The life of roxann deel 1

268 views

Published on

http://missroxanne123.livejournal.com/

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
268
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
34
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

The life of roxann deel 1

 1. 1. The life of Roxann Deel 1
 2. 2. Hooi! Ten eerste welkom op mijndagboek gemaakt met de sims 3.Dit dagboek stond eerst op de site vansims 2. Die site is nu verdwenen dus hieris de opnieuw getypte versie!Veel plezier met het lezen van het eerstedeel!!
 3. 3. Hier sta ik dan… Roxann de Jong. Voor mijnnieuwe huis.“Wat een groot huis”! zei ik, toen ik het huis zag.
 4. 4. Hier staat mijn allerbeste vriend: Remco. Remco de Lange. Eigenlijk vind ik hem wel leuk, van verliefdheid, maar onze vriendschap mag niet verpest worden! Hij weet dus niet dat ik hem leuk vind.Hij is bij mij komen wonen omdat zijn oudersvonden dat ie oud genoeg was om op zichzelf tewonen.Maar… Hoe moet hij dat doen als hij niet eens geldheeft! Natuurlijk kwam ik voor hem op en nuwonen we samen in één huis!
 5. 5. Nu we eenmaal binnen zijn, gaan we zitten op eenwillekeurige bank. Er zijn namelijk veel banken hier…“Wat vind je eigenlijk van dit huis?” vraag ik aan Remco.“Echt geweldig! Maar met een klein huisje was ik ooktevreden… Echt heel bedankt dat je dit voor me overhebt!” antwoorde hij erop.
 6. 6. “Voor mijn allerbeste vriend heb ik dit welover, hoor.” zeg ik weer tegen hem.We schoven zo op dat we vlak naast elkaar zitten.Toen gaven we elkaar een knuffel.Ik voel mijn hart sneller kloppen. Ik wil hem een kusgeven maar ik durf niet.
 7. 7. Ik sta op en loop naar buiten om de krant tehalen. Als ik de krant heb ga ik naar binnenom op een stoel te zitten. Ik open de krant en kijk of er een leuk baantje tussen zit. Er zit een leuk baantje tussen! Ik kies Journalistiek.
 8. 8. Ik ga op zoek naar Remco. Hij zit niet meerop de bank, zie ik.Waar zal hij in hemelsnaam uithangen in ditgrote huis…
 9. 9. “Héé Rem, ben je hier?” zeg ik als ik hem gevonden heb.“Kon je me niet vinden dan?” vraagt hij.“Nee…” zeg ik.Ik voel mijn wangen gloeien…
 10. 10. Ik loop naar hem toe. Hij sluit de computer afen hij staat op.
 11. 11. Remco gaat voor mij staan. Hij komt een stapdichterbij.De vlindertjes in mijn buik fladderen druk rond.
 12. 12. Ik voel dat zijn lippen zachtjes tegen mijn lippenaankomen. Ik ben verrast. Vind hij mij leuk? Mij?!?
 13. 13. Opeens verbreekt hij de kus. Het voelde alsof ikvloog! En dan opeens BOEM, ik sta weer op degrond.“Het spijt me ik wilde niet…” zegt hij.“Het geeft niet… Ik…” zeg ik. Ik geef hem nog sneleen kus, voordat ik het niet meer durf.“Ik hou van jou.” zeg ik.

×