Advertisement

Hoofdstuk 2.1 lentekriebels

Brent VD
Student at School
Apr. 15, 2011
Advertisement

More Related Content

Advertisement
Advertisement

Hoofdstuk 2.1 lentekriebels

 1.  
 2. Universiteit Een nieuw semester op de universiteit breekt aan. Verschillende eerstejaars settelen zich in een studentenhuis of een privéwoning, ook Kevin en Olaf.
 3. “ Hier staan we dan zonder ouders,” zegt Olaf. “ Yep, maar doet toch wel raar, gisteren nog onder het gezag van onze ouders en vandaag helemaal zelfstandig.”
 4. Dan bestuderen Kevin en Olaf elkaar goed. “ Klerenwinkel!” roepen ze in koor. En dan gaan ze samen op zoek naar een klerenwinkel op de campus.
 5. Eenmaal ze een klerenwinkel gevonden hebben, zoeken ze in de rekken naar iets leuks. Als ze allebei iets leuks gevonden hebben rekenen ze af aan de kassa.
 6. Kevin en Olaf zijn ondertussen terug van de winkel en hebben hun nieuwe outfit aangetrokken. Daarna bellen ze naar de universiteit om hun specialisatie te kiezen. Kevin kiest voor literatuur, terwijl Olaf voor psychologie kiest.
 7. En niet veel later moet Kevin al naar zijn 1 ste college vertrekken.
 8. Olaf moet pas later naar het college en maakt nog een boterhammetje klaar. Maar hij zit met zijn gedachten ergens verzonken. “ Het teken dat ik en Kevin nu samenwonen, betekent dat het toch wel serieus geworden is tussen ons. Maar door dat we studeren en naar de colleges zullen gaan hoop ik niet dat onze relatie verwaterd.”
 9. Nog net voor hij vertrekt naar het college neemt Olaf een verfrissende douche .
 10. Maar als Kevin terug thuis komt van college moet Olaf naar het college. Misschien gaat Olaf toch gelijk hebben?
 11. Kevin is een kennissim dus studeren is zijn ding. Maar als Olaf van het college komt is samen studeren veel leuker.
 12. “ Wat is er?” vraagt Kevin als hij bij Olaf op bed komt liggen?. “ Het college is heel leuk hoor, maar als onze uren zo blijven heb ik het gevoel dat we misschien uit elkaar gaan groeien. “ Maak je toch geen zorgen, we zorgen er samen voor dat dit niet gebeurd.”
 13. Legacy-Place 1 “ Dag Raul!” zegt Dave als hij de telefoon opneemt. “…” “ Wat zeg je? Je komt hier niet werken? Waarom?” “…” “ Oh, je bent getrouwd. Nou, ja, proficiat. En mag ik vraag met wie? “…” Dave trekt grote ogen op als hij de naam hoort. Hij neemt afscheid en legt de hoorn neer.
 14. “ Wie was het aan de telefoon?” vraagt Karin. “ Het was Raul, hij neemt ontslag.” “ Wat ontslag! Waarom?” “ Hij is getrouwd met… met Wendy Draaijingh.” “ Wat!? Maar dan is ze genezen.” Karin kijkt op haar horloge. “ Maar ik moet nu wel gaan werken.”
 15. “ Zo dat puistje weg. Nu zie ik er best wel goed uit.” Lisa blijft nog een tijdje naar de spiegel staren tot dat de schoolbus toetert.
 16. Lisa en Emma stappen de bus in en even later gaat ook Dave werken .
 17. Raul heeft ervoor gezorgd dat er een nieuwe schoonmaker komt of eerder schoonmaakster. Ze heet: Rosemarie Jansen.
 18. Universiteit Olaf en Kevin proberen nu zoveel mogelijk dingen samen te doen. Al is het maar studeren of eten.
 19. Maar de momenten dat ze elkaar ontlopen zijn er nog altijd en kunnen ze niet hinderen.
 20. Maar alleen zijn is altijd zo leuk, ook voor een kennissim zoals Kevin. Dus moet jezelf plezier maken om de tijd te doden, zoals dansen op de muziek van de radio.
