Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Interieur tips en ideeën voor uw woonkamer en slaapkamer

478 views

Published on

Ideeën, daar staat ons interieurmagazine 2012 bol van. Het uitgelezen moment om inspiratie op te doen voor uw interieur.
Of je nu op zoek bent naar een woonkamer of een keuken, zit- of slaapcomfort, lifestyle, accesoires of decoratie.
http://www.meubelen-jonckheere.be

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Interieur tips en ideeën voor uw woonkamer en slaapkamer

  1. 1. Woonideeën Meubelen JonckheereNieuwe catalogus 2012 Ideeën, daar staat ons interieurmagazine 2012 bol van. Het uitgelezen moment om inspiratie op te doen voor uw interieur. Of je nu op zoek bent naar een woonkamer of een keuken, zit- of slaapcomfort, lifestyle, accesoires of decoratie. Bij ons vind je alles voor de totale woonbeleving. Een nieuwe wind, een pittige toets of een frisse wind doorheen de woonkamer. Ontdek onze nieuwe catalogus, snuif de geur op van massief hout, kwaliteitsleder en pas geverfde vertrekken en je komt helemaal thuis in onze woonideeën.Interieurmagazine 2012 is bedoeld om te inspireren. Hier vind je een fijne selectie van ons ruime aanbod.
  2. 2. Geprikkeld?Stap dan snel binnen in onze winkel. Want meubelen Jonckheere etaleert het hele gamma aan stijlen.Van landelijk of retro tot minimalistisch, strak en trendy. Ook op het vlak van afwerking tref je bij ons deruimste keuze aan. Kwaliteit staat altijd voorop, met oplossingen voor ieders budget.En als je door de meubels de ruimte niet meer ziet? Geen enkel probleem: vraag advies aan onzeinterieurspecialisten.Zij helpen je met de glimlach verder en zorgen met een klare verfrissende kijk voor de look die het best bijjou past. Helemaal op maat van jouw woning en jouw dromen.Wij volgen als je dat wenst trouwens het hele proces op. Van je eerste idee tot de uiteindelijke plaatsing.Met deskundig advies, montage door vakmensen en een voortreffelijke dienst na verkoop.Want dat is service bij meubelen JonckheereIn de ruimste zin van het woord. De nieuwe catalogus staat ook boordevol nuttige tips.Hoe onderhoud ik mijn leder? Hoe kies ik mijn matras? Hoe behandel ik het hout?... Praktische wist-je-datjes die altijd van pas kunnen komen. Ontdek ons nu.
  3. 3. SlapenMeubelen Jonckheere: slaapcomfort voor jong en oud.Wil u slapen in een droominterieur?Ontdek ons complete gamma slaapkamers, jeugdkamers, dressings, boxsprings, wandkasten (orslaapkamerkasten?)Wij bieden een grote keuze slaapkamermeubels aan in verschillende stijlen.Van landelijk of retro tot minimalistisch, strak en trendy. Ook op het vlak van afwerking tref je bij ons deruimste keuze aan.Kwaliteit staat altijd voorop, met oplossingen voor ieders budget, en accesoires waar u zich thuis bij voelt.Hebt u nood aan informatie over een goed nachtrust?Consulteer onze specialisten, zij zullen u graag verder helpen met het kiezen van een goede matras..Zo wordt u een uitgeruster mens en verbetert de kwaliteit van uw leven.

×