Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Lansare produs

1,238 views

Published on

In acest video vom discuta despre cateva idei si concepte care sa te ajute sa intelegi in ce consta o lansare si cum se face in mod corect.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Lansare produs

  1. 1. Concepte si idei
  2. 2. Lansare internaLansare externa
  3. 3. ContinuaLimitata
  4. 4. In lansare nu conteaza atat de mult informatia pe cat inspiratiaFii un lider pe nisa taGandeste strategic (cum va afecta aceasta lansare pe urmatoarea saupe prospectii tai sau pe partenerii tai JV?)Impresia pe care o lasi in lansare este mai importanta decat baniiTrebuie sa fii dispus sa intelegi ca lansarile tale se vor imbunatatii cutimpulDin lansari trebuie sa obtii feedback astfel incat urmatoarea sa seadreseze si mai bine celor care nu au cumparat
  5. 5. Fii corect cu prospectii tai (nu incerca sa ii aburesti, sunt mai desteptidecat crezi)Arata intotdeauna integritate, arata-le ca pot avea incredere in tineIntra in dialog cu ei, arata-le ca nu ai nimic de ascunsComporta-te ca intr-un business, concentreaza-te asupra elementelorcheieDaca vrei crea un momentum in care prospectii spun ca doresc produsultau vei atrage foarte usor parteneri JVConcentreaza-te pe relatia cu parteneri JV puternici, afiliatii fara lista nuiti aduc prea multe rezultate.

×