 21. “ De professor heeft er weeral eens op gewezen dat we aan onze paper moet beginnen,” zegt Olaf als hij van college komt, “maar we hebben geen computer.” “ Als er hier geen computers zijn, gaan wij zelf naar de computers, de bibliotheek dus,” zegt Kevin en hij belt een taxi om naar de bibliotheek te gaan op.
 22. Eenmaal ze in de bibliotheek zijn gaan ze direct aan een computer werken. Al goed is de bib 24u. op 24. open, want Kevin en Olaf werken tot middernacht aan hun paper.
 23. Met dunne oogjes gaan Kevin en Olaf ontbijten. “ Als we genoeg geld hebben kopen we een computer,” zegt Kevin. “ Ja, zo moeten we niet meer naar de bibliotheek gaan en zeker niet ‘s avond,” zegt Olaf die nadruk legt op ‘s avonds .
 24. Het examen komt in zicht. Dus moeten Kevin en Olaf nog de laatste dingetjes in hun hoofd steken en uiteraard ook naar het college gaan.
 25. Als goed wil studeren moet je wel evenwicht houden tussen studeren en ontspanning en dat doen Kevin en Olaf ook. Muziek luisteren of dansen en romantiek is ook niet verboden.
 26. En dan breekt het moment aan, hun eerste examen. Kevin is zo overhaast vertrokken dat hij zijn kleren is vergeten aan te doen en in ondergoed naar het examen gaat. Olaf wilt hem nog waarschuwen maar Kevin is al te ver weg.
 27. Na de 2 zenuwachtige en lange uren komen Kevin en Olaf terug. “ Ja, we zijn geslaagd voor ons 1 ste examen!” roept Kevin blij. “ Wat een opluchting. Maar Kevin… volgens mij ben je iets vergeten. Je kleren.” Kevin bestudeert zich zelf een schiet in de lach, “ Daarom keek ieder mij raar aan!”
 28. Legacy-Place 1 Nog vroeg in de namiddag komen Lisa en Karin thuis.
 29. In Legacy-Place zijn er 2 nieuwe openbare kavels geopend. Kledingzaak: Good Look en Restaurant Jammie Jammie. Karin besluit de kledingzaak de bezoeken en belt de taxi op.
 30. Karin komt aan een bekijkt het gebouw aandachtig, “ Langs de buitenkant ziet het er op het eerste gezicht redelijk deftig uit.”
 31. Karin wilt vanavond samen met Dave in het nieuwe restaurant eten. Maar ze heeft nog geen gepaste avondjurk. In de rekken zoekt ze naar een mooie jurk, “ Deze ziet er goed uit.” Dan gaat ze de jurk passen in een vrij pashokje.
 32. “ Zo die past me wel. Niet te strak, niet te bloot, helemaal perfect.”
 33. Nadat Karin zich terug heeft omgekleed, gaat ze naar de kassa en betaalt.
 34. “ Lisa, zou ik je iets mogen vragen?” vraagt Karin als de woonkamer weer binnenkomt. “ Ja, tuurlijk!” “ Ik wil vanavond met Dave gaan eten, maar…” Karin kan haar zin afmaken want Lisa vult aan. “ Maar je wilt vragen dat ik op Emma wil passen.”
 35. “ Tuurlijk wil ik dit doen, mam, met plezier zelfs. Je weet dat je altijd op mij kunt rekenen.” “ Dat weet ik.” En dan geven ze elkaar een knuffel,
 36. In de avond komt Dave thuis van het werk. “ Dave, ik heb voorstel.” “ En wat is dat?” “ Als we nu eens in het nieuwe restaurant, in Legacy-Place, gaan eten?” “ Ja, natuurlijk! Laten we er een gezellige en romantische avond maken.”
