La storia della bella donna 1

486 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
486
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
40
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

La storia della bella donna 1

 1. 2. Voorwoord Iedereen kent vast het verhaal van Cora van de Kerkhof. En velen denken dat ze ontvoerd is door aliens en dat waarschijnlijk Dina & Nina Heethart en/of Stefano Bigoli er iets mee te maken hebben. Het eerste van die aliens, dat geloof ik. Maar dat Stefano medeplichtig is aan Cora’s verdwijning niet. In ieder geval niet aan haar eerste verdwijning. Want als je de herinneringen van Alexandra van de Kerkhof controleert verdween Cora terwijl ze tiener was. Maar op de foto waar Cora staat op het dakterras van Stefano, is het duidelijk te zien dat Stefano volwassen is. Maar het vreemde is dat Alexandra ouder is dan Stefano. Dus is Cora niet ontvoerd door aliens bij Stefano, maar wel bij hem voor het laatst gezien… Gedurende dit verhaal ontdek je het mysterie van Cora van de Kerkhof volgens mijn ideeën. Informatie om dit verhaal te kunnen maken heb ik deels gevonden op de Simswikia, maar ook veel dingen komen van mij, veel leesplezier!
 2. 3. Het was weer, zoals altijd een saaie dag, voor Cora.‘s Morgens ervoor zorgen dat je dochter klaar was om naar school te gaan en dat je man op tijd kon vertrekken naar zijn werk. Altijd het zelfde liedje dus. Cora wou iets spannends beleven in haar leven, spijtig gebeurden er geen spannende dingen in Pleasantvalley. Daarom was ze enorm jaloers op haar broer Vincent.
 3. 4. Haar broer won een prijs door aan een wetenschapswedstrijd mee te doen. Daarmee kon hij gaan studeren, wat zij niet kon. Want haar familie had daarvoor te weinig geld. Als haar broer afgestudeerd was, vertrok hij op wereldreis. Onlangs had ze een brief van hem gekregen, dat hij terug kwam naar Pleasantvalley.
 4. 5. Cora was net klaar met afwassen toen ze de bel hoorde gaan. Door de ruit van de deur zag ze een bekend silhouet staan.
 5. 6. “ Vincent, je bent terug!” riep Cora blij. Ze gaven elkaar een kus op de wang. “Vertel, hoe was je wereldreis?” vroeg Cora. “Nou, heb je een dag of twee?” vroeg Vincent, “Nee, het was geweldig! Vooral op Hawaii , die Hoela’s zijn mooie dametjes!” Cora lachte. “Als je vrijgezel bent mag je tenminste naar andere Sims kijken,” zei ze.
 6. 7. “ Waar ben je nog geweest?” vroeg Cora. “Ik ben ook op Twikii geweest en je gelooft nooit wat ik bij Drie Meren heb tegen gekomen!” zei Vincent enthousiast. “Ik zou het echt niet weten,” zei Cora. “Een zekere Grootpoot en oh, je had Al Simhara of Champs les Sims moeten zien!” ratelde Vincent.
 7. 8. “ Zo te horen heb je het leuk gehad,” zei Cora, “Ik kan echt niet wachten om je huisje te zien!” Vincent krabde in zijn haar. “Dat is juist het probleem,” zei hij.
 8. 9. “ Ik heb tijdens mijn wereldreis erg veel geld opgebruikt en ik heb nog amper geld over om een huis te kopen,” zei hij beschaamt, “Dus mijn vraag is. Mag ik hier een tijdje komen wonen? Ik zal wel op de bank slapen en ik zal helpen waar ik kan.”
 9. 10. “ Van mij mag je tijdelijk hier blijven,” zei Cora, “Maar ik weet niet hoe Christiaan zal reageren, je kent hem, hé!” Vincent omhelsde zijn jongere zus. “Je bent geweldig Cora!” riep hij blij.
 10. 11. Geluid van een bus en een auto was te horen voor huize van de Kerkhof. Alexandra en Christiaan waren thuis gekomen. Alexandra kwam binnen. “Hallo, mama!” riep Alexandra blij als ze thuis kwam. “Was het leuk op school?” vroeg Cora. “Ja, we hebben veel nieuwe dingen geleerd!” zei ze opgewonden.
 11. 12. Daarna kwam Christiaan binnen. “Dag, Cora,” zei hij en hij gaf haar een kus. “Zijn de studenten vandaag goed meegevallen?” vroeg ze. “Ja, volgens mij hebben ze door dat er met mij niet te lachen valt.”
 12. 13. “ Hallo, oom Vincent,” zei Alexandra. “Hallo, Alxandra,” zei hij terug. “Wat doe jij hier eigenlijk?” vroeg ze. “Ik kom hier misschien tijdelijk wonen, als je papa het ook oké vindt,” vertelde Vincent. “Ik vind het in ieder geval al goed,” zei Alexandra.
 13. 14. “ Wat doet hij hier?” vroeg Christiaan. Hij keek naar Vincent alsof het een stuk vuil was. Sinds dat Vincent Christiaan verslagen had tijdens de wetenschapswedstrijd waren ze geen al te beste vrienden. “Kom even mee,” zei Cora en ze trok haar man naar de slaapkamer.
 14. 15. Toe de deur de dicht was, begonnen ze te praten. “Vincent komt hier tijdelijk logeren,” zei Cora, “Hij heeft niet genoeg geld om zelf een huis te kopen.” Het blije gezicht van Christiaan veranderde in een strenge en boze blik. “Die man komt mijn huis niet in!” gromde Christiaan. “Chris, vergeet die wedstrijd gewoon,” zei Cora met een zucht, “Hij is mijn broer en dat is het minste wat ik voor hem kan doen. Hij zei dat hij op de bank zal slapen. Doe het voor mij ,Chris.”
 15. 16. “ Oké, hij mag hier blijven, maar niet langer dan een maand,” zei Christiaan. “Je bent geweldig!” zei ze blij, “Maar om over iets anders te beginnen. De Groentjes geven vanavond een feest voor Wendy’s verjaardag, wil je meegaan?” “Ik moet nog een aantal dingen doen voor het werk,” zei Christiaan, “Dus kan ik niet mee.”
 16. 17. “ Ik moet nog een aantal dingen doen voor het werk” spookte het door Cora’s hoofd. Zo was het altijd bij Christiaan. Het was altijd maar werken, werken en werken. Dan moest ze maar samen met Vincent naar het feestje gaan.
 17. 18. Ze trof Vincent aan bij de piano. “Je mag hier blijven, maar niet lang,” zei Cora. “Geweldig!” juichte Vincent! __________

×