Monkey Business Johtavat Ajatukset Vol. 2

662 views

Published on

Tämä on Monkey Busineksen Johtavat Ajatukset vihkonen, joka päivitetään kerran vuodessa. Vihkon on tehnyt Katariina Kähkönen ollessaan työharjoittelussa Monkeylla.

0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
662
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Monkey Business Johtavat Ajatukset Vol. 2

  1. 1. mikämonkeybusiness? monkey business©
  2. 2. mitä on monkey business?Reilut kolme vuotta sitten kirjoitin Monkey Busineksen ensimmäiseenja toistaiseksi viimeiseen kopiokoneella tehtyyn lehteen jotakuinkin näin:Meiltä kysytään usein, mikä tämä Monkey Business on, ja me, koskaemme sitä oikein itsekään tiedä, vastaamme kysymyksellä, mitä se voisisinun mielestäsi olla? Asiakkaamme tulevat meille kertomaan mitä tämäMonkey Business oikein on.Nyt on kulunut viisi vuotta siitä, kun tapasimme Tatun kanssa istuakahvilla Ravintola Ideassa. Neljä vuotta sitten heitimme ensimmäisenkeikkamme keltaiset farkut jalassa Rovaniemellä. Kolme vuotta sittenlanseerasimme toimintamme globaalisti Omanissa, mukana myös Henna,Johanna ja Hugo. Kaksi ja puoli vuotta sitten Janne liittyi joukkoonkeltaiseen. Tänä syksynä Minna on ollut mukana. Meitä on nyt seitsemän.Tarve johtaville ajatuksille on ilmeinen. Meidän visiomme on ollut haku-sessa, ja toiminta meinannut hajaantua eri suuntiin.
  3. 3. ? Olemme supervahva tiimi, jos ja kun teemme töitä yhdessä ja yhteisen päämäärän eteen. Käsissäsi on johtavien ajatusten ensimmäinen painettu versio, ja nämä tulevat olemaan kovan keskustelun alla. Johtavat ajatukset päivitetään vuosittain, seuraavan kerran helmikuussa 2012. Tärkeää on keskustelu johtavista ajatuksista. Visiota ja päämäärää tulemme varmasti hiomaan.n: Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Silloin Monkey Business on jo jotain. Olemme alkaneet ehkä ymmärtää arvoa mitä voimme asiakkaillemmeä ja yhteistyökumppaneillemme tuottaa. Autamme ihmisistä muodostu- via organisaatioita innoivoimaan ja ratkaisemaan ongelmia. Emme innovoi tai ratko ongelmia kenenkään puolesta. Kerromme tarinoita, haastamme, kysymme, kuljemme rinnalla, rohkaisemme, ideoimme, teemme yhdessä mutta ratkaisua ei voi ulkoistaa.a, Jokaisen itse tulee olla se muutos mitä maailmalta haluaa. Jokainen on itsensä johtaja, halusi sitä tai ei. Ja johtaja johtaa esimerkillä myös . kavereitaan, pomojaan ja alaisiaan. Uskon, että johtaminen on ihmisten kannustusta ja haastamista kasvuun, kilvoitteluun itsensä johtamisen saralla. Mikä on Monkey Busineksen tyyli ja minkä arvojen mukaan toimimme? Se selviää seuraavilta sivuilta. Kiitos Katariina Kähköselle taittotyöstä, ja leikkisästä visuaalisesta ilmeestä. Sinun ansiostasi saimme johtavat ajatukset vihdoin ja viimein paperille. Jyväskylässä 19.11.2011 Ville Keränen Monkey Business
  4. 4. tyylimm eon ke l tainen, leikkis ä ja vilpitön . on ämmetehtäv miset ih saada n aa puhum tä. es sydäm
  5. 5. soppa-sessio
  6. 6. missiomme ontehdä maailmastakeltaisempi jahauskempi. tehtävämme on auttaa organisaatioita innovoimaan ja ratkomaan ongelmia.
  7. 7. “hulluutta on se, että tekee samat asiat uudelleen ja m uudelleen ja odottaa eri tuloksia.” Business onkey -Einstein keltainen oppimisen muotoilu- toimisto vahvuutemme on systeemiälykkyys. visiomme on ollaTunnistamme vuorovaiku- vuonna 2017tussysteemin olennaiset edelläkävijäosat ja tiedostamme pi- organisaatioidenenten asioiden suuren halutuin kumppanimerkityksen. pitkissä oppimis- prosesseissa.
  8. 8. Mikä on sinun supervoimasi?Supervoimat Monkey Business:Tatu "Aktiivipoika" Tuohimetsä / 040 831 8118Janne "Räyhä" Roiha / 044 034 2179Johanna "Ihmetyttö" Hytönen / 040 167 9885Henna"Supersmile" Kääriäinen / 044 524 8472Ville "Keksijä" Keränen / 040 731 2084Hugo "Huikea-Hermanni" Miskala / 050 5500715Turussa:Minna Janhonen / 040 417 3274Sähköpostit muotoa etunimi (at) banana.
  9. 9. pistäydy luonamme kahvilla, tai kutsu meidät kylään!keltainentoimistommelöytyy osoitteestakonttisentie 840800 vaajakoski

×