Busquem imatges

771 views

Published on

Explicació didàctica sobre com buscar imatges amb Google per a 1r ESO.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
771
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
133
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Busquem imatges

 1. 1. La imatge digital
 2. 2. Primers passosQuan necessitem alguna imatge, estem acostumats autilitzar el buscador de google per trobar allò que ens interesa. Copiem i peguem, i ja hem acabat. Això pot estar bé de vegades, però no sempre. Aprendre’m a utilitzar bé aquest buscador però també en coneixerem d’altres.
 3. 3. Imatges de Google1. Entrem al cercador de Google: www.google.es
 4. 4. Imatges de Google3. Hem d’escriure en el recuadre el tema sobre el qual volem buscar imatges. Bocairent (per exemple)
 5. 5. Imatges de Google3. Per trobar alguna cosa més concreta, haurem d’afegir informació a la recerca. Covetes dels moros Bocairent
 6. 6. Imatges de GoogleCal tenir en compte que quan introduïm una paraula alcercador d’imatges de Google, el que fa aquest ésmostrar-nos aquelles imatges que tenen la paraulaassociada, bé perquè siga el nom que li han posat a eixaimatge, o bé perquè la pàgina web on es troba la imatgeté continguts relacionats amb la paraula. Per això, és habitual trobar-nos imatges que no estan directament relacionades amb el que busquem.
 7. 7. Imatges de Google
 8. 8. Imatges de GoogleÉs important, per tant, concretar bé el tema de larecerca. Però tampoc hem de passar-nos amb elsdetalls ja que si no, serà complicat trobar alguna cosa. Home ixint d’una coveta dels moros en Bocairent en hivern…
 9. 9. Imatges de GoogleCuriositats• Heu pensat quantes imatges deuen haver en totl’Internet?• I al món? Quantes imatges es capturen al día enqualsevol lloc del planeta?
 10. 10. Imatges de GoogleCuriositatsAlgunes dades:“Hoy, cada dos minutos tomamos tantas fotos como se hicieronen todo el Siglo XIX. El 10% de todas las fotos han sido tomadasen los últimos 12 meses [...] se calcula que unas 2.500 millonesde personas disponen de cámara de fotos digital. Si cada unotoma de media, este año, unas 150 fotografías, sumarían375.000 millones de fotos este año.”Font: Microsiervos.com (http://foto.microsiervos.com/internet/cuantas-fotos-se-toma-en-el-mundo.html extretde l’article How many photos have been taken? De Jonathan Good)
 11. 11. Imatges de GoogleUna vegada hem trobat una imatge que ens interesse ¿què hem de fer? Podem fer diverses coses: 1.Cliquem sobre la imatge, per anar a la pàgina on està penjada. 2. Cliquem sobre ella amb el botó dret del ratolí i punxem en Copiar imagen. 3. Anem al document on volem copiar-la i amb la mateixa acció punxem en Pegar.
 12. 12. Imatges de GoogleSi volem guardar la imatge en el nostre ordinador, per tornar autilitzar-la més endavant o si tenim problemes amb el mètode anterior. ¿què hem de fer? 1.Cliquem sobre la imatge, per anar a la pàgina on està penjada.2. Cliquem sobre ella amb el botó dret del ratolí i punxem en Guardar imagen como…. 3. S’obrirà una finestra on hem de seleccionar la carpeta onvolem guardar la imatge i punxem en Guardar. És important tenir la carpeta localitzada per a després trobar la imatge.
 13. 13. Imatges de Google4. Anem al programa on volem col·locar la imatge, per exemple el Word, i busquem el menú Insertar. Punxem en Insertar Imagen o Imagen desde arxivo (segons el programa el nom por canviar)5. S’obrirà un finestra on hem de buscar la carpeta del nostre ordinador on havíem guardat la imatge. La seleccionem i punxem en Abrir.
 14. 14. Imatges de GoogleClick
 15. 15. Imatges de GooglePunxem en copiar imagen o Guardar imagen como

×