igazi változatait írom le, valamint azt, hogy mennyire nevetséges az, hogy a Titok c. misztikus film eszmei mondanivalóját a magyarság megmentésre akarja felhasználni. (De tényleg: az ember nem is tudja eldönteni, hogy ez a senkiházi, a magyarsággal gúnyolódik-e, vagy önmagát figurázza ki, amikor ilyen misztikus szamárságokat hirdet ilyen nemzeti sorsfontosságú kérdésekben, vagy bocsánattal legyen mondva: tényleg ennyire hülye?) Nem, ettől kezdve én nem foglalkozom többet a Puli állításainak a valóság talajára való visszarángatásával, hanem egyszerűen ugyanott fogom közölni a komoly metafizikai és asztrológiai tanulmányaimat. Remélhetőleg ezek sokkal jobban be fogják bizonyítani azt, hogy mennyire vagyok, vagy nem vagyok sarlatán, illetve, hogy mennyire értek a hivatásomhoz és mennyire nem, minthogyha a Puli vonatkozó valóságferdítő csúsztatásainak és ferdítéseinek a hamisságát bizonygatnám.
  Köszönöm tehát drága Pulika, hogy ezekre a nagyszerű szakmai népszerűsítési lehetőségekre felhívtad a figyelmemet, mivel mindezt magamtól soha nem tudtam volna kitalálni. És persze, újból köszönöm azt is, hogy te, éppen te, megrágalmazván, egy életre szóló fényes erkölcsi bizonyítványt állítottál ki számomra, amely garantálja, hogy a legnagyobb bizalommal fordulhat bárki, aki úgy érzi, hogy a sorsa, a családi, vagy a szerelmi – párkapcsolati élete teljes krízisbe került, sőt: esetleg még az élete is kuttalannak látszik. Hiszen mind a volt feleségem őrült édesanyja által megbuktatott tíz éves házasságomat követő, ezúttal igazi szerelmen alapuló, újra alkotott nagyszerű családommal, mind azzal, hogy ebből az általad is előidézett nehéz sorshelyzetből minden szempontból gazdagabban jöttem ki, mint amilyen helyzetben éltem – éltünk az általad várva-várt gazdasági krízisünk előtt, magam vagyok az élő példa arra, hogy az életünket és a sorsunkat irányító egyetemes törvények pártolják és segítik azt, aki maximális felelősségtudat mellett felvállalja a horoszkópjából kiolvasható életfeladatit. Te, illetve a te nyomorúságos sorshelyzeted és erőnléti állapotod meg viszont éppen arra, hogy azokat a személyeket nyomorba döntik és az életerejétől megfosztják, akik felelőtlenkednek és a saját életfeladataik felvállalása és beteljesítése helyett mások nyomorba döntésére törekednek.

  Lásd még: http://www.scribd.com/szilardk/d/62752670-Kozma-Szilard-Nagy-Puli-Attila-sarlatanozasa-hatekony-kovetkezmenyei
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Nyílt levél - Felszólítom Kozma Szilárd asztrológust, hogy a személyemmel kapcsolatos, lejárató rágalmait bizonyítsa

