Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hoofdstuk 1.6 plannen

475 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Hoofdstuk 1.6 plannen

 1. 2. De volgende dag... Kevin is al vroeg op om een lekker lang bad te nemen voor hij naar school gaat.
 2. 3. Ook Lisa is al vroeg op en dat laat ze ook merken. Dave kleed zich snel aan en haalt haar uit bed, voor hij doof wordt van haar geschreeuw.
 3. 4. "Wie belt er nu zo vroeg?" moppeld Dave,"Hallo, Wendy!" "..." "Natuurlijk kan ik het je vergeven! Het is tenslotte al een tijd geleden dat je dat tegen mij gegegd hebt." Ze praten nog een tijdje verder.
 4. 5. Zoals gewoonlijk gaat Kevin naar school. Hij begroet de chauffeur en hij stapt in.
 5. 6. Ondertussen is Karin ook wakker en maakt haar klaar voor haar eerste werkdag als proefkonijn. Maar Lisa denkt er anders over en wilt haar mama thuis laten. "Nee, Lisa, mama moet gaan werken," zegt Karin. Ze geeft haar een knuffel en vertrekt.
 6. 7. Karin moet wel eventjes wennen aan de carpool, vroeger werd ze door een veel betere opgehaald. Maar hoe de carpool eruit ziet daar let ze niet lang op, maar ze probeert haar zenuwen onder controle te houden.
 7. 8. Dave heeft nu eventjes tijd voor zichzelf, want Emma slaapt en Lisa speelt. Dus werkt hij nog wat aan zijn vaardigheden.
 8. 9. De tijd vliegt voorbij en Kevin komt thuis. Kevin wilt graag zijn 10 behouden en maakt zijn huiswerk.
 9. 10. En ook Karin komt thuis. Zenuwen waren voor niets nodig. Haar baas is zo onder de indruk en geeft haar meteen promotie.
 10. 11. "Zo, hier is mijn vrouwtje," zegt Dave blij. Hij omhelst haar zeer stevig. "Oei, ineens zo blij of moet je me iets vertellen?" vraagt Karin lachend. "Wel, het bad is kapot en euh..." "Ik zal het wel repareren," zegt Karin en moet grinniken.
 11. 12. Karin repareert het bad met een lach op haar gezicht. "Dat hij het zo vraagt," denkt Karin, "hij is ook niet echt handig hé."
 12. 13. Als Karin klaar is met het repareren van het bad gaat ze naar buiten. Karin wilt haar levenswens nog op tijd behalen en drinkt daarom wat levenselixer.
 13. 14. Daarna gaat Karin nog wat aan haar vaardigheden werken. Ze wil snel mogelijk terug promotie maken.
 14. 15. "Wow, nu pas zie ik hoe jong je lijkt!" zegt Dave." "Levenselixer doet wonderen!" zegt Karin en zoent hem.
 15. 16. Ze verhuizen naar hun slaapkamer en zoenen daar verder. Alleen aandacht voor elkaar hebben ze, niets horen ze van het geluid om hen heen. Maar Lisa komt het feestje verstoren en loopt hun kamer in. "Mama, Papa? Verstoppertje!"
 16. 17. Karin doet snel haar ondergoed aan en pakt Lisa op. "Niet bestemdt voor de oogjes en oortjes van kleine kinderen." zegt Karin.
 17. 18. "Ga maar terug slapen, liefje," zegt Karin, "en niet uit bed komen, hé! "Verstoppertje, verstoppertje!" roept Lisa. "Een andere keer Lisa."
 18. 19. "Wat was me dat," zegt Karin. "In het vervolg even checken of ze al slapen misschien?" zegt Dave. "Misschien wel." Karin grinnikt en ze valt in slaap.
 19. 20. Karin staat vroeg op en ze maakt het ontbijt klaar.
