Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Reunió de pares 2n eso 14 15

353 views

Published on

Presentació reunió de principi de curs. 2n d'eso. Curs 14-15

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Reunió de pares 2n eso 14 15

 1. 1. 2n ESO 2014-2015
 2. 2. Avui parlarem de ... 1. Alumnes 2. Presentació equip 3. Horari 4. Calendari escolar 5. Organització de l’aula 6. Activitats de la fundació 7. Avaluació 8. Camp d’aprenentatge 9. Suport 10. Mòbils 11. TIL 12. Elecció del representant de curs
 3. 3. Alumnes Jaume Baltasar Mar Ruiz Som 31
 4. 4. Presentació de l’equip Tutor 2n eso: Pau Cabot pau@matadejonc.cat Altres tutors d'eso: 1r Antònia Enseñat 3r Clara Cabot 4t Maria Pizà Resta de tutors: 3a: Antònia Munar 4a. Antònia Mesquida 5a. Bel Sintes 1r Carme Oreja 2n Fede Sbert 3r Tòfol Garau 4t Eva Martorell, 5è Xesc Barceló 6è Magdalena Cabot.
 5. 5. Presentació de l’equip Especialistes: Francisca Mas (C. Naturals) Jaume Bueno (Castellà, Taller de música) Magdalena Estelrich (Anglès, Francès) Bel Busquets (Català, Francès) Xavier Mateu (Educació Física) Antònia Ensenyat (Geografia i Història, Educació per a la Ciutadania) Joan Bover (PC, Orientador, Psicòleg) Pau Cabot (Matemàtiques, Informàtica) Maria Pizà (Suport i Audició i Llenguatge) Menjador: Teresa Juan Cap d'estudis eso: Magdalena Estelrich Directora: Teresa Llompart
 6. 6. Horari 32 hores. Dimarts i dijous comencen a les 8h Sessions de 50 minuts. Pati de 20 minuts. Tutoria individual amb els alumnes: dijous a les 12:30h Reunions de pares: dilluns a les 08,00h
 7. 7. Calendari escolar Inici i final classes: 12 de setembre i 19 de juny ● Vacances Nadal: del 23 de desembre al 7 de gener ● Vacances Pasqua: del 2 al 10 d’abril Dies festius: ● 8 de desembre (Immaculada Concepció) ● 19 de gener: dia festiu de lliure disposició ● 20 de gener (Sant Sebastià) ● 27 de febrer (festa escolar unificada) ● 1 de maig (festiu nacional, festa del treball) ● 4 de maig: dia festiu en substitució de festa local (pendent calendari) Jornada continuada: 22 de desembre, 1 d’abril i 19 de juny.
 8. 8. Organització de l’aula ● Ordinadors ● Decoració de l’aula.
 9. 9. Activitats de la Fundació ● Material. ● Biblioteca ● Tallers d'educació integral: sexualitat, prevenció de drogodependències, alimentació i salut, ús responsable de noves tecnologies, tècniques d'estudi innovadores… ● Informàtica dijous 14.30 h. Taller de música ● Va començar l'octubre.
 10. 10. Avaluació ● 22 de desembre ● 1 d’abril ● 19 de juny ● Avaluació contínua ● Tornar signat el justificant ● Setembre. 3 matèries repetició
 11. 11. Camp d’aprenentage ● Camp d'aprenentatge Vall de Boí (del 9 al 13 de març)
 12. 12. http://matadejonc.cat/Vall-de-Boi-2014
 13. 13. Suport 5 hores de suport dins l’aula (mat, cat, cast, GH, CN)
 14. 14. Mòbils ● S’ha de fer un ús racional, sa i responsable de l’aparell, procurant no utilitzar-lo com a element d’aïllament, sinó de comunicació. ● Es pot utilitzar el mòbil als patis del migdia, mai al menjador. A la sala d’ estudi només per escoltar música. ● Se seguiran les mateixes normes de respecte que per la resta de llocs i situacions. ● Les xarxes socials s’utilitzaran respectant l’honor, la intimitat i la imatge pròpia dels demés. ● Només se faran fotos amb consentiment. ● S’utilitzaran els mòbils per a situacions comunicatives de respecte. ● Es responsabilitzaran de la pròpia protecció d’usuaris i contrasenyes i les dels demés. ● En cas d’incompliment de les normes, es requisarà el mòbil durant 3 dies naturals. Els tutors seran els encarregats de tornar els mòbils. Els pares podran recollir el mòbil a secretaria abans d’aquest període si així ho prefereixen. ● En cas de reincidència, s’aplicarà el RRI igual que amb les altres faltes. ● No es podrà carregar al centre.
 15. 15. TIL ● El PTIL 2014-2015 no va ser aprovat pel claustre del centre. El consell rector, per imperatiu legal, el va aprovar i l'inspector informà de la seva adequació. ● Aquest projecte va ser elaborat per blocs de continguts i, per tant, la seva aplicació no afectava ni horaris del professorat ni llibres de text. ● Des del 24 de setembre, data en que el TSJIB suspenia l’eficàcia i executivitat de l’Ordre de desenvolupament que possibilitava l’ aplicació dels Projectes TILs als centres, a Mata de Jonc no l'hem aplicat. ● Des d'aquest moment, hem fet passes per intentar aclarir la situació. Oficialment, només hem rebut una nota informativa per part de la Conselleria (adjunta). Molt més clarificador ha estat el comunicat de l'associació d'inspectors d'educació (també adjunt). ● Aquest mes d'octubre es durà a terme una reunió de claustre i una sessió de consell escolar, on es durà a aprovació el projecte lingüístic de centre.
 16. 16. Elecció del representant de curs

×