Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Spre Eminescu

1,848 views

Published on

Nu voim sa traim intr-un stat poliglot, unde asa numita patrie este deasupra nationalitatii.
Singura ratiune de a fi a acestui stat, pentru noi, este nationalitatea lui romaneasca. Daca e vorba ca acest stat sa inceteze de-a fi romanesc, atunci o spunem drept ca ne este cumplit de indiferenta soarta pamantului lui.
Voim si speram nu o intoarcere la un sistem feudal, ce nici n-a existat candva in tara noastra, ci o miscare de indreptare a vietii noastre publice, o miscare al carei punct de vedere sa fie ideea de stat si de nationalitate. (Mihai Eminescu)


Carte publicata cu ISBN.

Dreptul de copy pentru aceasta lucrare este gratuit si neingradite, atat pentru Romania cat si pentru fiecare dintre celelalte tari ale lumii (CopyFREE book!).

  • Be the first to comment

Spre Eminescu

  1. 1. Radu Mihai CRIŞAN doctor în economie – specializarea Istoria gândirii economice SPRE EMINESCU Răspuns românesc la ameninţările prezentului şi la provocările viitorului Ediţia a IV-a (reeditare după ediţia a III-a revizuită) Editura TIBO BUCUREŞTI 2008

×