Letnji "NLP Master Practitioner"

670 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
670
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
8
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Letnji "NLP Master Practitioner"

  1. 1. Sunce,more i NLP 9. jun-7. oktobar 2012. Biograd na Moru i Beograd
  2. 2. Želite li da proširite i usavršite set NLP alatakojima vladate do nivoa majstorstva?Koliko vam je važno da ubrzate lični iprofesionalni razvoj i usavršite svoja znanjau pravcu rada sa drugim ljudima?„NLP Master Practitioner” je osamnaestodnevni „NLP Master Practitioner“ je namenjen:trening program namenjen razvoju veštine upotrebeNLP alata u radu sa drugim ljudima. Fokus ovog • koučevima – kojima su potrebne efikasne veštine itreninga je na simultanoj upotrebi više NLP alata tehnike kako bi pomogli svojim klijentima da napraveu procesima modelovanja izuzetnosti. Učesnici potrebne promene u ličnom i profesionalnomtreninga imaće mogućnost da kreiraju i razviju nove životu;NLP alate, da pomere sopstvene granice, da krenu • menadžerima – kojima su potrebne novekorak van NLP okvira postavljenih treningom „NLP sposobnosti za efikasno upravljanje kako timovimaBusiness Practitioner“. i pojedincima, tako i sopstvenom karijerom; • preduzetnicima – kojima je potreban siguran putKroz sistemski pristup, trening vas vodi ka nesvesnoj za postavljanje sopstvenog biznisa na čvrste noge;kompetenciji u integraciji i razvoju veština i tehnika • prodavcima – i drugim profesionalcima koji želenaučenih na treningu „NLP Business Practitioner“. da unaprede odnos sa klijentom i time poboljšajuZnanja i veštine stečene na ovom treningu možete kvalitet usluge koju klijent dobija;iskoristiti za ojačavanje preduzetničkih kapaciteta, • liderima – koji inspirišu i ličnim primerom vodeza obogaćivanje vašeg portfolija menadžerskih ljude;veština, kao i za lični razvoj. • umetnicima – koji žele da oslobode svoj kreativni potencijal;Na treningu ćete naučiti kako da razvijete sopstveni, • svim ostalim ljudima koji žele da ovladajukao i potencijal ljudi sa kojima radite i kako da na najefikasnijim alatima promene i potpuno oslobodesistemski način produbite i ojačate vezu između svoj kreativni potencijal.misli, emocija i fiziologije. Napredni jezički obrascikoji se obrađuju na ovom treningu, pružiće vammogućnost da potpuno razvijete komunikacionu Uslov za učešče na ovom treningu je završenfleksibilnost, da efikasno inspirišete svoje zaposlenei da imate maksimalni uticaj na sagovornika. trening „NLP Business Practitioner“ trening u minimalnom trajanju od 130 sati.Ukoliko sada odvojite malo vremena i za trenutakzamislite poslovni trening u kombinaciji sa suncem,plažom, izletom brodićem na Kornate... večeromuz dalmatinsko vino i gitaru... dobićete ideju kakoćete se osećati na našem treningu „NLP MasterPractitioner”, jer prva četiri modula ovog treningaorganizujemo upravo na moru... i ukoliko vam seova ideja dopada, ne propustite priliku da sve ovoi doživite!
  3. 3. Koje se teme obrađuju na treningu Napredni NLP alati i jezički obrasci„NLP Master Practitioner“? Ova tema obuhvata rad sa submodalitetima, metaprogramima, Miltonov govor. KrenućeteStrategije & Modelovanje korak dalje u radu sa alatima koje već imate na raspolaganju u pravcu njihove primene u koučingNaučićete da prepoznajete i elicitirate korisne mape procesu.ljudskog iskustva i da ih prenesete na sebe i druge. The Work – Byron KatieSatir kategorije Naučićete vrlo efikasan metod za promenuSaznaćete kako je Virdžinija Satir postizala sopstvenih, kao i limitirajućih uverenja vašihfenomenalne rezultate u porodičnoj terapiji i kako klijenata.Satir kategorije možete iskoristiti u koučingu ikonflikt menadžmentu. Integracija unutrašnjeg timaPregovaranje Povezaćete unutrašnji tim u funkcionalnu celinu, kongruentnu u svim oblastima života.Naučićete kako da NLP alate koristite u efikasnompregovaranju. Odluke i uverenjaKonflikt menadžment Napravićete razliku između odluka i uverenja i dobićete alate za efikasnu promenu limitirajućihDobićete alat za efikasno rešavanje konflikata; odluka i limitirajućih uverenja.kreiraćete iskustvo iz pozicije medijatora. VrednostiSleight of mouth obrasci Naučićete kako da elicitirate vrednosti, da napraviteNaučićete kako da efiksno dovedete u pitanje svoje, njihovu hijerarhiju i da ih povežete sa kriterijumimakao i limitirajuće uverenje vašeg sagovornika. i principima.