 37. In nog geen 5 minuten is Dave omgekleed. Helemaal een perfecte outfit om te gaan dineren.
 38. “ Waar blijft ze nu? Ze is al 3 kwartier in onze slaapkamer,” zegt Dave ongeduldig. “ Pap, je woont met 3 vrouwen samen en je weet niet dat we heel lang nodig hebben om ons op te maken?”
 39. Karin komt de slaapkamer uit. “ Wauw!” is het enigste wat Dave kan zeggen. “Je ziet er prachtig uit, schatje.” Dan zoent hij Karin. “ Hallo, ik besta ook nog! Wat jullie ook kunnen doen is het diner overslaan en direct naar de slaapkamer gaan, maar dan ga ik wel logeren bij een vriendin. Want ik wil daar geen getuige van zijn,” zegt Lisa.
 40. “ We gaan vertrekken. Zorg ervoor dat het huis nog recht staat als we terugkomen.” “ Je kent ons, hé, mam.” “ Juist daarom dat ik het zeg.” “ Braaf zijn, hé,” roept Lisa haar ouders na als ze vertrekken.
 41. “ Oh, je hebt een nieuwe auto gekocht,” zegt Karin verwonderd. “ Ja, deze auto is groter en beter dan die koekendoos op wielen.”
 42. “ Er is een tafel voor 2 personen gereserveerd op de naam Timmermans, klopt dat?” zegt Dave als hij de maître een hand geeft. “ Ja, dat klopt. Ik zal u begeleiden naar u tafel.”
 43. “ Wat wil je eten?” vraagt Dave. “ Kreeft.” “ Is dat niet wat duur?” “ Voor een keer mogen we ons wel laten gaan, toch?”
 44. “ Hebben meneer en mevrouw al beslist we ze willen eten?” vraagt de ober. “ Ja, twee maal kreeft alstublieft.”
 45. Eventjes later komt de ober terug met de kreeft. “ Hier is de kreeft voor meneer en mevrouw,” zegt de ober.
 46. Aan tafel wordt er niet alleen gegeten. Er hangt ook romantiek in de lucht en dat is te merken door de luchtkusjes en door elkaars hand vast te houden.
 47. En als het etentje voorbij is wordt Karin vurig gezoend door Dave.
 48. “ Het was toch een wonderlijke avond, niet?” zegt Dave. “ Inderdaad, en ik weet hoe we hem kunnen afsluiten.”
 49. Dan zoent Karin Dave. “ Maar ik heb nog iets beters om de avond af te sluiten.” Daarna wiebelt de auto heen en weer…
 50. Universiteit Door de beurzen die Kevin en Olaf hebben gehaald door studiebol te zijn hebben ze een computer gekocht. Kevin is een kennissim en begint al heel vroeg te werken voor zijn examen.
 51. “ Ik ga eens naar het college,” zegt Olaf na het ontbijt. “ Is goed amuseer je.” “ Ja, ik ga me erg amuseren,” zegt Olaf sarcastisch.
 52. Voor Kevin naar het college gaat maak hij nog een opdracht. Kevin staat te popelen om zijn nieuwe beste vriend terug te zien.
 53. Kevin heeft voor hij naar het college ging nog even geslapen, maar omdat hij zich bijna overslapen heeft gaat weer met ondergoed naar school. Waardoor Olaf zachtjes begint te lachen.
 54. Na het college maken Kevin en Olaf wat tijd voor elkaar.
 55. Maar als de telefoon gaat rent Olaf zo snel mogelijk naar de telefoon. Hij staat nog wel een uur te praten, maar dat vindt Olaf niet echt leuk…
 56. Legacy-Place 1 Karin zit met haar lepel te roeren in de havermoutpap maar eet ze niet op. Ze voelt zich wat misselijk. “ Waarschijnlijk ligt het eten van gisterenavond wat op mijn maag,” denkt ze.
 57. “ Was het leuk gisteren?” vraagt Lisa als aan de tafel komt zitten. “ Ja,” zegt Karin niet al te enthousiast. “ Precies niet, aan je toon te horen.” “ Jawel, maar ik voel me niet zo lekker.” “ Ah,” er verschijnt een lachje op Lisa's gezicht, “of had je hét niet veilig gedaan?” “ Wat?!”
