Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Els reis catòlics i Cristofor Colom

2,056 views

Published on

Treball de dos

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Els reis catòlics i Cristofor Colom

 1. 1. Els Reis Catòlics
 2. 2. Índex -Introducció -Reis Catòlics -Expansió dels regnes a Amèrica -Conquesta de Navarra -Conquesta de Granada -Conquesta de les Illes Canàries
 3. 3. Introducció Entre els segles XI i XIV diversos regnes hispànics cristians s'expandeixen a gairebé tota la península a costa dels febles regnes de taifes andalusins.
 4. 4. Reis Catòlics Els Reis Catòlics regnaven a Castella i Aragó i conqueriren altres regnes: Navarra, Granada...I van ajudar a Cristòfol Colom a conquerir Amèrica. S'anomenaven Reis Catòlics per imposar el catolicisme com a religió oficial.
 5. 5. Expansió dels regnes a Amèrica El 1486 Cristòfol Colom va oferir als Reis Catòlics un projecte ja ofert a Portugal: viatjar a les Índies a través d'una nova ruta per l'Atlàntic. Els informes científics referents a això van ser molt poc favorables per a Colom, i per a la Corona dels regnes resultava més important en aquell moment el conqueriment del regne de Granada. Acabada aquesta, els Reis Catòlics van acceptar el seu projecte.
 6. 6. Conquesta de Navarra Al segle XVI, al 1512Ferran el Catòlic ordenà al duc d'Alba l'ocupació de Navarra i, en menys d'un any, Navarra es va incorporar a la Monarquia Catòlica. Només es va trobar certa resistència en alguns punts del sud, i la ciutat de Pamplona, la capital, va caure només en tres dies.
 7. 7. Conquesta de Granada Una vegada que Isabel es va afirmar en el tron de Castella, va reprendre la conquesta del Regne nassarita de Granada.
 8. 8. Conquesta de les Illes Canàries La conquesta de les Illes Canàries es va dur a terme entre 1402 i 1496.
 9. 9. Fet per... -Júlia Crespí i -Joan Cresp í

×