Buildmydream2

248 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
248
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Buildmydream2

 1. 1. WELKOMOp Zonzichtboulevard 455Cultureel centrum, bibliotheek en ontmoetingsplek.Gelegen op een prachtige locatie.Gelegen op een prachtige locatie.
 2. 2. OVERZICHT
 3. 3. BEGANE GROND
 4. 4. e1 VERDIEPING
 5. 5. DAK EN TUIN
 6. 6. DE ENTREEBij binnenkomst wordt jeverwelkomt door lichte kleurenen open ruimtes. In dit cultureelcentrum staat de natuur centraal.De muren zijn van natuursteenuit de SImalaya en het hout isaangeplant hout uit Simbabwe.
 7. 7. TOILETVoor noodgevallen is er uiteraardeen schoon toilet aanwezig.
 8. 8. LOUNGEKAMERVanuit de entree kun je het al een beetje zien.Deze kamer is uitermate geschikt om lekkeronderuit te zakken op een van de heerlijkebanken en weg te dromen met een goed boek uitde bibliotheek. Omdat natuur centraal staat, is ereen heus parkje geplaatst voor een rustgevendesfeer.
 9. 9. LOUNGEKAMERVanuit de bibliotheek is het parkje ook goed tezien. Elise heeft intussen plaats genomen op eenvan de sofa’s
 10. 10. TERRASHeerlijk van het weer genieten kan op dit terras.Toegang vanuit de loungekamer en met prachtiguitzicht op de tuin en het strand.
 11. 11. BIBLIOTHEEKVanuit de loungekamer loop je zo de bibliotheekin waar goed gevulde boekenkasten staan.
 12. 12. e1 VERDIEPINGOp de eerste verdieping is de kunsthal te vinden.Via de trap kom je in een halletje waar je toeganghebt tot het balkon of het museum.
 13. 13. HET BALKONHier kun je van het prachtige uitzicht genieten,‘snachts naar de sterren kijken of een andere simuitdagen voor een potje schaak.
 14. 14. HET MUSEUMAls je het museum inloopt valt als eerstenatuurlijk de boom op. Vanaf hier kun je de boomeens van een andere kant bekijken. Verder staanhier prachtige zonnebloemen en kunstwerkenvan verschillende kunstenaars
 15. 15. HET MUSEUMIn de volgende kamer van het museum hangteen meesterwerk van een bekende schilder. Hethekwerk met het mini-tuintje en de spotjes gevenhet schilderij de aandacht die het verdient.
 16. 16. HET MUSEUMKunst kijken kan ook best vermoeiend zijn,daarom staan hier sofa’s waarop je even kanuitrusten en van het uitzicht buiten kunt genieten.In de hoeken zijn twee bekende beeldhouwerkente zien.
 17. 17. BUITENHet wordt aangemoedigd om deze locatie met defiets te bezoeken. Maar omdat er veel ouderenwonen in deze buurt is er ook ruimte voor enkeleauto’s
 18. 18. DE TUINVanuit de tuin heb je direct toegang tot hetstrand. Echter, bij de vijver is het ook heerlijktoeven. Je kan lekker zonnen, of onder een vande bomen zitten voor wat schaduw. Ook aan depicknicktafeltjes is gedacht.
 19. 19. DE TUINToegang tot de tuin heb je door dit prachtigedoorgangetje. Zodra je hierdoor loopt lijkt het neteen doorgang naar een andere wereld. Eenmaalaan de andere kant staan er vele verschillendebomen, aangeplant door de beste hoveniers.

×