Problemes visuals Projecte “El foc”  Matemàtiques           6è Cicle Superior           Escola San...
Després de rebre l’alerta d’un incendi a l’hospital de la zona, elsbombers s’han dirigit a l’edifici per tal d’apagar el f...
Ajuda aquestbomber arecollir la sevaroba per poderanar a extingirel foc
  El drac verd (.... , ....) és un  animal mitològic amb ales, una  llarga cua, urpes com ganivets i  el cos ple ...
Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest matí en unincendi que ha cremat totalment la cuina d’un restaurant.  L...
Uneix els punts en l’ordre correcte:
Durant un incendi s’han cremat el 40% dels arbres d’un bosc.Si després de l’incendi han sobreviscut 4800 arbres, quantsarb...
Segueix els camins i descobriràs les causes d’aquests incendis:
L’hectàrea és una unitat de mesura de                 superfície equivalent a 10.000 metres        ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Problemes visuals i foc

2,516 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Problemes visuals i foc

 1. 1. Problemes visuals Projecte “El foc” Matemàtiques 6è Cicle Superior Escola Sant Pau Curs 2011-12
 2. 2. Després de rebre l’alerta d’un incendi a l’hospital de la zona, elsbombers s’han dirigit a l’edifici per tal d’apagar el foc.En arribar, han pujat 6 pisos per a l’evacuació del personal de l’hospitalque havia quedat atrapat. Després n’han baixat 10 per anar al punt ons’havia originat el foc i apagar-lo.A quina planta s’havia produït el foc? Quantes plantes hauran de pujarper sortir de l’edifici un cop hagin extingit el foc?
 3. 3. Ajuda aquestbomber arecollir la sevaroba per poderanar a extingirel foc
 4. 4.  El drac verd (.... , ....) és un animal mitològic amb ales, una llarga cua, urpes com ganivets i el cos ple d’escates. En la mitologia, Quimera (.... , ....) era un monstre amb cap de lleó, cos de cabra i cua de serp, que treia foc per la boca. Lau fènix (.... , ....) És un ocell de foc sagrat, mascle amb les plomes daurades i vermelles La víbria (.... , ....) És bàsicament un dracperò amb marcats caràcters femenins(com dues mamelles prominents) i ocellístics, com bec dàliga amb urpes i ales.
 5. 5. Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest matí en unincendi que ha cremat totalment la cuina d’un restaurant. L’avís de l’incendi Els bombers han Els bombers han ha arribat a les arribat al restaurant extingit el foc a les a lesQuant temps van tardar els bombers en arribar al restaurant?Quanta estona va estar cremant-se la cuina del restaurant?
 6. 6. Uneix els punts en l’ordre correcte:
 7. 7. Durant un incendi s’han cremat el 40% dels arbres d’un bosc.Si després de l’incendi han sobreviscut 4800 arbres, quantsarbres hi havia al principi?
 8. 8. Segueix els camins i descobriràs les causes d’aquests incendis:
 9. 9. L’hectàrea és una unitat de mesura de superfície equivalent a 10.000 metres quadrats. El seu símbol és ha. S’utilitza per a mesurar la superfície d’una finca i altres terrenys menors en extensió que una ciutat.Tenint en compte el titular de la següent notícia, quants m² desuperfície s’han cremat a Catalunya el que portem d’any?

×