Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cum sa creezi continut

1,367 views

Published on

Cum sa creezi continut - http://www.superblogger.ro/

Invata cum sa creezi continut care sa genereze vanzari.

Published in: Education
 • Super Blog! Ca de fiecare data...ne furnizezi informatii interesante! Multumesc, Marius!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Super Blog...ca de fiecare data, ne furnizezi informatii interesante! Multumesc Marius!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Cum sa creezi continut

 1. 1. 1. Setare2. Cercetare3. Continut4. Strategie5. Monetizare
 2. 2. •Indiferent daca vinzi un produs fizic sau digital trebuie sainveti cum sa comunici astfel incat sa obtii vanzari•Este important sa inveti cum sa creezi continut care sa itiaduca reputatie•Este important sa stii cum sa creezi continut care sa seraspandeasca in mod viral•Daca intelegi si aplici conceptele mele nu va trebui sa itimai faci griji pentru bani, deoarece vor veni ei la tine
 3. 3. 1. Cum sa creezi continut care sa genereze vanzari si care sunt greselile pe care sa le eviti2. Cum sa creezi continut care absoarbe atentia si interesul cititorului3. Cum sa creezi informatie pentru maximum de intelegere si valoare
 4. 4. Cei mai mult incearca sa ofere prea multe rezultateprospectilor in continutul gratuit si datorita acestui lucrucontinutul este vazut ca unul complex.Rezultatele in avans functioneaza atunci cand oferi cuiva ometoda rapida de a obtine un rezultat pe care l-au doritdestul de des. In acelasi timp creeaza nevoia de a atingescopul principal prin achizitionarea produsului.
 5. 5. Daca nu ai informatii bune ci doar mentionezilucruri vechi, stiute, atunci iti faci mai mult raupentru ca te face sa pari ca nu ai nimic de spus.
 6. 6. Atunci cand oferi mai mult decat ar trebui iidetermini pe oameni sa nu isi mai doreascaprodusul tau sau, si mai rau, ii vei deruta.Trebuie sa oferi gratuit in maniera in care isi vordori sa obtina mai mult.
 7. 7. Asta e cea mai mare problema! Trebuie sa te pui inlocul prospectului si sa te gandesti daca informatiata te incurajeaza sa cumperi.Vrei ca prospectul tau sa consume continutul si inmomentul in care l-a terminat sa aiba o dorinta maimare pentru produsul tau decat o avea inainte.
 8. 8. Nu vrei sa furnizezi doar teorii pentru ca facand asta tepui in situatia in care se presupune ca produsul tau vacontine inca si mai multe cunostinte generale.
 9. 9. Nu vrei niciodata sa fii plictisitor. De fapt, aceasta este caleacea mai rapida de a pierde nu doar clientii ci si prospectii.
 10. 10. Vrei ca prospectul tau sa creada ca solutia la problema loreste foarte simpla de indata ce obtin raspunsurile tale. Prinfurnizarea unui continut complex, presupunerea logica esteca si solutia va fi complexa. Asa ca vrei sa eviti asta.
 11. 11. Daca ai determinat conceptul cheie al produsului tau esteaproape imposibil sa gresesti pentru ca atata timp catcontinutul sustine conceptul cheie de fapt incurajezi vanzarea.
 12. 12. Cu alte cuvinte, nu oferi tot ce ai. Tu oferi o mica parte carecontine mai mult decat stia prospectul tau dar care de fapteste chiar insignifiant comparativ cu ceea ce stii.
 13. 13. Continutul devine viral atunci cand dupa consumarea luicititorul simte ca stie mai multe si acum vor sa impartaseascaasta si prietenilor lor.Ideea aici este ca cititorii sa se simta mai inteligenti, apreciatipentru faptul ca au distribuit mesajul tau mai departe.Exemplu: Cadranul Banilor
 14. 14. Adevarul este ca oamenii nu se vor stradui prea tare sainteleaga si sa aplice informatia gratuita sau platita.Asadar, o idee simpla are deseori mai mult succes.
 15. 15. Cum sa creezi continut careabsoarbe atentia si interesul cititorului
 16. 16. Nu oferi imediat solutia la problema lor. Este ineficient!Ofera o noua perspectiva in timp ce oferi solutia.De exemplu, daca au problema X poti sa le spui ca este unmotiv mai adanc pentru care au acea problema sau ca esteo perceptie gresita si des intalnita la problema reala.
 17. 17. Cum gasesti aceste greseli? Te uiti la presupunerilecomune existente pe piata si te gandesti la scenarii la careei ar putea gresi. Cand le gasesti, daca se leaga deconceptul tau si are elemente virale poti sa spui BINGO!
 18. 18. Poti sa pui informatia in pasi usor de urmat.Asta dovedeste ca ai experienta si ca poti oferii valoare.
 19. 19. Atunci cand povestesti greutatile prin care ai trecut si cumai atins succesul aplicand ceea ce esti pe cale sa il inveti.Poti apela si la marturii.
 20. 20. Atunci cand vii cu dovezi, exemple, esti credibil.
 21. 21. O oportunitate de pe urma carora pot obtine rezultatedoar daca actioneaza imediat
 22. 22. O noua metoda pentru a-ti atinge scopul,mai simpla si mai eficienta
 23. 23. Combaterea obiectiilor intr-un modinteresant, atragator si care face subiectul unuicontinut bun
 24. 24. Cum sa creezi informatie pentrumaximum de intelegere si valoare
 25. 25. Ea conecteaza informatia cu nevoia clientului si comunicaintr-un fel incat este imposibil sa nu inteleaga.Este mult mai greu decat crezi sa comunici o idee clar – asaca nu presupune ca cealalta persoana intelege.
 26. 26. Cand pornesti din punctul de a elimina neintelegerea, itipui creierul intr-un mod diferit de gandire – Si da roade!Apeleaza la cineva critic si roaga-l sa iti citeasca materialul.
 27. 27. Orice idee, tehnica, sau concept pe care il comunici trebuie safie complet, de sine statator.Am uitat cum e sa fii incepator si astfel ne pierdem audienta.
 28. 28. 1. Motivational2. Teoretic3. Tactic4. Practic
 29. 29. 1. De ce?2. Ce?3. Cum?4. Cum ar fi?
 30. 30. • Videoclipuri detaliate despre cele 5 elemente: Setare, Cercetare, Continut, Strategii, Monetizare• Comision de afliere 100%• Bonus: Aplicatia FB Quiz• Pret: 19 euro (o singura data)

×