Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
CERVERA
CERVERA
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 16 Ad

More Related Content

Similar to Albi (20)

Advertisement

Albi

 1. 1. ALBI, ciutat episcopal
 2. 2. ALBI és la més italiana de les ciutats del Tarn i patrimoni de la Unesco. Trobem carrerons estrets, vorejats de cases amb estructura de fusta, de vegades en voladís, que et transporten als seus orígens medievals.
 3. 3. A partir del segle XV, Albi va viure un període de prosperitat gràcies al comerç de safrà i sobretot de pastel (planta que produeix una tintura blava). Així és com la ciutat creix i es dota de magnífics palaus d'estil renaixentista.
 4. 4. Catedral de Santa Cecília La catedral de maons més gran del món, és una obra mestra del gòtic meridional, art militant concebut contra l'heretgia càtara per reafirmar la potència de l'Església.
 5. 5. El seu interior, pintat completament, alberga una decoració excepcional. La tribuna i el Els frescos de la volta El judici final més gran recinte del cor amb són el conjunt més de l'Edat Mitjana un estatuari de gran de pintures (1474-1484) pedra sorprenent italianes realitzades a (1477-1484). França (1509-1512).
 6. 6. Palau de la Berbie Palau episcopal edificat en el segle XIII-XIV. La seva arquitectura militar es basa en la defensa passiva amb una extraordinària alçada i uns murs molt gruixuts. Aquest palau simbolitza el poder dels bisbes en un context de tensió amb els albigesos. Alberga el museu de Toulouse-Lautrec.
 7. 7. Col·legiata Saint-Salvi Dedicada a Sant Salvi, primer bisbe de la ciutat (574-584), la col·legiata té una arquitectura complexa. La part més antiga es va edificar de pedra amb l'estil del primer art romà, i dos segles més tard, s'imposà el maó en el període gòtic.
 8. 8. Claustre col·legiata La col·legiata és l'església dels canonges i del seu abat, i correspon a la segona potència eclesiàstica després del bisbe. El claustre també combina les formes romanes dels arcs, amb elements del gòtic com els capitells.
 9. 9. Monestiés
 10. 10. Cordes-sur-ciel
 11. 11. Castelnau-de-Montmiral
 12. 12. Lisle-sur-Tarn
 13. 13. Rabastens Punt de parada en els camins de Santiago de Compostel·la, catalogat com a patrimoni mundial.
 14. 14. Cité de l'espace (Toulouse) Ariane 5 de 53 Model de proves de la famosa estació metres d'alçada. espacial russa Mir
 15. 15. Pedra lunar Robots marcians
 16. 16. del 08 al 10 de febrer de 2013 Música: Quelqu'un m'a dit (Carla Bruni)

×