Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Pp fotos libro

180 views

Published on

DUA

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Pp fotos libro

  1. 1. Els Ambigú i el cas de la mòmia
  2. 2. Capítol 1 - Arribada al Caire Imatge: Pàgina 11 A la imatge podem veure els tres protagonistes en fila: en ordre en Sebas, l’Esther i en David. I davant d’ells, l’avi de l’Esther: en Bernardo. Tots duen mochilles ja que acaban d’arribar al seu destí: Egipte.
  3. 3. Capítol 3. Un fet inesperat Imatge: Pàgina 21 A la imatge podem veure dos dels protagonistes, en David i l’Esther en una motocicleta. Es troben just davant de l’Esfinx de Gizeh, tots dos la miren sorpresos.
  4. 4. Capítol 8. Passadissos arriscats Imatge: Pàgina 60 A la imatge veiem els tres protagonistes (Esther, David i Sebas) baixant els esglaons de l’Esfinx de Gizeh i a dalt de les escales mirant-los en Sírius.
  5. 5. Capítol 9. El sarcòfag Imatge: Pàgina 67 A la imatge podem veure els tres protagonistes amb dificultats, veiem a l’Esther apunt de caure dintre d’un forat amb el fons ple d’aigua.
  6. 6. Capítol 10. El secret de la mòmia Imatge: Pàgina 76 A la imatge podem veure la mòmia senyalants als tres protagonistes que s’estan escapant per un forat de la paret.
  7. 7. Capítol 12. La tornada al món Imatge: Pàgina 92 Podem veure als tres protagonistes dins d’un pou i a dalt trobem unes escales on en Sírius i l’Home Armari observen a en Sebas, l’Esther i en David.

×