Successfully reported this slideshow.

Darko - to je ta ekipa

449 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Darko - to je ta ekipa

 1. 1. Leveler Sanjar Romeo Srdan Mali Mare Ljutiša ŠoleOptimista Mad Man Genije Bole Bolid „Bo - bo“ To hot Lenjivac
 2. 2. Ponedeljak.. 7:00 h.. spavaća soba... Hm!? Šta sad kog vraga...!? Zzzz...Al’ je lep ovaj Svet, ovde potok, onde cvet... zzzzz Aha !!! Strategija genija! Još 4 x 5 min. Čovek spava, sa osmehom na licu, hrče.. Kasni na sastanak ... Hrče..! Kasni..! Ko bre kasni!? Ja kasnim !!! Ijaooo ... Penzijaaa. . Iza svakog ponašanja, krije se dobra namera.. Razumeće oni to..
 3. 3. Nešto kasnije u kancelariji... Drage kolege! Verujem da se možemo složiti, da je jedno uspavati se u krevetu, a drugo na poslu.. Siguran sam dragi kolega da ćete sledeći put , kada izveštaj dostavite u skladu sa dogovorom, biti još motivisaniji za realizaciju vaših radnih obaveza.. Izveštaje ste mogli dostaviti u pisanom ili elektronskom obliku.. Dakle.. Šta je moglo biti bolje ovde.. Mali zeleni! Pomagaj bre! Peace brother ! Kakav flash ! A ja mislio ode 10%.. Unutrašnji dijalog .. prst na nosu.. Aha! Mene si naš’o!
 4. 4. Pa tek na sastanku... Dobar dan gospodo! Verujem da se možemo složiti oko toga da je ova ponuda zrela za realizaciju! Čovek ulazi u firmu. Tamo sedi devojka. Osmehuje se, on se osmehuje. Osvrće se oko sebe, .. Wooow, kakva cica radi ovde! Oči će mi ispasti! Al’ mi je vruće, leptirići lete, šta je bre ovo..? Zašto dodjoh ja!? Ok je da primetiš i da odreaguješ na lepu devojku. Pali na sastanak.. Idemo stav pravo, glava gore, koračaj čvrsto i odlučno, sidro za fokus..
 5. 5. Želim uvek da se osećam i da izgledam dobro ! U teretani... Trebao bih u teretanu..Kak av smor! Čemu to ’trebao bi’? To je na nivou tvojih vrednosti! Videćeš kako ćeš biti raspoložen za jedan jak trening, čim uskočiš u patike! 9.6, 9.7,.. 10! Kako mi dobro ide, kakva motivacija!
 6. 6. U prolazu... Viču, mašu rukama, saobraćaj otežan.. Kako li se usaglasiti sa ova dva drekavca? Ako bude veće frke, tu je.. Hmm, povlače se! Devojčice! Tačno sam znao..
 7. 7. U kući... Kakav naporan dan. Al’ će mi prijati jedan topao obrok! Zbog čega tačno ne voliš brokoli? Brokoli! Brokoliiii! Jeo sam ga u vrtiću jednom i bila mi je muka!! Možda je zbog kuvarice, a ne zbog brokolija! Čim ga probaš, uživaćeš! Ali ja sam uveren da je zbog brokolija! Daj ipak da probam! Hmm, pa ovo i nije tako loše! Još bolje je to što sam promenio jedno loše uverenje!
 8. 8. NLP Lab Team In Team Out
 9. 9. Darko Marjanovic: mart 2014

×