Broscuta

731 views

Published on

Umor, email norocos, bancuri, funny

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
731
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
103
Actions
Shares
0
Downloads
9
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Broscuta

 1. 1. SALUTARE !
 2. 2. Un tip şi-a luat o zi liberă şi s-a hotărât să meargă să joace GOLF. Este la a doua gaură, când vede o broască pe iarbă. Nu îi acordă mare atenţie, până când e pe cale să lovească mingea şi aude o voce care îi spune:
 3. 3. “Oac, fier nr. 9“ Tipul se uită de jur împrejur, dar nu vede pe nimeni. “Oac, fier nr. 9“ Observă broasca şi încearcă să-i dovedească faptul că se înşeală. Lăsă crosa pe care-o alesese şi o luă pe cea de fier nr. 9.
 4. 4. Şi... pac! Nimereşte din prima. Speriat, îi spune broaştei: “Probabil eşti broasca norocului“. Broasca răspunde: “Da, sunt broasca norocului“. Tipul ia batracianul până la următoarea gaură. “Ce părere ai?", zice el către broască. “Oac, lemn nr. 3“. Omul ia crosa de lemn nr. 3 şi... pac! “Bila în gaură“. Tipul e atât de mirat că nu ştie ce să spună.
 5. 5. La sfârşitul zilei, constată că a jucat cea mai bună partidă de golf din viaţa lui şi o întreabă pe broască: “Unde mergem acum?"
 6. 6. Broasca îi răspunde: "Oac, la Las Vegas“ Ajung la Las Vegas şi omul o întreabă ce să facă. Broasca: "$3.000 pe 6 negru“. Şansa de a câştiga e foarte mică, dar omul e entuziasmat după partida de golf şi gândeşte: “Fie cum spui tu!“ Joacă şi un morman de bani îi e împins în faţă.
 7. 7. Omul îşi ia câştigul, îşi plăteşte datoriile şi o mai întreabă pe broască: “Şi acum unde mergem?"
 8. 8. “Oac, într-un oraş oarecare din lume” Ajunşi în oraş, omul cere instrucţiuni. Broasca îi răspunde: “Prezintă-ţi candidatura la preşedinţie“ Şansele de a fi ales ca preşedinte sunt şi mai mici ca la ruletă, dar omul acceptă şi reuşeşte.
 9. 9. De câţiva ani, omul e în biroul oval şi într-o zi îi spune broaştei: “Cu atâtea favoruri pe care mi le-ai făcut, m-ai făcut tare bogat şi am şi o slujbă. Mereu îţi voi fi dator pentru asta. Nu ştiu cum să mă revanşez pentru atâtea lucruri“ Broasca îi spune: “Laşa-mă să te sărut“ Omul gândeşte: “De ce nu, a făcut atâtea pentru mine?... Şi o merită... Cu sărutul, broasca s-a transformat într-o fecioară de 20 de ani.
 10. 10. Originea anecdotei e necunoscută, dar aduce noroc tuturor celor care o trimit mai departe. Acela care va rupe lanţul va avea un noroc de sfârşit de coadă şi o să-i meargă pe dos. Depinde de cât de lungă e coada. Nu şterge mailul: ultimului şef care nu l-a retrimis i s-a blocat fermoarul cu propriul scrot, unei doamne care l-a arhivat i-a crescut o ţâţă mai lungă decât cealaltă, unui alt prostovan i s-a agăţat cravata în storcătorul de suc, altă cucoană a rămas gravidă, un tânăr a folosit un prezervativ găurit, pe vecinul meu l-au prins împreună cu amanta, eu am umblat cu pantalonii puşi pe dos, în fine, dacă vrei să nu învinovăţeşti acest mail de toate nenorocirile tale, trimite-l... Dacă nu, tot trimite-l! Simplu, trimite-l la 10 prieteni cărora le doreşti noroc şi vrei să-i faci să râdă. În caz contrar, nu se va întâmpla nimic rău. P.S.. Mâncaţi sănătos, doar salate: salate de şuncă, de pastramă, de ceafă, etc. Colesterolul e tare sănătos.

×