 20. 21. Emma laat ook weer eens van zich horen en Dave komt al snel de kamer in. Hopelijk wordt je snel wat groter zodat ik je zindelijk kan maken. Dave knijpt zijn neus dicht als hij haar luier uit doet.
 21. 22. "Papa, wanneer gaan we het huis nog eens verbouwen?" vraagt Kevin. "Waarom, het is hier toch leuk?" zegt Dave. "Dave, misschien is het toch wel goed dat we ons huis verbouwen. Ik bedoel niet alleen voor onze kinderen, maar ook voor eventueel kleinkinderen." zegt Karin "Daar, heb je misschien wel een punt," zegt Dave.
 22. 23. Er is onlangs een nieuwe douche gezet en Dave wilt hem wel eens uitproberen. Dave is zeer tevreden over het resultaat en Karin wilt hem ook uitproberen. Ook zij is zeer tevreden.
 23. 24. "Hallo, Wendy!" zegt Dave als hij de telefoon heeft opgenomen. "..." "Of je mag langs komen? Natuurlijk! "..." "Oke, ik zie je zo!"
 24. 25. Ondertussen de bus voor Kevin aangekomen. Omdat het vandaag vrijdag is, kijkt Kevin uit naar het weekend.
 25. 26. Even later komt Wendy aan. "Hey, Wendy! Ik heb je lang niet gezien!" zegt Dave terwijl hij haar drie zoenen op de wang geeft. "Ik jou ook niet!" zegt Wendy.
 26. 27. "Hoe gaat het nu met jou?" vraagt Wendy "Goed, ik ben getrouwd en ik heb 3 kinderen en straks gaan we het huis verbouwen. En jij?" Het lijkt alsof Wendy haar glimlacht verdwijnt wanneer ze de woorden 'getrouwd' en 'kinderen' hoort. "Ik kom in Legacy-Place wonen. Ik kan nu meteen al intrekken in het nieuwe huis dat hier gebouwd is."
 27. 28. Na een tijdje gepraat te hebben zegt Wendy: "Ik ga eens vertrekken, zo kan ik meteen in m'n nieuw huisje trekken." "Is goed, hopelijk zie ik je snel terug!" Dave geeft haar een knuffel.
 28. 29. Nu dat Wendy vertrokken is kan Dave beginnen verbouwen. Al snel staat er een groot, nieuw huis op het kavel.
 29. 30. Als Dave binnenkomt gaat de telefoon. "Hallo, met Dave Timmermans." "..." "Hey, Wendy! Natuurlijk wil ik je huisje eens zien. Ik kom er zo aan."
 30. 31. Dus zoals afgesproken gaat Dave naar Wendy...
 31. 32. Legacy-Place 2 "Zo, dit is mijn eigen huis," zegt Wendy, "het is klein maar het is niet de bedoeling om hier lang te wonen." Haar blik valt op het huis van Dave en Karin.
 32. 33. "Hallo, Angelina. Het eerste deel van het plan is geslaagd." "..." "Ik bel je morgen terug, is dat goed?"
 33. 34. Maar Wendy legt de hoorn nog niet neer. "Hallo, Casper." "..." "Zou je even willen langskomen?" "..." "Oke, tot straks!"
 34. 35. Even later belt Casper aan. "Hey, Casper." "Hallo, Wendy. Wow, cool huis heb jij!"
 35. 36. Wendy en Casper praten wat bij tot Casper iets onverwachts zegt. "Euh, Wendy... Ik zit al heel lang met dit gevoel, maar ik... ik ben verliefd op jou." Wendy schrikt zich een hoedje.
 36. 37. Maar door die lieve woorden laat Wendy zich al snel verleiden door Casper. Wendy is al erg lang vrijgezel en vindt het niet erg om eens te flirten met iemand. Ze laat het dan ook toe dat Casper haar zoent.
 37. 38. Casper wilt graag het huisje zien en Wendy laat hem binnen. Maar het gaat hem meer over het bed. Wendy en Casper gaan samen op bed liggen en zoenen elkaar.
