Moderne Marketing Evaluering Michael Leander 25 Feb2009

482 views

Published on

http://www.markedu.com

Evaluering af web-seminaret Moderne Markedsføring med Michael Leander den 25. februar 2009

http://www.michaelleander.com

Published in: Business
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
482
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
10
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Moderne Marketing Evaluering Michael Leander 25 Feb2009

 1. 1. Evaluering af Moderne Markedsføring Webseminar den 25. februar 2009 med Michael Leander, Fokus Integrated http://meemoo2.com/michael-leander-nielsen
 2. 2. I et samarbejde mellem
 3. 3. Opsummering web-seminar 25. februar 2009 <ul><li>42 personer fra hele Danmark tilmeldte sig web-seminaret, der blev afholdt I et samarbejde mellem FEDMA og Fokus Integrated </li></ul><ul><li>3 personer meldte afbud forud </li></ul><ul><li>13 personer udeblev uden afbud </li></ul><ul><li>26 personer deltog og modtog evalueringsemailen </li></ul><ul><li>20 personer (76,92%) udfyldte evalueringen </li></ul><ul><li>Her er resultatet af deltagernes evaluering af web-seminaret moderne markedsføring…. </li></ul>
 4. 4. Oplægsholder på Moderne Markedsføring var Michael Leander
 5. 5. 81% af deltagerne deltog for første gang i et web-seminar
 6. 6. ” Evaluér Michael Leander’s indsats 1 er laveste vurdering – 4 gennemsnit – 7 er højest mulige Det kan gøres meget bedre.
 7. 7. Moderne markedsføring den 25. februar sammenlignet med 20. januar 2009
 8. 8. Kvaliteten af markedsføringen af seminaret Meget mystisk. Se mine kommentarer på bloggen
 9. 9. Vil du anbefale web-seminaret til andre? 90% vil anbefale Meget bedre end samme web-seminar i januar 2009
 10. 10. Blev dine forventninger indfriet? Der er noget at arbejde med. Se blog for Michael Leander’s kommentar
 11. 11. Vil du gerne deltage på fremtidige web-seminarer på dansk, vil det være en stor hjælp, hvis du nedenfor vil indikere hvilke emner, der interesserer dig mest. Social networks PR/Marketing komme igang Direct Marketing Loyalitet - strategi SEO/SEM Blogs/social media Video i marketing CRM/Salgsudvikling Email, begyndere Email, advanced Mobile marketing Der vil blive arbejdet på at etablere et antal web-seminarer, der berører nogle af disse emner. Følg med på www.markedu.com og i nyhedsbrevet
 12. 12. Udtalelser fra deltagerne --- Stave/slå fejl er kun rettet, hvor disse skønnes at skæmme forståelsen -- Hvis navn er skrevet ifm. udtalelsen er dette medtaget, ellers ikke
 13. 13. Testimonials / udsagn fra deltagerne Det var virkelig spændende, og en god og let måde at kunne udvide mine kompetancer med begrænset tidsforbrug.
 14. 14. Testimonials / udsagn fra deltagerne Michael Leander er en utrolig god taler. Selvom det er online, føler man han taler i øjenhøjde! Jeg ser frem til at høre mere fra Michael.
 15. 15. Testimonials / udsagn fra deltagerne En investering på lidt over 1½ time gav mig et godt indblik i den moderne markedsføringens mysterier. Ikke mindst de spændende trends og tendenser, der blev underbygget med fakta og statistikker, gav stof til eftertanke. Helt klart et input, der vil sætte fingeraftryk på mit fremtidige arbejde. Michael Leander er en engageret taler, der har meget på hjerte. Sæt derfor gerne et ekstra kvarter af i kalenderen, så du ikke går glip af noget :-)
 16. 16. Testimonials / udsagn fra deltagerne Jeg synes det er en fantastisk måde at afholde seminar på. Bla. p.g.a tidsbesparelsen ved transport ferm og tilbage til kursussted. Ulempen er, at fokus måske ikke er helt rettet mod seminaret når man sidder ved sin egen skærm i vante omgivelser.
 17. 17. Testimonials / udsagn fra deltagerne Det var en sjov og anderledes måde at være til seminar på men absolut en positiv oplevelse som kan anbefales
 18. 18. Testimonials / udsagn fra deltagerne Webseminaret med Michael Leander var en fed oplevelse der helt sikkert har rustet mig bedre til mit job. Jeg er glad for tilgangen med at man skal arbejde med det der virker og kun det alene - om det så er back to basic eller en ny trend. DbH Simon Zeeberg.
 19. 19. Testimonials / udsagn fra deltagerne Rigtig fin og alternativ måde at deltage i et seminar på. Alt det tekniske fungerede rigtig godt.