 1. 1. Szilárdka, már rég óta várom, hogy egy senkiházi módjára tett rágalmazó kijelentéseidet,velem kapcsolatban, bizonyítsd is, hogy én 89 előtt rád állított besúgó voltam, mert aztígérted, hogy a szekus dossziédból kért másolatokkal bizonyítékot szolgáltatsz ellenem. Eztnem tetted meg! A Scribden azt írtad egy hozzászólásban a regisztrációmon, hogymegkaptad a másolatokat és szerepelek rajta! De ha annyira egyértelmű bizonyítékaidvannak ellenem, akkor miért nem szkennerezed le, ahogy én kértem, és tárod ország világelé, hogy lássa a világ, hogy én mekkora besúgó voltam?! Vagy nincsen mit, mert rágalmazóhőbörgés az egész, lejárató kampány, amit folytatsz ellenem, hogy ne legyen hihető, amitírok rólad?!Szilárdka, nehogy azt hidd, hogy elég lesz a nem bizonyító, csak hatáskeltő retorika, hogylejárass engem. Egyszerű a retorikai trükköd: nyakra, főre hangoztatod a "volt szekusbesúgómat", hogy az emberek bizonyíték nélkül is elhiggyék alaptalan rágalmadat. Teretorikával akarod elhitetni az olvasókkal, hogy bizonyítékaid vannak, úgy, hogylényegében nincsenek, mert nincsen, hogy legyenek! Bizonyítékaid hiányát, magabiztoskijelentésekkel leplezed. Kijelentéseiddel megjátszod a magabiztost, mintha tényeklennének a kezedben, azt a benyomást keltve, hogy az olvasónak eszébe se jusson arragondolni, hogy te csak rágalmazol, de sehol sem bizonyítasz! Úgy csinálsz, mintha annyiranyilvánvaló lenne, amit állítasz rólam, hogy azt nem is kell bizonyítani. A megjátszottnyilvánvalósággal akarod elterelni a figyelmet arról, hogy sehol nincsen bizonyíték, csaksenkiházi módjára való rágalmazás! Egy fajta nagyvonalúsággal feledkezel meg abizonyítékokról, mintha arra neked nem is lenne szükséged, mert te annyira nyilvánvalódologról beszélsz. Te nagyon ügyesen megjátszod azt, mintha már bizonyított dologrólbeszélnél, és a továbbiakban neked már ezért mellőzni is lehet a bizonyítékokat, de közbencsak szélhámoskodó rágalomról van szó! Úgy csinálsz, mintha már bizonyítottál volna,ezért a jelenben nem is kell már neked bizonyítanod, mert már bizonyított minden. De eztcsak retorikai játék nálad!Szilárdka, az én kérésem világos, nem hordok össze hetet – havat, mocskolódva,rágalmazva. Nyilvánosan felszólítalak, hogy végre már bizonyítsál, a dossziédból vett, írásosbizonyítékkal. Már csak azért is, mert ezt megígérted. Sőt a Krónikában megjelent róladszóló cikk alatt írod, hogy hozod is hozzánk a bizonyítékaid másolatait. Igaz meg is jelentélnálunk, de nem a másolatokkal, hanem azzal a hazugsággal, hogy én hívtalak. A temetafizikai, asztrológiai, bulvár, locsogásaid amúgy sem sokat érnek, de ha te valakihezazzal a hazugsággal állítasz oda, hogy hívott, akkor a te bulvár tudományos méghiteltelenebb lesz, mert te nem vagy szavahihető! Szilárdka, én, csak arra kérlek, hogylegyen vége az össze vissza való hazudozásnak, rágalmazásnak, bizonyítsál. Ez a kérésvilágosabb, mint a te össze – vissza, rágalmazó hazudozásaid!Az ügyvédnek igaza volt, amikor azt nyilatkozta, hogy részedről az éhségsztrájk, csak egyreklámfogás volt, mert nem ment a metafizikai, asztrológiai boltod. Maga a hozzánk tettutad a bizonyíték erre. Sírtál a sajtónak, hogy nincsen pénzed és ezért nincsen, mit agyerekeidnek enni adj. De volt pénzed kocsikázni hozzánk Kökösbe, nyomozni utánunk,hogy azok alapján mocskolódhass.
 2. 2. Az elöljárók kiket megkerestetek Kökösben, és állítólag rosszat mondtak rólam, nekemmásként beszéltek, azt mondták nem mondtak semmi rosszat. Vagyis kettő közülük! Azunitárius lelkész, és a polgármester. Akkor ki a hazug?!Tudod Szilárdka, én mindig azt szoktam kérdezni tőled, hogy a senkiházi módjára valómocskolódás, rágalmazás, hazudozás, más személyének rágalommal való lejáratása, sajátvédelmed okán, hogy fér össze a Hamvas majmolással, az ő elveivel?!Attól tartok, hogy meglepetést fogok okozni neked. Hivatalos CNSAS dokumentummalhamarabb fogok bizonyítani, ártatlanságom mellett, mint te!!!A sors iróniája, hogy te olyat vádolsz személyemben, aki most is megfigyelés alatt áll. A tetámadásod nyomán, újra kértem a szekus dossziémat, mert már 2004-ben kértem máregyszer, és azt a választ kaptam, hogy nincsen. Most is azt a választ kaptam, hogy nincsen!Tudod, kiknek adják ezt a választ?! Akik most is meg vannak figyelve!!! Te kézhez kaptad adossziédat, ugye?! Ez azt jelenti, hogy már nem vagy túl fontos személy számukra! Nem iscsodálkozom!!! Egy bulvár, locsogó már nem sok vizet zavar titkoséknak!

×