Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
ALBI, ciutat episcopal
ALBI    és     la   mésitaliana  de    les  ciutatsdel  Tarn    i   patrimonide la Unesco. Trobemc...
A partir del segle XV,Albi   va    viure   unperíode de prosperitatgràcies    al  comerç   desafrà   i ...
Catedral de Santa CecíliaLa catedral de maons més gran del món, és una obramestra  del  gòtic  meridional,  art  mili...
El seu interior, pintat completament, alberga unadecoració excepcional.              La   tribuna   i  ...
Palau de la BerbiePalau episcopal edificat en el segle XIII-XIV. La seva arquitecturamilitar es basa en la defensa passiva...
Col·legiata Saint-SalviDedicada  a  Sant  Salvi,  primer  bisbe  de  la  ciutat  (574-584),  lacol·legiata té un...
Claustre col·legiataLa col·legiata és lesglésia dels canonges i del seu abat, i correspona la segona potència eclesiàstica...
Monestiés
Cordes-sur-ciel
Castelnau-de-Montmiral
Lisle-sur-Tarn
Rabastens      Punt de parada en els camins      de  Santiago  de  Compostel·la,      catalogat  com...
Cité de lespace          (Toulouse)                    Ariane 5 de 53Model de proves de la fam...
Pedra lunarRobots marcians
del 08 al 10 de febrer de 2013 Música: Quelquun ma dit    (Carla Bruni)
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Albi

491 views

Published on

Published in: Travel
 • I have done a couple of papers through ⇒⇒⇒WRITE-MY-PAPER.net ⇐⇐⇐ they have always been great! They are always in touch with you to let you know the status of paper and always meet the deadline!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Albi

 1. 1. ALBI, ciutat episcopal
 2. 2. ALBI és la mésitaliana de les ciutatsdel Tarn i patrimonide la Unesco. Trobemcarrerons estrets,vorejats de cases ambestructura de fusta,de vegades en voladís,que et transporten alsseus orígens medievals.
 3. 3. A partir del segle XV,Albi va viure unperíode de prosperitatgràcies al comerç desafrà i sobretot depastel (planta queprodueix una tinturablava). Així és com laciutat creix i es dotade magnífics palausdestil renaixentista.
 4. 4. Catedral de Santa CecíliaLa catedral de maons més gran del món, és una obramestra del gòtic meridional, art militant concebutcontra lheretgia càtara per reafirmar la potència delEsglésia.
 5. 5. El seu interior, pintat completament, alberga unadecoració excepcional. La tribuna i el Els frescos de la voltaEl judici final més gran recinte del cor amb són el conjunt més de lEdat Mitjana un estatuari de gran de pintures (1474-1484) pedra sorprenent italianes realitzades a (1477-1484). França (1509-1512).
 6. 6. Palau de la BerbiePalau episcopal edificat en el segle XIII-XIV. La seva arquitecturamilitar es basa en la defensa passiva amb una extraordinària alçada iuns murs molt gruixuts. Aquest palau simbolitza el poder dels bisbesen un context de tensió amb els albigesos. Alberga el museu deToulouse-Lautrec.
 7. 7. Col·legiata Saint-SalviDedicada a Sant Salvi, primer bisbe de la ciutat (574-584), lacol·legiata té una arquitectura complexa. La part més antiga es vaedificar de pedra amb lestil del primer art romà, i dos segles méstard, simposà el maó en el període gòtic.
 8. 8. Claustre col·legiataLa col·legiata és lesglésia dels canonges i del seu abat, i correspona la segona potència eclesiàstica després del bisbe. El claustre tambécombina les formes romanes dels arcs, amb elements del gòtic comels capitells.
 9. 9. Monestiés
 10. 10. Cordes-sur-ciel
 11. 11. Castelnau-de-Montmiral
 12. 12. Lisle-sur-Tarn
 13. 13. Rabastens Punt de parada en els camins de Santiago de Compostel·la, catalogat com a patrimoni mundial.
 14. 14. Cité de lespace (Toulouse) Ariane 5 de 53Model de proves de la famosa estació metres dalçada. espacial russa Mir
 15. 15. Pedra lunarRobots marcians
 16. 16. del 08 al 10 de febrer de 2013 Música: Quelquun ma dit (Carla Bruni)

×