 20. 20. Testimonials / udsagn fra deltagerne Det var tredje gang for mig at jeg har hørt Michael. Første gang til et foredrag i Roskilde, hvor tiden var presset og noget af teknikken svigtede, men emnet interesserede mig meget. Anden gang var jeg tilmeldt webseminaret, men pga. begrænset antal deltagere lykkedes mig ikke at komme på. Jeg fik så set en optagelse af webseminaret efterfølgende, dog nåede jeg ikke at se det færdig før linken blev taget af. Denne gang lykkedes det at deltage, men måtte desværre miste de sidste 20-30 minutter pga. et møde. Men alt i alt: Det var et meget spændende emne og foredraget/seminaret har givet mig en hel del inspiration og input til min markedsføring. Webseminaret har bl.a. den fordel frem for et foredrag, at man lettere kan stille spørgsmål og enten få det besvaret med det samme eller få svaret senere. Der er også mange andre fordele, som f.eks. man sparer rejsetid - både som foredragsholder og som lytter - og man kan deltage i sine egne omgivelser. For mig ville det have være rigtig rart, hvis tidspunktet var enten udenfor almindelig arbejdstid, hvor det er lettere for mig at få fred og koncentration til deltagelse, men det har været udbytterigt alligevel.
 21. 21. Testimonials / udsagn fra deltagerne Jeg blev positivt overrasket, og det sker ikke så ofte. Michael Leander er ikke den typiske markedsførings taler, der kommer nogle &quot;øhhh&quot; ind imellem, og det får ham til at virke troværdig. Jeg endte med at blive hængende meget længere end forventet, da jeg slet ikke kunne stoppe med at lytte til ham. Bagefter sad jeg med følelsen af at jeg ville høre ham igen, og at jeg havde fået rigtig mange ting at tænke over. Ian Pedersen Direktør i en grafisk virksomhed, EuroGraf
 22. 22. Testimonials / udsagn fra deltagerne Dette var min første deltagelse på et web-seminar, men det er helt sikkert ikke min sidste. Denne måde at holde seminar på tiltaler mig meget og jeg er helt sikker på at dette er fremtiden. Jeg deltager meget gerne på mange flere af Michael Leanders seminarer.
 23. 23. Testimonials / udsagn fra deltagerne Det var interessant at deltage i webseminaret, hvor Michael Leander generøst delte af sin langårige erfaring på en klar og forståelig måde. Teknisk set ligeledes helt i top og en meget effektiv metode.
 24. 24. Testimonials / udsagn fra deltagerne Jeg vil gerne anbefale selve formen: Webseminar. Det er en fantastisk tidsbesparende måde at være på kursus/konference på. Ingen transporttid eller udgifter. Ingen afbrydelser pga. rygepauser og andet. Jeg sad i mine egne trygge omgivelser, kunne kommunikere og blive klogere. Et virkelig godt interaktivt medie. At så selve indholdet af seminaret var yderst relevant for mit job gør, at jeg er så positivt overrasket. Kom bare med flere af dem, jeg er på!
 25. 25. <ul><li>Evalueringen har vist, at der er plads til forbedring. Det kan jeg ikke klare med et så bredt emne. Tiden er kommet til at fokusere emnet og dermed ditche dette web-seminar emne. </li></ul><ul><li>Drop-out rate var xtra lav ligesom deltager involveringen var god. Uhyggeligt – egentligt – for jeg gik meget over tid denne gang. Ved ikke lige hvad der skete - måske hyggede jeg mig for meget :-) </li></ul><ul><li>Indhold var på niveau med sidste web-seminar, til gengæld var der forbedringer på taler-egenskab og samlet vurdering. Samme gælder anbefalelsesraten. </li></ul><ul><li>Alt i alt rigtig gode input og – fremfor alt – handlingsanvisende input fra deltagerne, som vi kan bruge fremadrettet </li></ul>Forbedringens kunst og Michael Leander’s kommentarer
 26. 26. <ul><li>Ja – det vil jeg mene. </li></ul><ul><li>Tricket er at få denne ligning til at gå op i en højere enhed; </li></ul><ul><ul><li>Marketing power til at udbrede budskabet </li></ul></ul><ul><ul><li>Økonomi (deltager-betaling vs. sponsorater) </li></ul></ul><ul><ul><li>Talere, der kan brænde igennem æteren, om man så må sige – og hvis sponsor-speakers – talere der kan finde ud af at levere varen og ikke blot et reklameshow for eget firma </li></ul></ul><ul><li>Jeg vil arbejde videre på en model, der gør det muligt at tilbyde 1-3 web-seminarer (på dansk) hver måned med de efterspurgte emner leveret af forskellige oplægsholdere </li></ul><ul><li>Næste web-seminar på dansk 24. marts 2009 </li></ul><ul><li>Stay tuned: http://www.fokusintegrated.com/meemoo2/ </li></ul>Er der plads til web-seminarer I Danmark?

×