Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

10 këshilla për fan page e juaj në facebook

634 views

Published on

10 këshilla për fan page e juaj në facebook

Ju Falemenderit!
Nëse ju nevojitet asistencë konsulltive për të
kriju një fan page në facebook dhe ta
menaxhoni ate, më kontaktoni sot

Mujaser Mamuti
+389 70 901 271
+389 73 203 073
aprinteu@gmail.com
www.aprintmedia.tk

Për Trajnime shtesë vizito poashtu këto faqe:
http://mujasermamuti.com
youtube.com/mujasermamuti
Published in: Education
 • Be the first to comment

10 këshilla për fan page e juaj në facebook

 1. 1. Mujaser Mamuti +389 70 901 271 - +389 73 203 073 aprinteu@gmail.com www.aprintmedia.tk A ke Facebook?
 2. 2. Shpërndaje Fjalën Për Faqen Tënde Tregoju Njerëzve ta bëjnë “Like’’ Faqen tuaj në:  Emailat e juaj që i dërgoni  Në Materialet e juaja të shtypura  Në Shitoren e juaj  Në TV/Radio Reklaminin e juaj  Dhe më shumë!
 3. 3. Shpërndaj Më Shumë se Informacione Për Biznesin e juaj  Shpërndaj Këshilla dhe Informacione  Shpërndaj Video  Shpërndaj Artikuj  Shpërndaj Humor  Shpërndaj Promocione
 4. 4. Sigurohu Të Kesh Linkun URL të Veçantë  Linkun që jepet nga Facebook është i gjatë dhe vështirë për tu mbajtur mend.  Të kesh linkun tënd personal është më e lehtë për tju gjetur dhe të ju mbajnë mend njerëzit në të ardhmen për të ju vizituar.
 5. 5. Gjej Kohë Që Të Ju Përgjigjesh Të Gjithëve  Ndërton Raporte dhe Lidhje të ngushta  I bën që ndjekësit e juaj të ndjehen mirënjohës dhe që shfaqni interes për ta  Krijon Klientë – Afatgjatë, që do të zgjasin për vite dhe shumë Lojal do të jenë ndaj brendit tuaj
 6. 6. Bëhu i Vazhdushëm në Postimet e jaja  Askush Nuk do ta bëj LIKE një Facebook Fan Faqe e cila është e zbrazët në përmbajte  Posto Përmbajte të Freskët në Vazhdueshmëri  Krijo Një Orar të Rregullt për Postimet e juaja që të dinë ndjekësit e juaj se kur do të mund të lexojnë postimet e reja
 7. 7. Mbaje Faqen Tënde të Jetë Zbavitëse dhe me Informacione të Freskëta  Njerëzit e përdorin Rrjetin Social që të zbaviten dhe Përmbledhin Informata  Mendo Mbi Atë se çka Dëshiron që Targeti i juaj të Lexon dhe Postoje Ate  Nxiti të Komentojnë dhe Bisedojnë  Mos e Tepro me Postimet Promovuese
 8. 8. Tregoju dhe Shfaqe Mirënjohjen për Klientët e juaj  Thjeshtë thuaju “Të falemenderit, Që Je Klienti i Ynë”  Promovo Oferta Speciale vetëm Për Fansat e Facebookut  Ftoj ata që të lenë përshtypjen e tyre si Klientë
 9. 9. Përdori Aplikacionet e Facebook  Promovo Evente  Zhvillo Gara  Zhvillo Sondazhe  Ngarko dhe Inqizo Video  Dhe gjëra tjera për të zbavitur ata!
 10. 10. Ofro Përmbajte Speciale  Jepju Fansave tuaj dicka Unike  Do të ju jepesh atë “Lidhjen Personale”  Bëje që Ata të Kthehen Shpesh së Vizituari Faqen e Juaj për Risi të Reja
 11. 11. Lidhe Facebook Faqen e Fansave tuaj me WebFaqen tënde  Vendos një ikonë të Fan Faqes Facebook në WebFaqen tënde që do të lidhet direkt me vizitorët e juaj  I bënë që Vizitorët e WebFaqes ta dinë që jeni poashtu edhe në Facebook  Ofroju diçka tërheqëse atyre që ta bëjnë “Like” Fan Faqen e Juaj
 12. 12. Nëse ju nevojitet asistencë konsulltive për të kriju një fan page në facebook dhe ta menaxhoni ate, më kontaktoni sot Mujaser Mamuti +389 70 901 271 - +389 73 203 073 aprinteu@gmail.com www.aprintmedia.tk

×