Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Développement durable_martinique 2011
Next

0

Share

Annex I full de registre de l'alumnat nouvingut

  • Be the first to like this

Annex I full de registre de l'alumnat nouvingut

  1. 1. FULL DE REGISTRE DE L’ENTREVISTA INICIAL. Annex I Data de l’entrevista: Persones presents: DADES DE L’ALUMNE/A Nom i cognoms de l’alumne/a Data de naixement País de procedència Data d’arribada a la població Itineraris escolars al país d’acollida Data de matrícula al centre Telèfon i horaris/ de la persona de referència. DADES DE LA FAMÍLIA Anys d’estada del membre de la família que fa més anys que viu aMallorca Persones amb les qui conviu. Nom Parentiu Edat Lloc de Estudis Ocupació de naixement l’alumne
  2. 2. DADES LINGÜÍSTIQUESMembres de la família de Idiomes parlats i Llengua familiarl’alumne/a / o entesosPareMareAlumne/aGermans ESCOLARITZACIÓ EN EL PAÍS D’ORIGEN Alumne/a escolaritzat/ada. Alumne/a no escolaritzat/ada.Tipus de centre:Anys d’escolarització:Documentació acadèmica:Habilitats escolars:Llengües d’aprenentatge:Tasques domèstiques:Altres tasques:Llengües d’aprenentatge:
  3. 3. ALTRES DADESDocumentació sanitàriaque l’alumne/a aporta:Al·lèrgies:Medicació:Afectat de deficiència:sensorial, física, psiquica.Expectatives escolars:Temporització dels tràmitsdels permisos de residència:Situació laboral ( autònom,contracte fix, temporal, jornaler...) ALTRESAltres informacions que la família cregui convenient explicitar ( creences,costums, alimentació...)
  4. 4. Signat:_________________________________________________________________

Views

Total views

813

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

2

Actions

Downloads

0

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×