 58. Karin raakt in een benauwde situatie maar ze wordt gered door de carpool. Misschien heeft Lisa toch gelijk. En even later verschijnt ook de schoolbus.
 59. En dan moet ook Dave gaan werken.
 60. Ondertussen wordt het huis gerenoveerd. De buitenkant ziet er helemaal anders uit.
 61. En ook de slaapkamer van Dave en Karin krijgt een metamorfose. Van een rode tint gaan ze naar een blauwe tint.
 62. Als Karin thuis komt van haar werk loopt ze vliegensvlug naar het toilet. Dan begint er een belletje te rinkelen bij Karin als ze overgeeft. Lisa had toch gelijk.
 63. Universiteit De dag is nog jong en Kevin hangt al aan de telefoon. Kevin heel druk aan het telefoneren, zodat hij de “goede morgen” van Olaf niet hoort.
 64. Olaf is een beetje teleurgesteld dat Kevin hem vanmorgen genegeerd heeft. “ Hij zal toch gaan ander hebben? Want heeft dit geen zin meer,” denkt Olaf terwijl hij het doosje voelt in zijn broekzak.
 65. Kevin maakt nog een opdracht maar als hij klaar is, is hij weer aan het bellen. “ Hoi, Cisko! Zou je straks eens willen langskomen?” “…” “ Oké, tot straks!”
 66. Even later staat Cisko voor de deur. Kevin begroet hem. “ Alles goed?” vraagt Cisko. “ Ja hoor, dankzij jouw steun begint iedereen wat bij te draaien en beseffen ze dat ik ook maar een gewone sim ben.” “ Graag gedaan hoor, wel raar dat ze naar een populair type, zoals ik, luisteren.”
 67. Maar het blijft niet bij praten. Want daarna maken ze nog heel wat plezier.
 68. Maar Kevin merkt niet dat de jaloerse ogen van Olaf door het raam kijken.
 69. “ Tot morgen,” zegt Kevin als hij afscheid neemt van Cisko. “ Tot morgen en hou je goed.”
 70. “ En was het leuk?” vraagt Olaf. “ Ja, hoor!” zegt Kevin opgewekt totdat hij het gezicht van Olaf ziet, “wat is er?” “ Ik voel me genegeerd, je zit al sinds gisteren met die jongen te bellen en jullie komen precies goed overeen. Ben je verliefd op hem?”
 71. Kevin schiet in de lacht. “Ik en Cisko? Nee! Als Cisko voor de jongens is, is iedereen dat. Hij geniet van de aandacht van de meisjes die rond hem hangen. Maar hij is de enigste die mij begrijpt. Zeg toch niet dat je jaloers was?” “ Eigenlijk wel, ja,” geeft Olaf toe, “omdat ik zeker moest weten dat je me voor altijd trouw zult blijven. Wil je eventjes rechtstaan?” Kevin kijkt raar op.
 72. Olaf knielt voor Kevin. “ Het is toch niet wat ik denk dat het is?” vraagt Kevin. “ Als we hetzelfde denken, denk ik wel, ja. Kevin wil je met me trouwen?”
 73. “ O… Olaf n… natuurlijk!” Kevin is sprakeloos. Hij doet de ring om zijn vinger en kust Olaf.
 74. Veel nagenieten van verloving zal niet lukken. Want het examen is in zicht en het wordt steeds drukker. Daardoor is het belangrijk geen enkel college te missen.
 75. Ondertussen maken ze ook wat plezier om niet aan de examens te denken.
 76. En dan is de tijd aangebroken om naar het examen te gaan. Deze keer is Kevin wel met kleren vertrokken.
 77. Als ze alle twee terugkomen zijn ze met glans geslaagd. “ Proficiat,” zegt Olaf. “ Jij ook proficiat. Maar ik zat zo te denken, misschien moeten we het huisje wat renoveren met onze beurzen.”
