Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

PÅ KANTEN AF HR

2,482 views

Published on

Ny serie på HR forretning i 2016: På kanten af HR

Published in: Recruiting & HR
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

PÅ KANTEN AF HR

  1. 1. NY SERIE PÅ HR FORRETNING I 2016: PÅ KANTEN AF HR
  2. 2. NY SERIE PÅ HR FORRETNING I 2016: PÅ KANTEN AF HR Flere og flere dygtige HR folk går rundt med tanker om at forlade HR. Og det er en skam. I begyndelsen af det nye år starter en ny serie på bloggen HR FORRETNING, hvor en række tidligere HR folk fortæller deres historie om, hvorfor de har sat deres medlemskab af HR i bero af forskellige – eller måske ens - årsager. Tre reflekterede og klartskuende HR folk er parate til at dele deres tanker om, hvad der er vigtigt for fremtidens organisationer og for fremtidens HR arbejde. Samtidig vil de hver især løfte sløret for, hvad der skal til for at de melder sig ind i HR igen.
  3. 3. NY SERIE PÅ HR FORRETNING I 2016: PÅ KANTEN AF HR Ambitionen med portrætserien er at tage fat om nældens rod, at sige det som det er og at tilskynde HR afdelingerne til ikke at glemme deres eget talent. Glæd dig til at læse tre skarpe portrætter, som forhåbentlig vil inspirere dig til at tænke kærligt, men også kritisk, om dine egne HR praksisser.
  4. 4. NY SERIE PÅ HR FORRETNING I 2016: PÅ KANTEN AF HR Og nu hvor jeg har dig: Hvis der er flere modige mennesker derude, mennesker, som har en masse kærligt og kritisk på hjerte, og som ønsker at dele deres hjertes overflod med læserne på HR bloggen, vil jeg gerne høre fra dig. Er du eller nogen, du kender, på kanten af HR, og tør du sige det, som det er, så kontakt mig på mayadroeschler@icloud.com. Vi ses på HR FORRETNING – resten af året og i 2016!

×