Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

NO Mynewsdesk: Hövdingcase

Norsk versjon av casen

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

NO Mynewsdesk: Hövdingcase

 1. 1. CASE: HVORDAN MYNEWSDESK ØKTE TRAFIKKEN TIL HÖVDINGS NYHETSROM MED 279 PROSENT
 2. 2. Hvem er Hövding? Hövding er et innovativt svensk selskap som produserer airbager for syklister. «Hjelmen» brukes rundt nakken og utløses ved en kollisjon. Den har opptil tre ganger så god støtdemping som en vanlig hjelm. I juni 2016 lanserte Hövding og Mynewsdesk initiativet Give a Beep. En digital ringeklokke ble delt ut til syklister i London sentrum. Ved bruk samlet den informasjon om farlige steder samtidig som det ble sendt e-poster til Londons borgermester Sadiq Khan med en oppfordring til å utbedre infrastrukturen.
 3. 3. Hövding + Mynewsdesk = Hövding har vært kunde hos Mynewsdesk siden 2011. De har brukt nyhetsrommet til å skrive nyheter og pressemeldinger om de siste produklanseringene sine. Som mange andre små og mellomstore bedrifter har ikke Hövding tid til å fokusere på engasjerende innhold, spesielt ikke uten en klar strategi på plass. Under Give a Beep-kampanjen tok Mynewsdesk over Hövdings nyhetsrom i Storbritannia for å øke rekkevidden og forbedre tallene deres.
 4. 4. Resultatene var utrolig gode!
 Vi kunne umiddelbart se resultatene, men etter en måned hadde trafikken økt med utrolige 279 prosent. Sidevisninger per besøk hadde økt med 172 prosent, noe som igjen indikerer at innholdet ble oppfattet som interessant og relevant. * Dataen er basert på en 45-dagers periode
 5. 5. Slik kan du gjøre det
 6. 6. 1. Lag en innholdskalender En innholdskalender er helt nødvendig for å kunne skape verdifullt innhold. Den vil hjelpe deg med å organisere innholdet og skape en strategi. Give A Beep-kampanjen hadde en varighet på fem uker, og det skulle produseres mye innhold - det ble til tre i uken. Mynewsdesk hjalp derfor Hövding med strategien og de skrev innholdet selv. Set rimelige mål og vær konsistent med publiseringen. Det viktigste er at du har strukturen på plass slik at leserne vet hvilke dager du publiserer innhold på.
 7. 7. ”Folk kjøper ikke det du selger, de kjøper hvorfor du selger det.”
 — Simon Sinek, forfatter og foredragsholder innen ledelse. Vi endret fokus fra produkt til formål. Sammen med Hövding bestemte vi at alt innhold skulle fokusere på gledene ved å sykle, og ikke deres produkt. Det blir stadig viktige å finne virksomhetens formål. Når du først har funnet dette, har du en nisje du kan skape innhold om. 2. Formålsdrevet kommunikasjon
 8. 8. 3. Optimaliser ditt nyhetsrom ved å bruke tagger Ved å ta noen enkle grep kan man forbedre rekkevidden og tallene til nyhetsrommet sitt. Dette gjorde vi for Hövding: ✓ Oppdaterte pressekontakter ✓ La til en liste med Hövdings eksterne pressekontakter ✓ Taget hvert blogginnlegg med relevante tager ✓ Koblet sammen relevant og relatert innhold for å holde leserne i nyhetsrommet.
 9. 9. Nøkkelen til suksess Men husk… ✓ Ha en klar strategi og plan for innholdet ✓ Ikke fokuser på produktet. Skriv innhold som er av interesse for leserne dine. ✓ Bruk tager og lister for å forbedre nyhetsrommet og gi det større rekkevidde. Det er ikke bare å lene seg tilbake og slappe av etter du har trykket på publiser. Det finnes en rekke taktikker du kan benytte deg av for å nå ut til et bredere publikum. Her er noen eksempler: ✓ Del innholdet ditt i sosiale medier ✓ Legg til lenker til blogginnlegg i nyhetsbrev ✓ Finn bransjesider hvor du kan dele innholdet ditt.
 10. 10. Om Mynewsdesk Mynewsdesk er Nordens ledende digitale PR-plattform. Over 5000 varemerker bruker nyhetsrom hos Mynewsdesk for å publisere og distribuere sine nyheter, øke sin synlighet, samt knytte relasjoner med sine interessenter. Book en demo Er du interessert i å lære mer om Mynewsdesk og hvordan vi kan hjelpe deg og ditt selskap? Er du interessert i lære mer om siste nytt innen PR og kommunikasjon? Til nyhetsrommet

  Be the first to comment

  Login to see the comments

Norsk versjon av casen

Views

Total views

556

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

124

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×