Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

VII Jornades Museus i Educació MMB 2004

Programa de les Jornades de Museus i Educació de l'MMB del 2004

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

VII Jornades Museus i Educació MMB 2004

  1. 1. Diputació Barcelona xarxa de municipis Informació: Mireia Mayolas Centre de Recursos Educatius del Mar Museu Marítim Av. de les Drassanes s/n 08001 Barcelona Tel. 933.429.926 e-mail: crem.mmaritim@diba.es Jornades de Museus i Educació del Museu Marítim: “Quan el públic individual va al MUSEU” Quina és la funció que tenen els museus per al públic individual? Ha canviat la seva funció en els darrers anys? A la vegada que els museus van buscant el seu espai en la societat, altres agents, com els centres cívics o les pròpies biblioteques, s’han convertit en centres generadors de programes culturals que ofereixen una oferta cultural molt similar a la dels museus orientada a un mateix tipus de públic. Les jornades d’aquest any tenen com a objectiu analitzar la relació entre el públic individual i els museus i entre aquests i els altres centres culturals. Novembre de 2004 Jornades de Museus i Educació del Museu Marítim: “Quan el públic individual va al MUSEU”
  2. 2. PROGRAMA BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ DADES PERSONALS: Nom___________________________________________ Cognoms_______________________________________ Adreça _________________________________________ Codi postal_________Població ____________________ Telèfon _________________________________________ Adreça electrònica_______________________________ Professió _______________________________________ Institució on treballeu ____________________________ FORMA DE PAGAMENT: Ingrés o transferència bancària per l’import de 60 € a: Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona Concepte: Jornades de Museus i Educació Caixa de Catalunya Entitat 2013, oficina 0306, D.C. 18, c/c nº 0200255105 Us preguem envieu còpia del justificant de pagament a l’atenció del CREM del Museu Marítim de Barcelona. Fax: 933 187 876 Adreça: Av. Drassanes s/n 08001 Barcelona DADES FISCALS (en cas que necessiteu factura) Nom o raó social ________________________________ DNI / NIF_______________________________________ Adreça ________________________________________ Població ________________Codi postal _____________ DIJOUS 25 DE NOVEMBRE Presentacions expositives per a públic individual 9.00 h PRESENTACIÓ DE LA JORNADA Roger Marcet, Director-general del MMB. Mireia Mayolas, cap del CREM del MMB. 9.30 h ELS MUSEUS EN L’ENTORN CULTURAL CONTEMPORANI Jordi Martí, Sotsdirector-Gerent del CCCB. 11.00 h PAUSA 11.30 h LAS ÁREAS DE INTERPRETACIÓN: UNA PROPUESTA DINÁMICA Elena Pol, Directora d’Interpretart. 12.30 h EL REPTE DE FER COMPRENSIBLE EL PATRIMONI INDUSTRIAL MINER: EL MUSEU DE LES MINES DE CERCS. Rosa Serra, Directora del Museu de les Mines de Cercs. 13.30 h L’EXPOSICIÓ LLAMP DE RELLAMP! TINTÍN I EL MAR DE LLEGENDA. Joan Manel Soldevilla i Croquis, comissari i dissenyadors de l’exposició respectivament. Jornades de Museus i Educació del Museu Marítim: “Quan el públic individual va al MUSEU” DIVENDRES 26 DE NOVEMBRE Activitats per a públic individual 9.30 h QUI I COM ÉS EL "PÚBLIC EN GENERAL"? Pruden Panadès i Àngela Segura, Responsables dels Centres Culturals de la Fundació “la Caixa” de Granollers i de Vic respectivament. 10.15 h ELS MUSEUS LOCALS. MÉS ENLLÀ DEL PATRIMONI. Mònica Borrell, Conservadora de Difusió del Museu de Gavà. 11.00 h PAUSA 11.45 h LES BIBLIOTEQUES, GENERADORES DE PROGRAMES CULTURALS. Juan José Arranz, Director de programes del Consorci de Biblioteques de Barcelona. 12.30 h EL CENTRES CÍVICS: ESPAIS CULTURALS DE TROBADA Esperanza Álvarez, Directora del Centre Cívic La Sedeta. Jornades de Museus i Educació del Museu Marítim: “Quan el públic individual va al MUSEU”

×