  4. 4. Trenerski tim Metodologija i standardiPredrag Jovanović, NLP Master trener, Eriksonov Međunarodna asocijacija NLP instituta iz Berlinatrener i akreditovani kouč. Predragovo iskustvo, (IN-NLP) je internacionalno udruženje osnovanopored trenerskog rada, uključuje i sedmogodišnje sa ciljem održavanja kvaliteta NLP programaiskustvo u prodaji i menadžmentu prodaje u određivanjem kriterijuma za njihovo izvođenje.domaćim i internacionalnim kompanijama. Predrag Akreditovani članovi ovog udruženja imaju garancijuje predsednik Internacionalne asocijacije NLP kvaliteta svojih NLP programa, s obzirom na to dainstituta za Srbiju i akreditovani kouč Internacionalne ih izvode po propisanim IN-NLP standardima. NLPfederacije koučeva (ICF). Trenutno je na doktorskim Centar je punopravni član ove asociacije te su našistudijama iz koučinga. treninzi akreditovani od strane ove institucije, a posebno interesantan benefit naših programa je i tajdr Nada Kaiser, NLP Master trener i Master kouč. da oni donose ECTS poene za međunarodne studijeNada je potpredsednica Evropske koučing asocijacije iz psihologije na nekoliko univerziteta širom sveta.za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, kao i upravnicai docent prvog fakulteta za koučing na hrvatskom O namagovornom području čija se edukacija završavainternacionalnom diplomom po Bolonji: Master ofArts in Coaching i doktoratom u koučingu. Docent je NLP Centar je agencija za konsalting i menadžmentna Univerzitetu u Štutgartu, kao i kouč menadžera u osnovana 2008. godine, a koja od juna 2011. godinekompanijama: Bosch, ENBW itd. posluje u okviru Atria Grupe. Osnovna delatnost NLP Centra su otvoreni treninzi iz oblasti NLP-a, čijidr Brankica Ljamić Ivanović, NLP trener i konsultant je fokus na primeni NLP tehnika i alata u ličnom iza oblasti strateške upotrebe ljudskih resursa u poslovnom razvoju. Neurolingvističko programiranjepreduzećima. U fokusu njenog rada su prepoznavanje danas čini osnovu za veliki broj soft skills treninga,trening potreba i kreiranje trening plana za razvoj počevši od poslovne komunikacije, preko prodaje izaposlenih. Trener je za oblasti komunikacionih pregovaranja, pa do upravljanja konfliktima.veština i motivacije zaposlenih, kao i kouč poslovnihveština za vlasnike MSP i menadžere. Brankica je Mi polazimo od toga da svako od nas ima sveprvi biznis kouč u Srbiji akreditovan od strane potrebne resurse za ostvarenje svojih ciljeva. S timICF-a, psiholog, magistar menadžmenta, doktor u vezi, naš zadatak je da vam asistiramo da kreirateorganizacionih nauka. efektivne strategije za lični i profesionalni rast i razvoj u skladu sa vašim najlepšim vizijama.
  5. 5. Mesto održavanja treninga i rasporedmodulaOvog leta vodimo vas u Biograd na Moru u Hrvatskoj,turistički grad koji je pozicioniran kao centar rivijerejadranske obale i dalmatinskog nautičkog raja. Poznat jepo svojim borovim šumama, sunčanim zalivima, blizininajvažnijih nacionalnih parkova i zaštićenih prirodnihbogatstava.Sam trening, odnosno prva četiri njegova modula, bićeodržani u Sv. Petru kod Biograda, u pansionu „Esperanca“koji ima sopstvenu plažu, parking, wireless internet, kaoi prostorije za održavanje treninga. Preostala tri modulabiće održana u Beogradu, u prostorijama NLP Centra.Moduli I-IV • 9-17. jun • Sv. Petar kod Biograda na MoruModul V • 30 jun-1. jul • BeogradModul VI • 25-26. avgust • BeogradModul VII • 15-16. septembar • BeogradSertifikacija • 7. oktobar • BeogradZa dodatne informacije i rezervaciju mesta kontaktirajtenas na brojeve telefona:060 029 0020, 011 4123-410, 4123-470ili putem e-mail adrese: office@nlpcentar.com. Mi asistiramo našim klijentima da žive svoje vrednosti i kreiraju sopstvene strategije za lični i profesionalni uspeh.

×