Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

ortografia cicle inicial

Fitxes per treballar l'ortografia a cicle inicla de primaria

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to comment

ortografia cicle inicial

 1. 1. Nom: ………………………………………………………………………………… Data:…………………………………………………………………………………………………………………………….Repassa el nom: habitació hort helicòpter hivern hipopòtam hotel hàmster herbaCompleta les frases amb les paraules anteriors:A l’ .........................................m’agrada anar a esquiar a la neu.Vaig fer un viatge en......................................... i emva agradar molt.Faig els deures a la meva......................................... .El meu avi planta bledes i cols al’......................................... .Vaig anar al zoo i em van agradar els......................................... perquèsón molt grans.El meu pare em va regalar un......................................... i eltinc en una gàbia.
 2. 2. Les vacances passades vaig anar a un......................................... deTarragona.M’agrada jugar al’......................................... delparc.Relaciona: Nosaltres X X juguen a tennis. Ells X X tinc un gos. Jo X X anirem d’excursió .Nom: ………………………………………………………………………………… Data:…………………………………………………………………………………………………………………………….Repassa el nom: bastó balena cavall bolígraf vaixell bombolles estovalles televisorCompleta les frases amb les paraules anteriors:L’estiu passat vaig fer un creuer en un......................................... moltgran.
 3. 3. El meu avi s’ajuda d’un......................................... percaminar.M’agrada jugar a fer......................................... desabó.Les .........................................estan brutes de vi.Van trobar una......................................... a laplatja.M’agrada escriure amb......................................... peròdesprés no es pot esborrar.El Reis han portat un......................................... nouperquè el que teníem es va espatllar .M’agrada muntar a......................................... per lamuntanya.Relaciona: La Laia X X juguen al pati . Els X X anem al amics cinema . Tu i jo X X escriu una carta .
 4. 4. Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.En David té un dau.En David té un dau.Al pati hi ha un ninot de neu.Al pati hi ha un ninot de neu.Tria una frase i fes un dibuix:
 5. 5. Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.La Berta va amb bicicleta.La Berta va amb bicicleta.La bata del Victor té vuitbotons.La bata del Victor té vuitbotons.Tria una frase i fes un dibuix:
 6. 6. Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.El barret és damunt del llibre.El barret és damunt del llibre.El Valentí toca el violí albalcó.El Valentí toca el violí albalcó.
 7. 7. Tria una frase i fes un dibuix:Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.La Rosa cus el botó de la camisa.La Rosa cus el botó de la camisa.
 8. 8. El Globus de la Sílvia ha petat.El Globus de la Sílvia ha petat.Tria una frase i fes un dibuix:Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.La Isabel retalla roses ambestisores.
 9. 9. La Isabel retalla roses ambestisores.El Sergi escombra la sala.El Sergi escombra la sala.Tria una frase i fes un dibuix:Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Data:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
 10. 10. DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.El pallasso salta a la pista.El pallasso salta a la pista.El gos té la cua grossa.El gos té la cua grossa.Tria una frase i fes un dibuix:Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
 11. 11. Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.La Cesca porta un cistell ambcaramels.La Cesca porta un cistell ambcaramels.Lligo la bicicleta amb la corda.Lligo la bicicleta amb la corda.Tria una frase i fes un dibuix:
 12. 12. Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.La Carla compra enciams icastanyes.La Carla compra enciams icastanyes.Agafo la cullera del calaix de lacuina.Agafo la cullera del calaix de lacuina.
 13. 13. Tria una frase i fes un dibuix:Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.El mosquit pica el Miquel a lacara.El mosquit pica el Miquel a lacara.
 14. 14. La Raquel té un esquirol i unperiquito.La Raquel té un esquirol i unperiquito.Tria una frase i fes un dibuix:Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.
 15. 15. El Carles juga en un equip debàsquet.El Carles juga en un equip debàsquet.Les raquetes costen quinze euros.Les raquetes costen quinze euros.Tria una frase i fes un dibuix:Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
 16. 16. Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.La Lluna no té llum pròpia.La lluna no té llum pròpia.Els ulls del conill sónlluminosos.Els ulls del conill sónlluminosos.Tria una frase i fes un dibuix:
 17. 17. Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.L’aranya fila la tela de lateranyina.L’aranya fila la tela de lateranyina.He trobat una pinya a la llenya.He trobat una pinya a la llenya.Tria una frase i fes un dibuix:
 18. 18. Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.La Lluïsa porta un banyadorlluent.La Lluïsa porta un banyadorlluent.El Lluc farà set anys al juny.El Lluc farà set anys al juny.
 19. 19. Tria una frase i fes un dibuix:Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.La Cèlia compra cireres almercat.La Cèlia compra cireres almercat.
 20. 20. L’esquimal carrega un paquet altrineu.L’esquimal carrega un paquet altrineu.Tria una frase i fes un dibuix:Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Data:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
 21. 21. DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.El Joaquim es posa el pijama.El Joaquim es posa el pijama.Juny i juliol són mesos d’estiu.Juny i juliol són mesos d’estiu.Tria una frase i fes un dibuix:Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
 22. 22. Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.La Gemma menja galetes perberenar.La Gemma menja galetes perberenar.Rego els geranis amb la regadora.Rego els geranis amb la regadora.Tria una frase i fes un dibuix:
 23. 23. Nom:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Data:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… DICTAT PREPARATRessegueix i copia les següents frases.Poso la gespa dins la galleda.Poso la gespa dins la galleda.He vist un gos, una girafa i uncangur.He vist un gos, una girafa i uncangur.Tria una frase i fes un dibuix:

×