Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Pau i xesc

290 views

Published on

Published in: Education
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Pau i xesc

 1. 1. GRÀFICS IESTADÍSTIQUES SOBRE LESPORT
 2. 2. INTRODUCCIÓAquesta presentació tracta sobre estadístiques i gràfics que hem tret enquestant als alumnes de secundaria de Mata de Jonc.
 3. 3. OBJECTIU Lobjectiu daquest projecte éssaber si la gent fa molt desport o poc, si es fan més esports depilota que esports fora pilota, quinesport és més popular en lESO i quin curs fa més esport.
 4. 4. SUPOSICIÓ Suposam que lesport més popular és el futbol, lo que també pensamque a aquesta escola és molt popularel handbol, també creim que hi haurà més esports de pilota que sense. Suposam que la classe que fa mésesport és la de 4t, després la de 3r, acontinuació la de 2n i finalment la de 1r.
 5. 5. ESPORTS A 1 r DESOAquí perfectament es 8 pot veure que 7 lhandbol predomina 6 totalment. 5 4 3 2 1 0 Natació S. Natació Handbol Ball Futbol
 6. 6. ESPORTS A 2n DESOEn aquest cas veim Handbol que hi ha molta Hoquei varietat desports Natació Gimnàsia però denomina el Ballet futbol, encare que Basquet per molt poc. Ball Tenis Atletisme Futbol Vela Pilates Hípica 0 1 2 3 4 5 6
 7. 7. ESPORTS A 3r DESOEn aquesta gràfica es 7 pot distingir que una 6 gran majoria fa 5 handbol. 4 3 2 1 0 Ballet Handbol Natació Futbol Hoquei
 8. 8. ESPORTS A 4 t DESOAquí també podem veure com el Bas Futbol handbol predomina quet Hand Tenis a Mata de Jonc. bol També es un curs Vela Wa- terpolo on hi ha molta Pi- Voleibol ragüis diversitat desports. me Triatlon Atletis me
 9. 9. ESPORTS AMB PILOTA I SENSE PILOTAPensant els possibles gràfic que podríem 9 8 fer ens va sortir la 7 curiositat de saber si 6 es fan més esports 5 de pilota o esports 4 sense aquesta. Al 3 final el resultat ens 2 ha sorprès 1 esperàvem tot el 0 Esports amb pilota Esports sense pilota contrari.
 10. 10. QUINA CLASSE FA MÉS ESPORT? 1r ESO 2n ESO 3r ESO 4t ESOHores a la setmana 92:35:00 106:45:00 91:10:00 116:30:00Persones que no fan esport 13 6 9 6No hem arribat a treure cap factor comú entre aquests, per treure una conclusió.
 11. 11. CONCLUSIÓAl acabar aquesta presentació emcomparat el que pensàvem amb lo que ha sortit i al final ens ha sorprès. Al final la classe que fa t més esport és la de 4 però la n segona que més en fa és la de 2 . Lo dels esports de pilota ens ha sorprès moltíssim però al final es fan més esports sense pilota.
 12. 12. OPINIÓ PERSONAL ja queEns ha agradat molt fer aquest treball hem apres moltes coses com per exemple utilitzar el full de càlcul. També ens ha agradat fer la presentació. Al principi pensàvem que la feina en grup seria un problema però des de el principi hem connectat perfectament.
 13. 13. GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ

×