Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Author account brochure on e-learn.pro

239 views

Published on

Information about author account on e-learn.pro.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Author account brochure on e-learn.pro

  1. 1. АВТОРСКИ АКАУНТ
  2. 2. КАКВО Е ELEARN.PRO? Първият, до май 2015 година - изграждане на множество корпоративни акаунти и ядрото на системата. То ще функционира под формата на проект Start.eLearn.Pro - електронен магазин и пространство за споделяне на електронни книги и електронни обучения на web адрес: www.start.elearn.pro Вторият етап обхваща функционалностите на професионална мрежа за обучение и развитие, както и активна партньорска програма за издатели, автори и маркетинг партньори: www.elearn.pro При финалния етап професионалната мрежа за обучение и развитие eLearn.Pro ще бъде достъпна за крайните потребители. eLearn.Pro е проект на Moby2 Ltd. и стартира от началото на 2010 година. Той се развива в три етапа: ЗАЩО ДА СЕ НАСОЧИМ КЪМ ДИГИТАЛНИ ИЗДАНИЯ, ОБУЧЕНИЯ И ПУБЛИКАЦИИ? Електронните книги, обучения и публикации намаляват разходите и повишават нашите резултати. Дават възможност на хората да четат и се развиват самостоятелно в удобно за тях време. Електронните книги и публикации позволяват достъп до по-широка, глобална аудитория с минимални усилия. Съдържанието е представено по модерен и интерактивен начин, с използването на глобални стандарти, оптимизирано за мобилни устройства и за хора със специални потребности. 2 ©Moby2 Ltd. 2015 Конкретните параметри, които са цитирани в предложението могат да бъдат променяни. Валидни са последните варианти, публикувани в www.moby2.com ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ АВТОРСКИ АКАУНТ В ELEARN.PRO? Възможност за създаване на онлайн съдържание чрез собствен блог в платформата -персонална комуникация с публиката и феновете, възможност за провеждане на онлайн проучвания и получаване на обратна връзка. Популяризация на собствените идеи и продукти пред глобална аудитория и специфични езикови общности. Възможност авторите, изследователите и глобалните лидери да организират Уебинари и онлайн събития, да монетаризират успешно своите знания и съвети към аудиторията. Възможност за „приемни часове“ с потребителите на авторските продукти, онлайн менторинг и коучинг. Възможност за контакт и обмен на идеи, поставяне на въпроси и търсене на решения в групи по интереси и мозъчни тръстове. Достъп до ценна статистическа информация и рапортинг генерирани в платформата улесняваща big data анализи. КАКВО ОТЛИЧАВА ELEARN.PRO ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПЛАТФОРМИ? eLearn.pro дава достъп на авторите до уникална по рода си функция: „Портфолио embed“. Какво представлява „Портфолио embed“?
  3. 3. 3 ©Moby2 Ltd. 2015 Конкретните параметри, които са цитирани в предложението могат да бъдат променяни. Валидни са последните варианти, публикувани в www.moby2.com Това е функция, позволяваща ви да embed-нете определен продукт от платформата eLearn. pro във ваш сайт или блог. Това става изключително лесно - копирате и поставяте готов HTML код и го форматирате според вашите потребности. По този начин, можете да насочите вниманието на интернет аудиторията към вашите дигитални продукти. Да фокусирате вниманието към определена тема, върху която работите или кауза, за която лидерите. Да допълните съдържание и публикации в собствени сайтове, блогове или профили в социалните мрежи. Благодарение на „портфолио embed“ функцията печелите трафик и популярност. Можете да реализирате допълнителни приходи, ако политиката на вашите издатели е да използват мрежовия дигитален маркетинг. Функцията е активна при политика на издателите и авторите за подобно споделяне.
  4. 4. Моби2 ЕООД, бул. България 49, Бизнес Център Витоша, София 1404 За информация и договаряне, моля, свържете се с нас на посочените координати. Можете да научите повече за проекта eLearn.pro под формата на електронно обучение тук: http://moby2.com/public/present/elearn/ За контакт: Телефони: +359 2 4912353, +359 2 4912354, +359 2 4912355; Факс: +359 2 4913322; Имейл: office@moby2.com Сайт: www.moby2.com

×