 38. 39. Het is prettiger onder de lakens en dat vinden Wendy en Casper ook. Al beseft Wendy niet echt wat ze doet.
 39. 40. En al snel beseft ze wat er gebeurd is. "Dit had niet mogen gebeuren!" denkt ze. Snel neemt ze afscheid van Casper.
 40. 41. Ze kan snel haar zinnen ergens anders zetten en begroet Karin.
 41. 42. "Ik stoor toch niet?" vraagt Karin terwijl ze Wendy in haar ondergoed goed bekijkt. "Nee, natuurlijk niet!" "Ik dacht: zal ik maar eens langs Wendy gaan, we zijn nu toch aan het verbouwen." Karin en Wendy praten met elkaar over allerlei vrouwen dingen.
 42. 43. "Ik ga eens vertrekken ik moet zodadelijk werken," zegt Karin. "Is goed, tot nog eens." Ze geeft Karin een knuffel en gaat naar binnen om iets anders aan te doen, ze merkt dat andere sims haar raar bekijken.
 43. 44. "Hey, Dave!" "..." "Zou je eens langs willen komen om mijn nieuwe huisje te zien?" "..." "Oke, zie je zo!"
 44. 45. "Hey, Dave!" "Hoi, Wendy!" "Zullen we ineens binnengaan?"
 45. 46. "Je woont hier wel leuk. Veel beter toen ik hier voor het eerst kwam wonen," zegt Dave. Wendy lacht. "Als er hier nu nog een man zou willen wonen is het plaatje compleet. Ik wil een graag en lieve, knappe man zoals jij." Dave voelt zich wat ongemakkelijk. Ze praten nog wat verder en nemen daarna afscheid.
 46. 47. Wendy doet snel haar pyjama aan en kruipt in bed. Ze denkt aan haar ongelukje met Casper, maar ze denkt ook aan Dave...
 47. 48. Legacy-Place 1 Dave is net teruggekomen van zijn bezoekje aan Wendy. Nog steeds zit hij te denken aan wat Wendy zei: "Ik wil een graag en lieve, knappe man zoals jij."
 48. 49. Dus gaat Dave douchen om zijn gedachten op een rijtje te zetten. "Er is iets met Wendy, maar wat?" denkt Dave bij zichzelf.
 49. 50. Natuurlijk weet Karin niet wat erin de gedachten van Dave omgaat. Ondertussen maakt ze zich klaar om te gaan werken en maakt nog snel iets te eten klaar.
 50. 51. Dave is erg moe en omdat hij laat moet gaan werken, kruipt hij in zijn bed. Maar snel valt hij niet slaap, hij denkt nog steeds aan wat Wendy zei.
 51. 52. Nog voor Karin gaat werken doet ze nog snel een dutje op de nieuwe zetel.
 52. 53. Als de carpool van Karin gearriveerd is, komt de schoolbus ook juist aangereden. Kevin stapt blij uit omdat het weekend begint.
 53. 54. Karin trekt snel haar werkoutfit aan en gaat naar de carpool.
 54. 55. Kevin laat zijn huiswerk liggen, zodat hij dat morgen kan maken, en gaat TV kijken.
 55. 56. Dave moet gaan werken dus staat hij op. Hij wrijft nog even in zijn ogen als hij op de bedrand zit. Dave doet de kledingskast open en doet zijn chique doktersjas aan.
 56. 57. En uiteindelijk arriveert de carpool van Dave. Hij stapt in en gaat werken.
 57. 58. "En wat heb je vandaag geleerd op school?" vraagt Karen de kinderverzorgster. "Wie hebben over het leven van een olifant geleerd."
 58. 59. "Hoi, Marsha!" zegt Kevin als hij de telefoon opneemt. "..." "Het gaat wel, maar die kinderverzorgster is echt saai! Ze praat met me alleen over school en ze geeft veel meer aandacht aan Lisa en Emma en ik krijg dat amper."