 78. De trap wordt buiten gezet, zodat ze binnen meer plaats hebben. De leefruimte wordt veranderd en ook de slaapkamer.
 79. Legacy-Place 1 “ Hey, Rick! Zou je willen langskomen, zo kan ik je ineens ook voorstellen aan mijn ouders.” “…” “ Oké, tot straks!”
 80. Daarna gaat Lisa naar de badkamer om zich op te maken. “ Oh nee, een vuiltje tussen mijn tanden, dat moet eruit!”
 81. “ Hey, Ri… hmpf!” Lisa kan haar zin niet afmaken wat Rick zoent haar al.
 82. “ Klaar om voorgesteld te worden aan mijn ouders?” vraagt Lisa. “ Helemaal!”
 83. “ Mam, mag ik je voor stellen aan mijn liefje Rick?” “ Aangenaam, Rick… en hoe nog?” “ Kannebrij. Rick Kannebrij, mevrouw.” “ Mevrouw!? Ik zie er nog jong uit en wil mijn jeugdigheid nog even behouden en mevrouw klinkt oud, dus zeg gewoon maar Karin,” zegt Karin lachend.
 84. Karin wilt eventjes met Rick alleen praten. “ Ik wil weten dat je belooft om goed voor Lisa te zorgen,” zegt Karin. “ Dat beloof ik, Karin.” “ Goed, anders heb je met mij te maken.”
 85. “ We moeten wel nog even wachten op pap,” zegt Lisa als ze samen met Rick op de bank zit. “ Dat is niet erg. Ik weet wel iets wat we kunnen doen tijdens het wachten.” Dan zoent Rick Lisa.
 86. Even later zitten Lisa en Rick in Lisa's kamer. “ Rick, ik heb zo eens nagedacht, binnenkort gaan we studeren en het zou wel leuk zijn als we dit samen kunnen doen. Dus…” “ Dus je vraagt of ik samen met jou wil studeren? Ik zou niets liever willen, Lisa!” Dan geeft Lisa Rick een luchtzoentje.
 87. Lisa en Rick gaan terug naar beneden omdat ze een auto op de oprit horen rijden. “ Pap, dit Rick Kannebrij mijn vriendje.” “ Aangenaam kennismaken, Rick,” zegt Dave. “ U ook, meneer.” “ Zeg gewoon maar Dave.”
 88. Als het avond is neemt Lisa afscheid van Rick.
 89. “ Dave…?” “ Wat is er?” “ Vanmorgen was ik erg misselijk en vanmiddag heb overgegeven en door de reactie van Lisa denk ik dat ik terug zwanger ben.”
 90. Karin staat op en ze wordt dikker “ Ik ben zeker dat ik zwanger ben.” “ Nou, ik had niet verwacht dat ik op deze leeftijd nog vader zou worden maar het kleintje is welkom.”
 91. Universiteit Kevin heeft een nieuwe spiegel gekocht zodat hij kan oefenen voor zijn vaardigheden.
 92. Olaf heeft nu nog geen zin om al te studeren dus speelt hij SSX3.
 93. Maar zin hebben in studeren of niet, toch moet Olaf naar het college.
 94. Ondertussen wordt Kevin gebeld op de telefoon “ Hoi, mam!” “…” “ Wat zeg je? Zwanger?! Op jou leeftijd? “…” “ Nee, natuurlijk wil ik je niet beledigen, maar met de zwangerschap van Emma had je het al zo zwaar.” “…” “ Als jij je goed voelt is dat goed, maar ik moet nu ophangen, tot ziens!”
 95. “ Wie was dat aan de telefoon?” vraag Olaf. “’ t Was mam, ze is terug zwanger” “ Wat?! Dat meen je niet! Op haar leeftijd!” “ Ja.”
 96. “ Het kan haar kleinkind zijn.” “ Zeg, zo oud is ze nu ook niet, hé! Hoe durf je mijn familie te beledigen,” zegt Kevin lachend en ongemeend. Daarna kietelt Kevin Olaf voor straf.
