Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

La Gran Gimcana Pirata

1,947 views

Published on

Published in: Education
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

La Gran Gimcana Pirata

  1. 1. La Gran Gimcana Pirata Museu Marítim de Barcelona 12 de juliol de 2011. Associació Donavol El Grup anomenat Jack Espárrago va ser un dels més lluitadors.
  2. 2. La Gran Gimcana Pirata Museu Marítim de Barcelona 12 de juliol de 2011. Associació Donavol Els membres de La Perla Negra van fer molt bones banderes, i el seu pas pel Santa Eulàlia no va passar desapercebut.
  3. 3. La Gran Gimcana Pirata Museu Marítim de Barcelona 12 de juliol de 2011. Associació Donavol Pel Santa Eulàlia també van passar les tripulants de Los Chungos del Barco , una de les tripulacions més competitives.
  4. 4. La Gran Gimcana Pirata Museu Marítim de Barcelona 12 de juliol de 2011. Associació Donavol Per als del Pescanova , ni els nusos mariners ni els abordatges tenien cap secret.
  5. 5. La Gran Gimcana Pirata Museu Marítim de Barcelona 12 de juliol de 2011. Associació Donavol I, com els altres, els membres del Pirates de la Mediterrània també van estar a l’alçada de la millor de les tripulacions pirata.

×