 59. 60. En Kevin heeft gelijk, Karen geeft Lisa eten terwijl Kevin bijna zit te verhongeren.
 60. 61. Uiteindelijk heeft Karen toch wat eten klaar gemaakt. "Pudding, dat vult je maag niet eens!" zeurt Kevin tegen zichzelf.
 61. 62. Kevin moest van Karen gaan slapen. Eerst protesteert hij, omdat Lisa nog niet in bed ligt, maar toch gaat hij dan maar naar bed.
 62. 63. Karen is nog lang niet van plan om Lisa in bed te leggen, maar doet haar in bad. "Water, koud!" roept Lisa.
 63. 64. Karin komt thuis met een promotie als praktijkonderzoeker. Nu is ze weer een stapje dichter bij haar levenswens.
 64. 65. Nadat ze Karen heeft weggestuurd en Lisa in bed heeft gestoken, eet ze nog wat pudding.
 65. 66. Na een drukke dag gewerkt te hebben neemt Karin een ontspannend bad. Daarna gaat ze slapen.
 66. 67. Erg laat komt Dave thuis. Hij heeft geen promotie gemaakt, maar daar denkt hij niet aan want hij is erg moe.
 67. 68. Dave doet zijn pyjama aan en kruipt dicht bij Karin.
 68. 69. Legacy-Place 2 De volgende ochtend spurt Wendy naar het toilet. "Dit kan niet van het eten komen," denkt Wendy, "oh nee, het zal toch niet...!"
 69. 70. Omdat Wendy zich wat misselijk voelt gaat ze douchen. "Ik kan toch niet zwanger zijn. Dat stuurt onze plannen in de war."
 70. 71. Droevig zit Wendy aan tafel haar havermoutpap op te eten, het smaakt niet echt. Ze wilt geen kind en zeker niet van Casper. Wat met hem gebeurde was een ongelukje.
 71. 72. Dan gaat Wendy naar de telefoon. "Hoi, Angelina! Ik wil graag de plannen vandaag met jou bespreken en ik moet je ook nog iets vertellen." "..." "Oké, tot zo!"
 72. 73. Niet veel later gaat de bel. "Hey, Angelina!" "Hoi, Wendy! Nou, wat wil je me nu vertellen?"
 73. 74. "Wel, euh... ik ben zwanger." "Zwanger? Dit is kei leuk! Wie is de vader?" vraagt Angelina blij. "De vader is... Casper, maar ik wil niets meer met hem te maken hebben. Maar stuurt dit niet onze plannen in de war?"
 74. 75. "Maar natuurlijk niet! Het maakt jou alleen maar onschuldiger," zegt Angelina. "Oh, dank je, Angelina!" zegt Wendy terwijl ze haar knuffelt.
 75. 76. Wendy loopt naar binnen want ze voelt iets opkomen uit haar maag.
 76. 77. Ze bereikt nog net op tijd het toilet. "Bah, zwanger zijn is zeker geen pretje! En als dat kind geboren wordt heb je er alleen maar last van!"
 77. 78. "Gaat het een beetje?" vraagt Angelina. "Ja, goed. Maar even over iets anders. Misschien is het makkelijker dat je hier blijft wonen, zo moet je niet altijd langskomen." "Dit is geweldig, Wendy! Maar ik moet nu wel gaan werken."
 78. 79. Er klinkt buiten een hels lawaai. De helikopter voor Angelina land voor het huisje van Wendy. Angelina werkt immers als magnaat, de top van de carrière commercie.
 79. 80. Dan gaat de telefoon voor Wendy. "Hallo, met Wendy Draaijingh. "..." "Nee, Casper! Ik wel niets meer met je te maken hebben!"
 80. 81. Wendy legt de telefoon boos neer en leest een kookboek. Iets nieuws leren is altijd zeer handig, zeker voor een kennissim.