 97. Later op de avond zitten Olaf en Kevin nog te studeren maar met gezelschap van een koe lukt het niet echt.
 98. “ Zo, eindelijk is die irritante koe weg,” zegt Olaf zuchtend. “ Inderdaad, ik had ze letterlijk het huis willen uitgooien,” zegt Kevin geeuwend.
 99. Het is nog eventjes voor het examen, maar Kevin en Olaf moeten wel hun handen uit de mouwen steken.
 100. En nog steeds hebben ze op andere uren college.
 101. Als Kevin van het college komt ziet hij een bekend persoon staan. “ Hey, Lisa!” zegt Kevin blij en hij geeft zijn zusje en kusje. “ Hoi broertje! Ik was in de buurt dus ik dacht, ik spring eens binnen bij mijn favoriete broertje. “ Ik ben ook je enigste broer Lisa!”
 102. “ Wat is de reden voor je bezoek? Je was nu niet zomaar toevallog in de buurt, toch?” vraagt Kevin als Lisa aan tafel komt zitten met een bord salade. “ Je weet dat ik binnenkort ga studeren en ik was de universiteit al aan het verkennen. Ik moest ook van mam jullie uitnodigen voor het verjaardagsfeestje van Emma en ik heb nog een vraagje. Zou ik als ga studeren bij jullie mogen komen wonen?”
 103. “ Wat Emma betreft, ik kom al zeker, maar ik zal het ook nog aan Olaf vragen. En natuurlijk mag bij ons komen wonen, dit huis is een beetje bedoelt voor heel de familie. Maar we hebben dan nog wel een jaar te gaan.” “ Maar dat is niet erg, ik ben blij dat ik bij jullie mag komen wonen.”
 104. “ Zeg, heb je het al gehoord van mam? Ze is terug zwanger!” “ Ik weet het ze had me daarover al gebeld. Olaf zei dat het haar kleinkind wel kan zijn.” Lisa lacht.
 105. “ Wat is dat allemaal over mij?” vraagt Olaf als hij aan tafel komt zitten. “ We waren bezig met praten over het feit dat je mam bijna hebt omgedoopt tot oma,” zegt Lisa droogjes. “ Oh, daarover.” “ Maar eigenlijk is zo’n kleintje toch wel schattig, he?” zegt Olaf.
 106. “ Ja dat wel, ik kijk er naar uit om het helemaal te vertroetelen,” zegt Lisa. Daarna praten Lisa en Olaf nog verder over de schattigheid van baby’s. Kevin rolt met zijn ogen. “Familiesims,” zegt hij zachtjes maar luid genoeg zodat Lisa en Olaf het kunnen horen. “ Heb je iets tegen ons ofzo?” zegt Lisa dreigend maar met een glimlach. “ Nee, nee,” zegt Kevin zo onschuldig mogelijk.
 107. Lisa en Olaf kijken Kevin met dreigende ogen aan. “ Kietelaanval!” roepen ze in koor. Zo snel als hij kan loopt Kevin weg, maar Lisa en Olaf zijn hem al op de hielen.
 108. Kevin, die de kietelaanval verloren heeft, gaat hijgend op bed liggen. “ Oké, doe… dat… nooit meer!” “ Dat krijg ervan als je familiesims beledigt,” zegt Olaf glimlachend.
 109. Het examen is bijna terug in zicht, dus moeten Kevin en Olaf nog wat studeren.
 110. Tegen de avond is aangebroken gaat Kevin naar het verjaardagsfeestje van Emma. “ Olaf, ga je mee naar Emma’s feestje?” “ Nee, ik wil nog wat dingetjes afwerken.”
 111. Legacy-Place 1 De gasten arriveren voor Emma’s verjaardag.
 112. De gasten zijn nog maar net binnen en Emma wil de kaarsjes al uitblazen. Al snel staat er een mooi tienermeisje. “ Wat heb je gekozen,” vraagt Karin. “ Romantiek en mijn levenswens is Professioneel Partygast worden.”
