Kerkdienst NGK Steenwijk, ochtenddienst 3 oktober

1,034 views

Published on

Heeft u in de kerk gezeten en wilt u het nog eens nalezen? Heeft u in een andere kerk gezeten of gaat u nooit naar een kerk? Maak je een beamerpresentatie en wil je inspiratie opdoen?
Lees het gerust eens door!
(Van de psalmen en gezangen staat de tekst er niet in, omdat Slideshare de muzieknotatie niet ondersteunt.)

Published in: Spiritual
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,034
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Kerkdienst NGK Steenwijk, ochtenddienst 3 oktober

 1. 1. Welkom! <ul><li>Een fijne dienst </li></ul><ul><li>1e lied: EL 8 </li></ul><ul><li>Lucas 18:35-43 </li></ul>
 2. 2. EL 8 Als een hert dat verlangt naar water zo verlangt mijn ziel naar U U alleen kunt mijn hart vervullen, mijn aanbidding is voor U. U alleen bent mijn kracht, mijn schild. Aan U alleen geef ik mij geheel. U alleen kunt mijn hart vervullen, mijn aanbidding is voor U.
 3. 3. Stil gebed Votum en groet Votum en groet Votum en groet
 4. 4. Psalm 61 : 3
 5. 5. Tien geboden
 6. 6. Psalm 51 : 5
 7. 7. gebed
 8. 8. EL 421 Ben je groot of ben je klein of ergens tussenin God houdt van jou Ben je dik of ben je dun of ben je blank of bruin; God houdt van jou. Hij kent je als je blij bent, Hij kent je als je baalt Hij kent je als je droevig bent, Hij kent je als je straalt. Het geeft niet of je knap bent, het geeft niet wat je doet: God houdt van jou. Hij is vol liefde. God houdt van jou.
 9. 9. Lucas 18:35-43 35 Toen hij in de buurt van Jericho kwam, zat er langs de weg een blinde te bedelen. 36 Toen de blinde een menigte voorbij hoorde komen, vroeg hij wat er gaande was. 37 Ze zeiden tegen hem: ‘Jezus uit Nazaret komt voorbij.’ 38 Daarop riep de blinde: ‘Jezus, Zoon van David, heb medelijden met mij!’ 39 Degenen die voorop liepen, snauwden hem toe dat hij moest zwijgen, maar hij schreeuwde des te harder: ‘Zoon van David, heb medelijden met mij!’ 40 Jezus bleef staan en zei dat men de blinde bij hem moest brengen. Toen deze voor hem stond, vroeg hij hem: 41 ‘Wat wilt u dat ik voor u doe?’ De blinde antwoordde: ‘Heer, zorg dat ik weer kan zien.’ 42 Jezus zei: ‘Zie weer! Uw geloof heeft u gered.’ 43 Onmiddellijk kon hij weer zien en hij volgde hem terwijl hij God loofde. Alle mensen die getuige waren geweest van dit voorval brachten hulde aan God.
 10. 10. Gezang 477: 1 en 2
 11. 11. Verkondiging
 12. 12. Psalm 62 : 1 en 6
 13. 13. Dankzegging Voorbede Voorbede Voorbede
 14. 14. Gezang 281
 15. 15. Collecte
 16. 16. EL 245 Glorie aan God. Glorie aan God. 2x Lof zij de Heer, Hem komt toe alle eer. Hij’s het Lam dat regeert tot in eeuwigheid. Zijn woord is macht, heeft ons vrijheid gebracht. Wij aanbidden, wij knielen voor Jezus. Groot is zijn troon, eeuwig zijn kroon. Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis weet wie Jezus is: Hij is de hoogste Heer!
 17. 17. EL 245 Glorie aan God. Glorie aan God. 2x Kondigt het aan door de kracht van zijn Naam: Heel de aard’ wordt vervuld van zijn glorie! Satan, hij beeft, want hij weet: Jezus leeft! Hij’s verslagen, het lam troont voor eeuwig. Jezus is Heer, Redder en Heer! Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis weet wie Jezus Christus is; Hij is de Hoogste Heer!
 18. 18. EL 245 Glorie aan God. Glorie aan God. 2x Heersen met Hem op de troon en zijn stem spreekt van liefde, vervult ons met glorie. Heilig en vrij, alle tranen voorbij, eeuwig vreugde van God, lof, aanbidding Waardig het Lam! Waardig het Lam! Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis weet wie Jezus Christus is; Hij is de Hoogste Heer!
 19. 19. Zegen
 20. 20. Goede zondag! <ul><li>In ‘Ons gebouw’ staat een kopje koffie/ thee klaar! </li></ul>

×