 81. 82. Dan maakt Wendy nog een boterhammetje voor haarzelf. "Pff, ik haat zwanger zijn! Dat klein mormel zit lekker van mijn eten mee te eten!"
 82. 83. Wendy is ook erg moe geworden van de zwangerschap en gaat dan maar slapen.
 83. 84. Lang slaap ze niet want ze wordt wat dikker door de zwangerschap. "Kan dat mormel mij nu niet één minuutje rust geven?" Dan kruipt Wendy terug in bed.
 84. 85. Even later komt Angelina van haar werk thuis. Als de helikopter is weggevlogen roept Angelina: "Wendy, ik ben thuis!"
 85. 86. "... Dus het is duidelijk, hé," zegt Wendy. "Ja, helemaal," zegt Angelina. "Karin Timmermans, je laatste uren zijn geslagen."
 86. 87. Legacy-Place 1 Karin wordt wakker door het geschreeuw van Emma. Met nog wallen onder haar ogen ververst ze de luier van Emma.
 87. 88. En als ook Lisa wakker wordt, moet ze ook van zich laten horen. "Mamaaa!" roept Lisa, "Ik jarig!"
 88. 89. "Natuurlijk weet ik dat je jarig bent, maar kun je nog wachten tot vanavond?" zegt Karin als ze de slaapkamer binnenkomt. Dan doet ze Lisa haar kleren aan.
 89. 90. "Ga jij maar spelen," zegt Karin als ze Lisa neerzet. Naar zo'n dingens luister Lisa natuurlijk en dan speelt ze maar op haar mini-xylofoon.
 90. 91. Als Karin terug in bed ligt, staat Dave op. Hij rekt zich uit en gaat dan naar de woonkamer.
 91. 92. Dave maakt dan wat havermoutpap klaar, voor zichzelf en voor de anderen die nog slapen.
 92. 93. Ook al is het weekend, Kevin staat al vroeg op. "Hoe vroeger je opstaat, hoe langer de dag duurt," is Kevin zijn motto.
 93. 94. "Wat ga je vandaag doen?" vraagt Dave. "M'n huiswerk maken, schilderen en..." "De verjaardag van je zusjes vieren," vult Dave aan. Kevin zucht.
 94. 95. "Goedemorgen," zegt Karin terwijl de andere hetzelfde zeggen. "Heb je de taart voor Lisa en Emma al gekocht?" vraagt Karin. "Oeps, die ben ik vergeten!" zegt Dave. Kevin rolt met zijn ogen, "ze praten altijd over Lisa en Emma," denkt hij. "Ik zal ze wel gaan halen na het werk," zegt Karin.
 95. 96. Lisa moet natuurlijk ook eten, dus zet Dave haar in de kinderstoel.
 96. 97. Ondertussen maakt Kevin zijn huiswerk. Hij zou liever willen spelen maar als hij zijn 10 wilt behouden moet dat wel.
 97. 98. Karen komt binnen en Dave kijkt vreemd op. "Karen? Wat doe jij hier?" "Voor je kinderen zorgen natuurlijk." "Ik ben de hele dag thuis, dus ben je vandaag hier niet nodig." Hij geeft Karen een hand en ze gaat weg.
 98. 99. Kevin zijn huiswerk is gemaakt. Omdat Dave met Lisa aan het spelen is, gaat Kevin door de telescoop kijken.
 99. 100. "Je bent de laatste tijd zo alleen?" vraagt Dave. "Lisa en Emma zijn zo saai, ze kunnen zelfs niet netjes spelen." "Ach ja, ik wed dat je goede vriendjes met hen zal worden als ze wat ouder zijn." Dave geeft Kevin een knuffel.
 100. 101. "En omdat Lisa en Emma vanavond pas verjaren, zal ik je nog een tijdje bezig houden," zegt Dave. Hij kietelt Kevin, waar hij absoluut niet tegen kan. "Hahaha, nee, hahaha, papa stop!" lacht Kevin.
