Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

La igualtat de gènere

580 views

Published on

Treball sobre la igualtat de gènere fet per dues alumnes de 5è de primària del CEIP Mestre Guillemet de Santa Eugènia

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

La igualtat de gènere

 1. 1. LA IGUALTAT DE GÈNERE Paula i Júlia Projecte de La igualtat de gènere
 2. 2. ÍNDEX ● En aquesta presentació de diapositives trobareu: ● Què es la igualtat de gènere? ● El seu símbol ● Malala ● El dia de la dona ● Quin tipus de desigualtat?
 3. 3. QUÈ ÉS LA IGUALTAT DE GÈNERE? La igualtat de gènere també és coneguda com igualtat de sexes i implica que les dones i els homes tenen el mateix tractament.
 4. 4. DESIGUALTAT DE GÈNERE ●Les dones cobren un 26% menys que els homes.
 5. 5. EL SEU SÍMBOL ● Aquest és el símbol de la igualtat de gènere. ● Com veis és el símbol de la dona i el de l'home que estan junts amb un símbol d'igual.
 6. 6. QUIN DIA ÉS EL DIA DE LA IGUALTAT DE GÈNERE? ● El dia de la igualtat de gènere és el dia 8 de març.
 7. 7. QUIN SÓN ELS LLOCS MÉS FREQÜENTS DE LA DESIGUALTAT DE GÈNERE? ● Un dels llocs més freqüents de la desigualtat de gènere es l'Iraq on les dones han d'anar tapades i han de pensar igual que els homes.
 8. 8. EL PREMI DE NA MALALA ● Na Malala va rebre el Premi Nacional per la Pau el 2011 que atorga el Pakistan, per la seva defensa de l'educació de les nines. També ha guanyat el premi Nobel de la Pau.
 9. 9. Malala Yousafzai ● Viu al Pakistan on hi ha molta desigualtat de gènere. És una jove que ha sofrit desigualtat de gènere. Na Malala va escriure moltes frases i poemes positius.
 10. 10. FRASES DE NA MALALA ● “Un niño, un profesor, un libro y una pluma pueden cambiar al mundo. La educación es la única solución”. ● “Que las mujeres sean independientes y peleen por ellas. Es tiempo de pelear. Llamamos a los líderes mundiales a cambiar sus estrategias”. Algunos niños no quieren consolas, quieren un libro y un bolígrafo para ir al colegio"
 11. 11. ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT!

×