 113. “ Zo dat past beter bij mij,” zegt Emma als ze zich heeft omgekleed. “ Inderdaad,” zegt Lisa.
 114. Ondertussen zijn Karin en Kevin aan het praten. “ Wat is dat je om vinger?” vraagt Karin. “ Euhm… dat is…” “ Ben je verloofd? En je zegt niets?” “ Ja, euhm…”
 115. “ Proficiat!” roept Karin blij uit en ze knuffelt haar zoon.
 116. “ Maar ik moet nu vertrekken, als ik mijn examen niet wil missen.” “ Dag, broertje!” zegt Emma. “ Dag, Emma!”
 117. Universiteit Olaf vertrekt naar het examen maar Kevin is er nog niet. Maar Kevin is nog net op tijd om naar het examen te gaan.
 118. Zorgen zijn voor niets nodig want ze zijn geslaagd.
 119. Legacy-Place 1 “ Zo wat wou je zeggen?” vraagt Emma aan Rick als ze samen in de tuin staan. “ Wel, het gaat over Lisa. Onze relatie is niet echt wat ik wil.” “ Hoe bedoel je?” vraagt Emma.
 120. “ Wel, het enigste wat we doen is zoenen of een flirterige opmerking geven maar ik wil meer.” “ Zoals…?” “ Wel we gaan nooit uit en als ik iets spannends wil doen ,zegt ze dat ze er nog niet klaar voor is.”
 121. “ Ik weet wel iets wat jullie relatie spannender kan maken,” zegt Emma. “ O ja? Wat?” “ Dit…” Dan zoent Emma Rick en hij vindt het zelfs niet erg.
 122. “ Weten jullie waar Rick en Emma zijn?” vraagt Lisa aan haar ouders. “ Ik denk dat ze buiten zijn,” zegt Dave.
 123. Zoals haar ouders gezegd hebben gaat Lisa naar buiten, maar wat ze buiten zit is niet hetgene dat ze verwacht van ‘samen buiten zijn’.
 124. “ Jij afgrijselijke vrouwenmaniak! Ik draai mijn hoofd nog maar om en je zit al te kussen met Emma!” “ Maar…” “ Het is uit Rick! Ik wil je nooit meer zien!”
 125. “ En wat bezielt jou, Emma? Het is niet omdat je romantiek sim bent dat je je moet gedragen als een ordinaire slet!” “ Hij zat een beetje in put en ik moest hem helpen!” “ Hoe? Daar hem te zoenen?”
 126. “ Lisa, je bent blind! Ik heb verhalen gehoord over Rick. Tijdens gymles kijkt hij door het sleutelgat van de meisjeskleedkamer en als jij je nog maar omdraait, flirt Rick al met andere meisjes.” “ Ja oké dan, maar jij liet dan wel doodleuk toe dat hij je kuste!”
 127. “ Emma, jij vertelt dit verhaal alleen zodat je zelf geen schuld treft!” “ Wat ken je mij goed,” zegt Emma met een gemeen lachje.
 128. Lisa kan haar woede niet beheersen en valt Emma aan. “ Kom hier dat ik je onder handen neem, bitch!”
 129. Natuurlijk merken Dave en Karin het kabaal op. Karin is als eerste buiten. “ Meisjes! Stop alsjeblieft!” Maar ze lijken Karin niet te horen.
 130. Karin wilt de meisjes uit elkaar houden, maar dat is misschien niet zo slim. Uit stofwolk verschijnt een been in de richting van Karins buik. Het been schopt, onbewust, in de buik van Karin. “ Aaah,” gilt Karin van de pijn.
 131. De meisjes stoppen met vechten. “ Mam!” roepen ze bezorgd in koor.
 132. Ik weet het eindigt gemeen, maar ik vindt het goed zo. Ik hoop dat dit al beter is dan de vorige delen, misschien alleen de universiteit is wat minder, maar daar had nog niet echt ideeën of een verhaal voor. Maar ik denk als Lisa en Emma op de universiteit komen te zitten dat het best wel interessant zal worden.
Advertisement