 101. 102. Maar dan gaat de telefoon. "Hallo, met Dave Timmermans." "..." "Goed ik zal hem geven. Kevin het is je vriendinnetje Marsha." "Hahaha!" lacht Kevin sarcastisch.
 102. 103. Nadat Kevin wat gepraat heeft aan de telefoon met Marsha, gaat hij schilderen. Het stelt niet veel voor maar hij vindt de strepen toch wel mooi.
 103. 104. Zo mooi zelfs dat, als het schilderij af is, hij het boven zijn bed hangt.
 104. 105. Kevin is nog in de stemming van schilderen en begint aan een nieuw schilderij. Hij gaat voor een uitdaging en hij probeert het huis na te schilderen.
 105. 106. Ondertussen gaat Dave wat aan zijn lichaam werken. Niet dat hij het nodig heeft voor zijn werk, maar het is toch altijd wel handig als je door de gangen van het ziekenhuis moet rennen als er iets ernstig gebeurd.
 106. 107. Dave is de nieuwe loopband nog niet gewend en hij valt er af. Kevin moet lachen hoe zijn vader er af valt. "Ja,ja, lach jij maar!" zegt Dave.
 107. 108. Dave heeft zich pijn gedaan aan zijn buik en hij gaat eventjes douchen zodat het de pijn wat verzagt.
 108. 109. Karin komt thuis deze keer zonder promotie thuis. Maar dat vindt ze niet erg, zolang ze maar geld verdienen.
 109. 110. "Mama!" roept Kevin als hij naar Karin loopt. "Wat krijg jij nu eens?" vraagt Karin. "Jij bent gewoon de liefste mama van heel de wereld."
 110. 111. "Dag ,schoonheid," zegt Dave. "Wat hebben alle mannen hier nu? Eerst Kevin dan jij." "Je bent gewoon heel mooi." En hij zoent Karin. "Ik ga me omkleden, de taarten staan al klaar beneden," zegt Karin.
 111. 112. Terwijl Dave Emma naar haar verjaardagstaart brengt, brengt Karin Lisa naar die van haar. "Zo Emma, ik zal je eventjes helpen met de kaarsjes uitblazen," zegt Dave.
 112. 113. Maar Lisa is ongeduldig en al snel is Lisa wat groter. "Wauw, dat is tof!" zegt Lisa.
 113. 114. En uiteindelijk groeit Emma ook op. "Wauw, je bent al een grote meid," zegt Dave.
 114. 115. Het zou een beetje dom zijn dat Lisa nog in de kindercontainer moet slapen en ze krijgt een volledig nieuwe kamer. Helemaal in het rood, dat is tenslotte haar lievelingskleur.
 115. 116. Lisa gaat voor een nieuwe look en ze heeft een nieuw kapsel en ook een nieuw kleedje aan.
 116. 117. Lisa is helemaal tevreden en ze kruipt, met een lachje op haar gezicht, in bed.
 117. 118. Als Kevin en Lisa in bed liggen gaat Dave ook slapen.
 118. 119. Karin bekommert zich nog eventjes op Emma. Ze geeft haar ook een nieuwe look. "Zo zie je er vele beter uit, Emma," zegt Karin.
 119. 120. Karin is nog lang niet moe en ze kijkt nog even door de telescoop. Al weet ze niet dat er gevaren om hoek de sluipen...
 120. 121. Dave wordt wakker van geluiden buiten, hij hoort de stem van Karin: "Auw, laat me los trut! Wie ben jij?" Dave hoort iets vallen.
 121. 122. Dave rent naar buiten en hij hoort nog een auto wegrijden. De telescoop is blijkbaar omgevallen. "Karin?" roept hij. Maar geen antwoord. "Karin, Kariiin?" WORDT VERVOLGD...

×